Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 3/5

ΚΡΙΟΣ

Να μην βιαστείς να κρίνεις έναν νέο συνεργάτη γιατί η σημερινή σας επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Αν τσακωθείς θα χαλάσεις μια επικείμενη καλή συνεργασία που θα σου αποφέρει κέρδη. Τα πας καλά οικονομικά αλλά πρέπει να συνεχίσεις την προσπάθεια. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Να μην βιάζεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αφοσιώσου στη δουλειά και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα σχετικά με μια καινούργια πρόταση που σου έχει γίνει για δουλειά. Μην την απορρίψεις αλλά ούτε να ενθουσιαστείς. Να λειτουργήσεις με τη λογική , όχι με το συναίσθημα. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά. Να ανταποκριθείς γιατί έχετε κοινά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να παραμείνεις ψύχραιμος και να χειριστείς μόνο τα απαραίτητα μέχρις ότου περάσει η… μπόρα καθώς ένας συνεργάτης σου θα σε προδώσει και θα κάνει κακό στη φήμη σου. Όλα θα διορθωθούν και θα τον απομονώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος τα προβλήματα στη δουλειά τα μεταφέρεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύψεις σε επανασύνδεση γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Προχώρα

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην γκρινιάζεις συνεχώς και προσηλώσου στη δουλειά γιατί έχεις να τελειώσεις διάφορα πράγματα. Ν’ ακούς τους συνεργάτες σου που τους έχεις πρήξει ενώ εκείνοι θέλουν να σε βοηθήσουν να τελειώσεις με κάποιες οικονομικές «πληγές» του παρελθόντος. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην χαλάσεις μια υπέροχη ερωτική βραδιά ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε ιστορίες της μιάς βραδιάς λόγω της μοναξιάς σου.

 

ΛΕΩΝ

Προέχει να κρατήσεις τα κεκτημένα σου γιατί οι ανταγωνιστές αλλά και συνεργάτες σου… σκάβουν τον λάκκο. Πρόσεξε μην πέσεις μέσα. Η έπαρση δεν βοηθάει. Στηρίξου σε παλιούς δοκιμασμένους συνεργάτε για να ξεπεράσεις τα δύσκολα. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Εσύ όμως δεν έχεις κλείσει προηγούμενους κύκλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε αγαπάνε και φροντίζουν να σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση που έχεις με οικονομικά- εργασιακά θέματα. Εμπιστεύσου τους και συνέχισε την καλή δουλειά. Έρχονται απρόσμενα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Δες τις λεπτομέρειες και προχώρα μόνο αν σιγουρευτείς για την ειλικρίνεια του προσώπου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία δεν θα είναι σήμερα καλή με τους συνεργάτες σου αλλά και με νέους πελάτες γι’ αυτό μην πιστέψεις κάποιους που σου μιλάνε για σύντομα κέρδη. Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση που θα σε κάνει να … πετάξεις από τη χαρά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμβουλέψου πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και ξεκίνα δυναμικά να αυξήσεις τα κέρδη σου αλλά προτίμησε συνεργάτες που γνωρίζεις και χειρίσου με προσοχή το διαδίκτυο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει και περνάτε μια νύχτα πάθους που την έχετε ανάγκη για ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα σκεφτείς επανασύνδεση με πρόσωπο που επιστρέφει και ζητάει δεύτερη ευκαιρία. Καλύτερα να προχωρήσεις μπροστά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Ηρέμισε και μην κάνεις καυγά. Αν τσακωθείς θα χάσεις «συμμάχους» και δεν σε συμφέρει ειδικά τώρα που ανοίγεσαι σε κάτι καινούργιο στη δουλειά που το πιστεύεις πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη» ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με τη ψυχή σου. Δες το όμως σαν παιχνίδι. Αυτό τον καιρό δεν θέλεις δέσμευση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείς να χαλαρώσεις γιατί οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν. Οργανώσου και προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος μην γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος μην γίνεσαι καχύποπτος μ’ ένα πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει γιατί του αρέσεις. Θα το κάνεις να φύγει κι είναι κρίμα γιατί έχετε πολλά κοινά. Πρόσεξε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χάσεις μια σημαντική συμφωνία και θα στεναχωρηθείς. Δεν σου φταίνε όμως οι συνεργάτες σου αλλά το κεφάλι σου και η υπεραισιοδοξία σου που σε κάνει να νομίζει ότι όλα μπορείς να τα λύσεις μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος μίλα σύντομα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν το πεδίο είναι ελεύθερο.

 

ΙΧΘΥEΣ

Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να δεις μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Μην είσαι στο… ροζ συννεφάκι σου. Να… κατέβεις γιατί μόνο έτσι θα δεις τι είναι καλό για σένα επαγγελματικά. Λειτούργησε με το ένστικτο σου και όχι με τι γνώμες των άλλων. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!