Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 9/5

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις τα νεύρα σου γιατί θα έχεις μια … έκρηξη στη δουλειά καθώς θα οδηγηθείς σε ένα λάθος συμπέρασμα. Αν τα σπάσεις με ένα συνεργάτη σου θα σου στοιχίσει και επιπλέον δεν θα βρεις καλύτερο για να τον αντικαταστήσεις.  Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε τον αυθορμητισμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση  σε φέρνει μπροστά σ’ ένα ερωτικό δίλημμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην φοβηθείς κάποια … τρικλοποδιά από πρόσωπο που το έχει ξανακάνει. Δείξε τα … δόντια σου και υπολόγισε ότι έχεις πολύ δυνατούς «συμμάχους», οπότε θα πάρουν το μέρος σου! Ξέρουν ότι δεν είσαι άδικος στην κρίση σου. Αν είσαι δεσμευμένος  μην αφήσεις «ξεκρέμαστο» το ταίρι σου σε μια κουβέντα τρίτων. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις στο Διαδίκτυο με επιτυχία.  Νέος έρωτας .

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην απομονώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε γιατί θα το μετανιώσεις όταν πολύ σύντομα θα χρειαστείς «συμμάχους» στη δουλειά. Τα οικονομικά σου καλυτερεύουν αλλά ακόμα θέλουν προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου γιατί νιώθει εγκατάλειψη. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Αν τον ακολουθήσεις είναι… δίκοπο μαχαίρι. Πρόσεχε. Να μην  επενδύσεις συναισθηματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και μην γκρινιάζεις γιατί αυτό δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο καθώς «ανακατεύεις» συνεργάτες.  Θα σε απομονώσουν και αυτό δεν θα είναι καλό. Πέρνα συντροφικά με το ταίρι σου.  Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο για να μην περιμένεις άδικα. Να είσαι επιφυλακτικός και να προχωρήσεις αργά.

 

ΛΕΩΝ

Να ζητήσεις συγνώμη για ένα λάθος και να συνεργαστείς στη δουλειά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου γιατί είχες πάρει λάθος πληροφορίες. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ξαφνική συνάντηση με έναν παλιό έρωτα αλλά μην διανοηθείς να κάνεις πισωγύρισμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά και σκέψου τι καινούργιο μπορείς να κάνεις καθώς έχεις ωραίες ιδέες.  Θα πετύχεις. Μην αφήνεις τις λεπτομέρειες να χαλάνε τη ζωή σου. Είσαι αρκετά οργανωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου επιζητά την προσοχή σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ, αρκεί να δεις το καλό που έρχεται.    

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί είσαι αναποφάσιστος τι να κρατήσεις και τι ν’ αφήσεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση και την εμπειρία σου, όχι τι σου λένε οι άλλοι. Και ειδικότερα μην μπλέκεις τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά. Στα συναισθηματικά σου προσπαθείς να ισορροπήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος συζητάς με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος να βρεις επιτέλους το «λιμάνι» σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δουλειά σου έχει προοπτικές αρκεί να βρεις νέες πηγές εσόδων και ν’ ανανεώσεις κάποιους συνεργάτες σου. Μην καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις γιατί κάποιος σου στήνει μια… τρικλοποδιά.  Βάλε μπροστά ένα νέο σχέδιο σου ταχύτατα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό αρκεί να μην κλειστείς στο «καβούκι» σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα και απομακρύνεις έναν «σύμμαχο». Μην… σκορπίζεσαι σε πολλά νέα επαγγελματικά πράγματα. Διάλεξε αυτό που έχει γερές βάσεις και αφοσιώσου σε αυτό. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή αλλά κάνεις υπερβολές. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά το μόνο που κάνεις είναι να … χτυπάς άτσαλα δεξιά κι αριστερά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνεις νέα σχέδια και οι συνεργάτες σου θα είναι ιδιαίτερα θετικοί στις ιδέες σου. Μόνο να φροντίσεις να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Άλλωστε έτσι έχεις πετύχει εδώ και χρόνια. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Θέλεις κάτι σταθερό, οπότε περίμενε κάτι δυνατό που έρχεται, αρκεί να το δεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνε αυστηρές επιλογές γιατί δεν είναι όλοι φίλοι σου. Θέλουν να επωφεληθούν από την γαλαντομία σου. Πρόσεξε γιατί το πορτοφόλι σου αδειάζει και οι συνεργάτες σου στη δουλειά έχουν αρχίσει και ανησυχούν. Θα βρεθείς… ξεκρέμαστος.  Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το.. απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Μην ανοίγεσαι σε σχέσεις που δεν έχεις τεστάρει.


ΙΧΘΥΕΣ  

Να μην απορρίψεις νέους συνεργάτες. Τσέκαρε τους γιατί έχουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις να σου κάνουν. Καλό είναι να απαλλαγείς από παλιά… βαρίδια και να προχωρήσεις μπροστά τώρα που πας καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος θα είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Μόνο μην αρχίσεις τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και θα έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!