Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 6-7/5

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα που έρχεται θα έχει απρόβλεπτα έξοδα, τα οποία όμως θα αντιμετωπίσεις, καθώς θα έχεις κέρδη που δεν περίμενες. Μη βιάζεσαι και μην υποτιμάς τη γνώμη συνεργατών που σου έχουν σταθεί στα δύσκολα, ειδικά τώρα που έχεις πολλές σκέψεις και ιδέες για νέα ξεκινήματα, καλό είναι να έχεις «συμμάχους» και όχι εχθρούς. Να προσέξεις, διότι η συμπεριφορά σου θα φέρει έναν καλό συνεργάτη σου εκτός ορίων και δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος,περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σού φέρνει έναν έρωτα. Δες αν ταιριάζει η καθημερινότητάσας, καθώς αυτό έχεις ανάγκη και όχι έναν παθιασμένο έρωτα, ως συνήθως.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλή ενέργεια και είναι κρίμα να την ξοδεύεις σε υποθέσεις που μόνο μπελάδες θα σου φέρουν και θα σε κρατήσουν πίσω από άλλα πράγματα που έχεις ξεκινήσει. Στη δουλειά υπάρχει αναμπουμπούλα, αλλά θα σου βγει σε καλό. Ξέρουν ότι είσαι πολύτιμος συνεργάτης κι έχεις δυνατούς «συμμάχους». Να ψάξεις να βρεις νέες πηγές εσόδων ή να πετύχεις μια αύξηση που τη δικαιούσαι μόλις κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός» κάποιων αλλαγών που σε ευνοούν. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μια παρεξήγηση που βάραινε σαν σκιά τη σχέση σας. Ανανεώνετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Περιόρισε τα νεύρα, την ευθιξία και την ευαισθησία σου. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις νέες ευκαιρίες για να αναπτυχθείς περισσότερο επαγγελματικά. Στόχος σου πρέπει να είναι πώς θα βρεις την καλύτερη και θα την αρπάξεις, ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου και την κοινωνική εικόνα σου.Αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιους και θα βρεις δυσκολίες, αλλά θα τις ξεπεράσεις. Έχεις έναν τρόπο να πείθεις τους πάντες. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Μην είσαι επικριτικός σε κάθε πράξη σου, διότι αυτό έχει κουράσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια διαδικτυακή γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.Πρόσεξε, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Καλύτερα από γνωστό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσεις συναισθηματικά και ψυχικά αναστατωμένος, ειδικά αν έχεις εμπιστευθεί μυστικά σου σε φιλικά πρόσωπα. Αυτό θα σου γίνει όμως μάθημα να μην εμπιστεύεσαι τα προσωπικά σου, ακόμη και σε φίλους.Ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις που θα σε εκθέσουν. Προσπάθησε να μπαλώσεις τα πράγματα, ειδικά σε ό,τι αφορά σε ένα φιλικό σου πρόσωπο που έχει σχέση και με τη δουλειά, αλλά του απέδειξες ότι μιλάς πολύ αριστερά και δεξιά. Επίσης, εξήγησε με ηρεμία στο ταίρι σου ότι το παρελθόν έχει μείνει πίσω και το μυαλό σου δεν είναι κολλημένο σε μια σχέση που ακόμη σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε τοάτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος και αποφασιστικότητα.

