Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 11/5

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες που θα προκύψουν ξαφνικά στη δουλειά σε κάνουν να πελαγώσεις και ν’ αναζητάς λύσεις. Μην αγχώνεσαι γιατί θα δεις ότι μπροστά σου είναι η λύση αρκεί να εμπιστευθείς έναν συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσεις κι αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό. Μην αρχίσεις τις «τρέλες» και τις γρήγορες… «πτήσεις». Πρόσεχε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνε τη δουλειά σου και μην ακούς κουτσομπολιά ή  πας να συμβιβάσεις πρόσωπα. Θα σε μπλέξουν χωρίς να το καταλάβεις. Θα έχεις πικρία από ένα πρόσωπο στη δουλειά αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην ώρα τους. Αν είσαι   δεσμευμένος έχεις απομάκρυνση. Φέρσου τρυφερά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσέξεις πρόσωπο αλλά όμως θα σας χωρίζει η απόσταση. Προσπάθησε το.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να επιλέξεις τους σωστούς συνεργάτες για κάτι καινούργιο που ετοιμάζεις και όχι αυτούς που σου λένε μεγάλα λόγια. Σε ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική σου εικόνα και μπορεί να κάνεις λάθος γρήγορες κινήσεις. Μέτρησε τα βήματα σου.  Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ το θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται ερωτική επανασύνδεση. Πρόσεχε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπάθησε να βρεις κι άλλη πηγή εσόδων γιατί το ταμείο σου έχει αρχίσει να αδειάζει. Με το να γκρινιάζεις δεν οργανώνεσαι. Δες τι θα κάνεις με ανοιχτές οικονομικές «τρύπες» που έχεις. Κάνε διακανονισμούς.  Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη ζήλεια σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε ερωτικές ιστορίες που είναι καταδικασμένες. Θα πληγωθείς.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις βάλει τα οικονομικά σου σ’ έναν καλό δρόμο. Μην επαναπαύεσαι και κάνε νέο προγραμματισμό. Η έπαρση εκνευρίζει τους γύρω σου και κάποιοι συνεργάτες σου θα εγκαταλείψουν … το πλοίο. Αν είσαι δεσμευμένος μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά . Αν είσαι αδέσμευτος σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Να την ακολουθήσεις μόνο αν θέλεις σχέση κι όχι μια νύχτα πάθους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην βιαστείς να πεις «ναι» σε μια οικονομική συνεργασία και βάλε τους δικούς σου όρους ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων αργότερα. Μην εμπιστεύεσαι συνεργάτες που δεν ξέρεις την αξιοπιστία τους. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου στα έχει μαζεμένα. Πρόσεξε τη … «σύρραξη».  Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Μην στέκεσαι στα λόγια. Δες πράξεις και προχώρα ανάλογα.

 

ΖΥΓΟΣ

Να είσαι ψύχραιμος σε διάφορες αναποδιές στη δουλειά σου  και να «ζυγίσεις» ποιους συνεργάτες σου θα εμπιστευθείς. Έχεις πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν, οπότε προχώρα σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από πρόσωπο του εργασιακού περιβάλλοντος σου. Προχώρα αλλά με διακριτικότητα. Αν δεν το κάνεις δεν θα πετύχει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα καταφέρεις να δεις τους «εχθρούς» που έχεις μέσα στη δουλειά και θα τους απομονώσεις. Πρόσεξε να μην εμπλακείς σε καυγάδες. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου και περνάτε ένα ειδυλλιακό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος πιθανότατα θα έχεις επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που επιστρέφει. Δεν θα είναι για πολύ. Σκέψου το καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μετριάσεις τον αυθορμητισμό και την υπεραισιοδοξία σου γιατί μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αλλά εσύ… σφυρίζεις ανέμελα. Συγκεντρώσου και προστάτεψε τα κεκτημένα σου.  Αν είσαι δεσμευμένος πάψε να… λοξοκοιτάς γιατί θα αποκαλυφτείς! Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το  σαν παιχνίδι κι απέφυγε τις…κακοτοπιές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια δυσκολία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά θα την ξεπεράσεις σχετικά εύκολα. Μην αγχωθείς. Θα βρεις γρήγορα λύση ενώ ήδη έχεις καταφέρει να αποδίδει μια επένδυση σου που έκανες σχετικά πρόσφατα. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Αν είσαι δεσμευμένος  μην γίνεσαι κτητικός κι αν είσαι αδέσμευτος  επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μην χτυπάς άτσαλα αριστερά και δεξιά. Δεν σου πάει.

 

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως χαρακτήρας δεν σου αρέσει να «λιμνάζεις» στα ίδια και τα ίδια αλλά μην κάνεις κάτι στη δουλειά μόνο για την ανανέωση χωρίς να εξετάσεις καλά όλες τις παραμέτρους. Μην ανοιχτείς οικονομικά γιατί θα πεισθείς από λόγια τρίτων. Υπάρχουν ανταγωνιστές που ζηλεύουν την άνοδο σου. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος  να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις.

 

 ΙΧΘΥEΣ

Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και στη διαίσθηση σου. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά στη δουλειά. Μην αφήνεις τρίτους να εισβάλλουν στον ζωτικό σου χώρο είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σου ζωή. Ακολούθησε το δικό σου ένστικτο.  Αν είσαι δεσμευμένος μην φορτώνεις το ταίρι σου ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία αλλά μην την κουράσεις με παλιές «πληγές» σου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!