Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 10/5

ΚΡΙΟΣ

Θα περάσεις μεγάλο άγχος στις επαγγελματικές και φιλικές σου σχέσεις. Θα καταλάβεις πως οι άνθρωποι κρύβουν κι άλλα πρόσωπα και θα πληγωθείς. Προχώρα με πίστη, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα αυτό θα είναι καλό για την μετέπειτα πορεία της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην πείθεσαι εύκολα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια… «ψυχρολουσία» θα την περάσεις. Το ταίρι σου ξαφνικά θα θυμηθεί να … πάει στον Βόρειο Πόλο και θατο ψάχνεις.  Μην ρίχνεις το δάκρυ κορόμηλο γιατί είναι αναπόφευκτο ό,τι έχει γερές βάσεις να διατηρηθεί κι ό,τι είναι επιρρεπές να διαλυθεί . Το ίδιο και στη δουλειά σου, αν κάποιος δεν σε πιστεύει άστον και κάνε τη δουλειά σου. Θα δικαιωθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα θελήσεις ν’ ανεβάσεις τη δημοτικότητα σου. Ισωςκάποια νέα γνωριμία θα σε ωφελήσει επαγγελματικά γιατί εκεί θέλεις ακόμα πολύ δουλειά. Δούλεψε σκληρά κι άσε τις… περαντζάδες. Με το ταίρι σου τα πράγματα θα είναι λίγο αδιάφορα αλλά δεν είσαι και από τους τύπους που θέλεις τα… κολλητά. Αν είσαι αδέσμευτος μείνε σπίτι γιατί μια νέα γνωριμία θα σου φέρει μπελάδες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και σταμάτα τη γκρίνια. Δεν σου φταίνε όλα, εσύ φταις. Μην ρίχνεις στους άλλους τις ευθύνες. Κάνε καλή διαχείριση των χρημάτων σου ή τακτοποίησε εκκρεμότητες. Κι αν είσαι μόνος, πρώτα κάνε αυτοκριτική και μετά προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος δεν σου φταίει το ταίρι σου για λάθος χειρισμούς. Δείξε του στοργή γιατί σε νοιάζετε.

 

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα ενώ η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται από σένα. Ή προχωράς σε κάτι  ή το διαλύεις ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα σχέση είναι προ των πυλών. Σκέψου και προχώρα δυναμικά. Στη δουλειά να θυμάσαι το «η ισχύς εν τη ενώσει» και μην δυναμιτίζεις την ενότητα της ομάδας σου. Μόνος ούτε στον Παράδεισο δεν κάνει κάποιος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά. Επίσης να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην δημόσια εικόνα σου κάνοντας νέες γνωριμίες. Να είσαι προσεκτικός που ανοίγεσαι και τι αποκαλύπτεις για τα σχέδια σου. Υπάρχουν ανταγωνιστές. Στα συναισθηματικά σου κράτησε ισορροπίες χωρίς εντάσεις ενώ αν είσαι ελεύθερος νιώθεις πως είναι καιρός να … ξεχυθείς για κάτι καινούργιο. Καλοκαιράκι έρχεται.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθηματικά σου σε απασχολούν πάρα πολύ καθώς είσαι σε δίλημμα.Να φερθείς με υπευθυνότητα και να μην παίζεις σε… διπλό ταμπλό γιατί θα βρεθείς στο κενό… Μπορούν όλα να βελτιωθούν με σωστούς χειρισμούς τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σου θέματα. Στη δουλειά σου μην εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους. Έχεις γερούς «συμμάχους». Απλά χρειάζεται να κάνεις σοβαρές επιλογές. Προχώρα δυνατά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσεις πιεσμένος  τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Είναι όμως καλή μέρα για να θέσεις τα όρια σου και να επιλέξεις… «στρατόπεδο». Διεκδίκησε ό,τι αξίζεις. Μην επιχειρήσεις μόνο σήμερα να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα γιατί θα πληγωθείς ενώ αν είσαι δεσμευμένος ασχολήσου με αυτά που σας δένουν κι όχι με προβλήματα. Το ταίρι σου θέλει ηρεμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σου ζωή, οι συνεργάτες σου και οι συμφωνίες που θα κάνεις μαζί τους χρειάζονται μια σοβαρή αντιμετώπιση κι όχι μια υπεραισιοδοξία ό,τι όλα θα γίνουν χωρίς προσπάθεια. Άρχισε σιγά-σιγά να τακτοποιείς εκκρεμότητες κι όχι να τις… κουκουλώνεις. Αν το κάνεις αργότερα τα πράγματα θα είναι δυσκολότερο, οπότε δραστηριοποιήσου. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα τις ζήλιες κι αν είσαι ελεύθερος φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις από καλό προγραμματισμό και αυτό πρέπει να κάνεις τώρα. Άλλωστε ξέρεις να δουλεύεις σκληρά. Διεκδίκησε ό,τι σου ανήκει τόσο στη δουλειά όσο και συναισθηματικά. Θα το κερδίσεις. Απέδειξε την αξία σου και στον έρωτα και βρες τα με το ταίρι σου που τελευταία έχει πολλά παράπονα από εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Έχεις αφοσιωθεί στη δουλειά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη δουλειά απέφυγε καυγάδες και στην προσωπική σου ζωή πήγε με τη … ροή των γεγονότων. Ένας συνεργάτης σου είναι πρόθυμος να σου δώσει λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα αλλά εσύ… πέρα βρέχει. Σύνελθε και προσγειώσου. Η δουλειά σου χρειάζεται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει προσοχή ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην χτυπάς… άτσαλα εδώ κι εκεί. Μαζέψου.


ΙΧΘΥΕΣ

Προσπάθησε να συνέλθεις από την κατήφεια και δες τα πράγματα χωρίς συναισθηματισμούς. Μια παρασκηνιακή ιστορία στη δουλειά σε καλεί να πάρεις θέση και να κάνεις σοβαρούς και υπεύθυνους χειρισμούς. Μην το αμελήσεις αυτό γιατί ένας εχθρός θα σου βάλει… τρικλοποδιά. Χρησιμοποίησε το ένστικτο σου και τους δυνατούς σου «συμμάχους». Το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος θέλεις μια αγκαλιά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!