Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 18/5

ΚΡΙΟΣ

Τα πας καλά στη δουλειά γιατί θες όμως να δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο. Ήλεγξε τα νεύρα σου γιατί δεν σου φταίνε οι άλλοι αν εσύ έχεις δικά σου θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος μην  υποκύψεις σε μια συναισθηματική αδυναμία σου από το παρελθόν, δεν αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος μην … παίρνεις φωτιά με μια γνωριμία πριν ψάξεις τι θέλει από σένα.

 

 

TAΥΡΟΣ

Θα δικαιωθείς σε κάτι που θέλεις στη δουλειά καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σου αλλά μην εγκαταλείπεις τον αγώνα. Τώρα που όλοι ξέρουν την αξία σου θα είναι εύκολο να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και να πάρεις αυτό που σου αξίζει. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφήνεις το ταίρι σου στην αμφιβολία. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στη δουλειά Θα… πετάξεις το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους. Σκέψου όμως ότι δεν είσαι ο μοναδικός ξύπνιος σε αυτή τη ζωή. Θα δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις και  εχθρούς κι αυτό δεν σε συμφέρει. Το ταίρι σου θέλει προσοχή και τρυφερότητα γιατί το έχεις παραμελήσει ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Θα την βρεις όμως μόλις βρεθείς με πολύ κόσμο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη δουλειά σου το παρασκήνιο οργιάζει. Μείνε μακριά από εντάσεις. Ένας συνεργάτης σου που το παίζει και φίλος σου… σκάβει τον λάκκο, οπότε τα κάνει όλα αυτά για να σε βγάλει εκτός εαυτού. Μην τους δώσεις τη χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα και δικαίως γιατί είσαι μέσα στη γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος μην το παίζεις θύμα.

 

 

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις μην χάσεις χρήματα και μάλιστα από πρόσωπο που εμπιστεύεσαι πολύ στη δουλειά ή να κάνεις κάποια λάθος επένδυση. Σου… πιπιλίζει το μυαλό με λάθος συμβουλές και είσαι έτοιμος να μπεις σε πράγματα που δεν γνωρίζεις. Υπάρχει δόλος. Αν είσαι δεσμευμένος μην ζητάς πολλά από το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν είσαι το κέντρο του κόσμου. Χαλάρωσε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να προσέξεις τις συναναστροφές σου με συνεργάτες γιατί μπορεί να θελήσουν να σε ξεγελάσουν αν αρχίζεις μια νέα συνεργασία. Προτίμησε παλιούς δοκιμασμένους συνεργάτες που ξέρουν καλά τη δουλειά. Μην ανοιχτείς πολύ οικονομικά πριν δεις τα πρώτα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε  βοηθάει ενώ αν είναι αδέσμευτος ψάχνεις το τέλειο. Ξεκόλλα. Το τέλειο υπάρχει μόνο στη φαντασία μας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Θα δυσκολευτείς να βάλεις στον περιθώριο έναν καλό σου συνεργάτη που μαθαίνεις ότι παίζει σε… διπλό ταμπλό. Είναι καλό που δεν θα βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αλλά πρόσεχε. Άκου κι έναν καλό σου φίλο ή το ταίρι σου γιατί εσύ λόγω συναισθηματικής φόρτισης είσαι ευάλωτος. Αν είσαι δεσμευμένος αποζητάς στοργή από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις μόνο για «παιχνίδι»

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ελέγχεις τα πάντα στη δουλειά σου και κυρίως μην εμπιστεύεσαι το ταμείο σε κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες ή ότι να είσαι καχύποπτος με όλο τον κόσμο. Να έχεις καλύτερη πολιτική. Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς εντάσεις γιατί ένας τσακωμός ίσως αποβεί μοιραίος για τη σχέση σου  ενώ αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις κάτι σταθερό.  

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας συνεργάτης που σε έχει ξαναπροσεγγίσει κινείται μόνο συμφεροντολογικά. Αν σου προτείνει οικονομική συνεργασία διάβασε πολύ καλά τα ψηλά γράμματα και θέσε τους δικούς σου όρους. Αν δεν συμφωνεί προτίμησε να μην προχωρήσεις γιατί θα το μετανιώσεις. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις, έτσι για «παιχνίδι» και περνάς καλά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ωραίες ιδέες στη δουλειά αλλά βλέπεις πως για να επιβιώσεις ή να προχωρήσεις πρέπει να μπεις σε κάποια από τις «φατρίες» που έχουν δημιουργηθεί. Να μην το κάνεις. Προχώρα μόνος σου. Να μην παρεκκλίνεις από τον προγραμματισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος προτιμάς τη μοναξιά. Όμως ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Έρχεται απρόσκλητος.  

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις καλούς συναδέλφους και σε βοηθάνε στα σχέδια σου. Θα αρχίσεις κάτι καινούργιο αλλά θα κουραστείς πολύ γιατί έχεις πολλά ανοιχτά «μέτωπα». Μην απογοητευθείς αν όλα δεν πάνε όπως θέλεις. Συνέχισε δυναμικά. Σε σχέση τα προσωπικά σου  ζητήματα μάλλον δεν ξέρεις… που πατείς και που βρίσκεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις για «παιχνίδι».

 


ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε να … μαζέψεις το χέρι σου γιατί με το δίνε- δίνε θα έχεις θέμα οικονομικό και πάσχισες πολύ να φέρεις μια ισορροπία. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σου και να το παίζουν θύματα χωρίς να είναι. Να είσαι ψύχραιμος και λιγόλογος. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς όμορφα ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις τώρα σχέση. Προτιμάς να φλερτάρεις. Συνέχισε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!