ΛΕΩΝ

Θα καταλάβεις ότι τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν πιο ομαλά και θα τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Μη αφήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία να σου ξεφύγει λόγω της έπαρσής σου και σταμάτα να μειώνεις τους συνεργάτες σου. Έχεις χάσει συνεργασίες και φιλίες έτσι. Πότε θα βάλεις μυαλό; Μια νέα επαγγελματική συνεργασία σε ανανεώνει ψυχολογικά και σου ανοίγει καινούριους επαγγελματικούς δρόμους. Προχώρα δυνατά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος,μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Θέλεις να κάνεις κάτι καινούριο που θα σε ανανεώσει, αλλά μην κομπάζεις για προηγούμενες σχέσεις σου. Δεν είναι ωραίο. Ζήσε αυτό που έχεις τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πετύχει πολλά στα επαγγελματικά σου και είναι κρίμα τώρα, εξαιτίας της απαισιοδοξίας σου, να χάσεις κάποια από αυτά. Να είσαι ήρεμος και να κοιτάξεις τι έχεις κάνει λάθος για να το διορθώσεις. Θα έχεις αυτή τη δυνατότητα, αλλά και αρκετές ευκαιρίες, ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου, αν παραμείνεις σταθερός στα σχέδιά σου και σταματήσεις να μουρμουράς, αφού φέρνεις γρουσουζιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου τα λέει, αλλά εσύ παραμένεις κατηφής. Σύνελθε, διότι θα το χάσεις. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, δεν θα είναι για πολύ. Όμως μην εμπιστεύεσαι τα διαδικτυακά φλερτ. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους και προχώρησε αργά. Άλλωστε, δεν αναζητάς κάτι επιφανειακό.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις την ευκαιρία –παρ’ όλο που τα έξοδα «τρέχουν»- να κάνεις διακανονισμούς και να βρεις ισχυρούς «συμμάχους» που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οικονομικά θέματα του παρελθόντος. Μόνο να εξετάσεις καλά τι σου υπόσχονται αυτοί που σε προσεγγίζουν. Εμπιστεύσου πρόσωπα που γνωρίζεις τη φερεγγυότητά τους. Επίσης,μην εμπλακείς σε κάτι που δεν το γνωρίζεις. Προχώρα αργά και σταθερά. Στα συναισθηματικά, δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου κι έρχεταικαταιγίδα. Αν είσαι αδέσμευτος, μησταματάς την αναζήτηση. Μια νέα γνωριμία είναι προ των πυλών, αλλά να είσαι ξεκάθαρος στο τι θέλεις και να κοιτάς προς ένα στόχο, αλλιώς θα μείνεις πάλι «μπουκάλα» και θα φταίει μόνο το κεφάλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν προσέξεις και κάνεις σωστές επιλογές αυτή την εβδομάδα, θα βγεις κερδισμένος. Μην προκαλείς τσακωμούς στη δουλειά. Αυτό δεν σε συμφέρει, ειδικά τώρα που οργανώνεις ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο κρούσης στην αγορά. Μη μαζεύεσαι στο «καβούκι» σου, καθώς τώρα χρειάζεσαι κοινωνικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν.Εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Το έχεις κουράσει. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα σου δείξει κάποια ελαττώματα, αλλά δεν θα είναι τόσο σημαντικά, ώστε να μην το προχωρήσεις. Μην είσαι απόλυτος και μονόχνοτος. Ακολούθησε το νέο έρωτα και θαανανεωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να παραμείνεις παρατηρητής και να μην τραβήξεις τα άκρα σε μια επαγγελματική διαμάχη. Μην είσαι παρορμητικός, διότι θα χάσεις. Κάποιος θέλει να σου βάλει…τρικλοποδιά στη δουλειά, οπότε μην του δώσεις τη χαρά ότι ασχολείσαι με τα πίτουρα και θα σε «φάνε» οι κότες. Στα αισθηματικά, μη «βαραίνεις» συνεχώς το ταίρι σου με προβλήματα, διότι δεν θα αντέξει για πολύ.Εσύ είσαι η χαρά του Θεού, οπότε μην αφήνεις κάποια ψυχολογικά«σκαμπανεβάσματα» να επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο, αρκεί να είσαι πολύ προσεκτικός. Ψάχνε σε βάθος και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα. Προχώρα αργά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αργήσεις να αρπάξεις μια επαγγελματική ευκαιρία, καθώς οι ανταγωνιστές καραδοκούν. Συνηθίζεις να τα ψάχνεις πάρα πολύ όλα και αυτό δεν είναι πάντα καλό στη δουλειά, ειδικά όταν πρόκειται για πραγματικές ευκαιρίες και αυτό θα σου συμβεί μέσα στην εβδομάδα, οπότε μην το αφήσεις να περάσει έτσι. Άκου λίγο και αυτούς που γνωρίζουν και μην είσαι πεισματάρης. Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι ψύχραιμος και τρυφερός. Όλα θα πάνε καλά έπειτα από μια συζήτηση και θα γίνει ανανέωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, περίμενε. Πρόσωπο από το παρελθόν σε θέλει ακόμη. Το θέμα είναι ότι μάλλον έχει κλείσει ο κύκλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνεις πάλι τα δικά σου. Δεν ακούς κανέναν και ύστερα από λίγο καιρό θα πελαγώσεις.Να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να σκεφτείς πόσο πάλεψες για να φέρεις μια ισορροπία. Μόνο έτσι θα καταλάβεις ότι το να ξοδεύεις αλόγιστα θα σου φέρει σύντομα προβλήματα, όπως επίσης το να ανοίξεις νέα μέτωπα συνεργασίας. Έχεις ακόμη«υπόλοιπα» από παλιά επαγγελματικά ανοίγματα που πρέπει να κλείσεις σύντομα.Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, καθώς το έχεις εγκαταλείψει. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Δυστυχώς όμως θα αποβεί άκαρπη η προσπάθεια. Δεν είναι αυτό που θέλεις. Δημιουργείς ονειρικές καταστάσεις στο μυαλό σου και χάνεις στον έρωτα. Δες κάτι πιο χειροπιαστό.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να προσέχεις τους «αυλοκόλακες» που κινούνται γύρω σου. Μην εμπιστευθείς μέσα στην εβδομάδα κάποιους που θα σου πουν μεγάλα λόγια. Ζήτησε σχέδιο δράσης. Μόνο αν πειστείς ότι είναι φερέγγυοι, προχώρα. Επίσης, μην ασχοληθείς με αντικείμενα εργασίας που δεν γνωρίζεις, επειδή κάποιοι προσπαθούν να σε πείσουν ότι θα έχεις εύκολα κέρδη. Κινήσου στην πεπατημένη οδό που ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά κι έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αυτό σου δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο κι έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις. Μην υποκύψεις σε μια «ρηχή» γνωριμία, διότι θα πληγωθείς. Εσύ έχεις ανάγκη από «λιμανάκι» και είναι δίπλα σου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!