Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου

KΡΙΟΣ

Μην πτοηθείς από τις αναποδιές γιατί είναι παροδικές. Η εβδομάδα που μπαίνει σε φέρνει μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις αλλά αφ’ ενός έχεις ισχυρούς «συμμάχους» εφ’ ετέρου θέλεις να κάνεις και κάτι που θα σε … ξεσηκώσει γιατί επιθυμείς μια ανανέωση, έστω στον υπάρχοντα εργασιακό σου χώρο. Ακολούθησε το ένστικτο σου χωρίς φόβους. Στις συναισθηματικές σου σχέσεις όλα πάνε ρολόϊ αν καταφέρεις να μην έχεις «εκρήξεις» που βγάζουν το ταίρι σου από τη σταθερή του τροχιά και το εκνευρίζουν  ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σου φέρνει χαρά και πολύ έρωτα. Είναι κάτι που το χρειάζεσαι για να σε ανανεώσει, οπότε προχώρα δυναμικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις… τρέχουν και η εβδομάδα που μπαίνει θα σε βρει γεμάτο άγχος αλλά ικανοποιημένο από την αποδοχή των άλλων λόγω της καλής σου δουλειάς. Οι συνάδελφοι σου «τρίβουν τα μάτια τους» με την καλή σου δουλειά ενώ την προαγωγή την έχεις στο τσεπάκι σου. Μην πτοηθείς από αλλαγές ενώ την Παρασκευή η Πανσέληνος του Λουλουδιού που γίνεται στον άξονα σου με τον Σκορπιού σε … ταρακουνάει αλλά για καλό. Ετοιμάσου να πάρεις αποφάσεις ή επαγγελματικές ή συναισθηματικές. Στα αισθηματικά σου θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση σου και θα το πετύχεις ενώ αν είσαι  αδέσμευτος θα βρεις την ευτυχία εκεί που δεν το περιμένεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην… πετάς τη σκούφια σου για αλλαγές αν δεν γνωρίζεις τα άτομα ή αν δεν μάθεις το επαγγελματικό τους προφίλ, ειδικά αν μια νέα συνεργασία είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει. Η εβδομάδα που έρχεται έχει … σκαμπαναβάσματα γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις να παραμείνεις σταθερός στον στόχο σου.  Στα αισθηματικά σου μην … ρίχνεις παραγάδια κι αλλού. Αν το μάθει το ταίρι σου τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο που θα γνωρίσεις σε επαγγελματικό ραντεβού. Κινήσου με διακριτικότητα. Ήλεγξε αν είναι ελεύθερο το πεδίο. Εμπιστεύσου πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον και μάθε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επενδύσεις σε ένα νέο σχέδιο αν δεν τα βάλεις κάτω καλά και να υπολογίσεις τις πιθανότητες αποτυχίας που είναι αρκετές. Προτίμησε να πας σε σίγουρα «μονοπάτια» γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις τα … σπασμένα προηγούμενων μηνών.  Τα αισθηματικά σου είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος θα κυλήσουν σχετικά καλά. Προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι μέσα στη μουρμούρα. Χαλάς ό,τι όμορφο πάει να γίνει.  Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά δεν φαίνεσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις. Έτσι αφήνεις τον καιρό να περνάει και μια γνωριμία θα βαρεθεί να την έχεις στο περίμενε. Πρόλαβε πριν… πετάξει το πουλάκι.

 

ΛΕΩΝ

Χαλάρωσε και μοίρασε αρμοδιότητες αν θες να προλάβεις προθεσμίες. Στη δουλειά είσαι πολύ συγκεντρωτικός και αυτό δεν βοηθάει πάντα. Η εβδομάδα που μπαίνει έχει καλές ευκαιρίες αλλά μην υπογράψεις τώρα συμβόλαια γιατή η Πανσέληνος του Λουλουδιού την Παρασκευή, φέρνει και ανακατωσούρα. Άφησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι προθέσεις των άλλων. Αν είσαι δεσμευμένος δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα. Το ταίρι σου θα σε ακολουθήσει με χαρά και ανακούφιση. Αν είσαι ελεύθερος δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες και μην πείθεσαι με τα πρώτα γλυκόλογα, ειδικά αν είναι μέσω διαδικτύου. Προτίμησε γνωριμίες από το κοντινό σου περιβάλλον που είναι πιο σίγουρες. Προχώρα με αποφασιστικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ρισκάρεις γιατί αυτή η εβδομάδα σου φέρνει και ευκαιρίες. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου και κάνε διορθωτικές κινήσεις στη δουλειά. Ξέρεις να δουλεύεις πολύ και να οργανώνεις πράγματα, οπότε και αν χάσεις δεν θα είναι κάτι που δεν θα μπορείς να το καλύψεις. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και σου δίνουν χείρα βοηθείας, οπότε προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος με το να «κουκουλώνεις» τα προβλήματα δεν θα δεις προκοπή. Προχώρα σε συζήτηση χωρίς εντάσεις γιατί το ταίρι σου είναι από καιρό δυσαρεστημένο και στην φυλάει… Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό. Το φλερτ θα είναι έντονο αλλά πρόσεξε γιατί έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένας συνεργάτης σου θα αποκαλύψει κάτι για μια συμφωνία που ετοιμάζεσαι να κάνεις και θα σε προλάβει από τον… κατήφορο. Θα καταφέρεις να ισοφαρίσεις μια ζημιά στα επαγγελματικά σου, οπότε μην αγχώνεσαι. Εξάλλου έχεις δουλέψει πολύ και τώρα έχει αρχίσει και φαίνεται Αν είσαι δεσμευμένος να δώσεις μια νέα  ώθηση στη σχέση σου για ν’ ανανεωθείς με το ταίρι σου. .  Στα αισθηματικά ήρθε καιρός για να βρεις ταίρι που τόσο επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος μην χτυπάς σε δύο στόχους. Θα αποκαλυφθείς και θα μείνεις ξανά μόνος. Δεν μπορείς να μένεις μόνος αλλά πρέπει να κάνεις και υπομονή για να βρεις το σωστό ταίρι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην ακούς τις γνώμες τρίτων , άσχετων με τη δουλειά γιατί αν κάνεις λάθος, μετά θα είναι δύσκολο να το διορθώσεις. Μην ενθουσιαστείς με κάτι καινούργιο και αφήσεις πίσω παλιές επαγγελματικές υποχρεώσεις σου.  Η Πανσέληνος της Παρασκευής που γίνεται στο ζώδιο σου μπορεί να είναι του Λουλουδιού αλλά πρέπει να προσέξεις με ποια… λουλούδια συναναστρέφεσαι στη δουλειά. Απομόνωσε τους «εχθρούς» με συνοπτικές διαδικασίες.  Αν είσαι δεσμευμένος γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λαύρα για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος βγαίνεις στη… γύρα γιατί έχεις αποφασίσει να μην μείνεις άλλο μόνος. Φλέρταρε και διάλεξε το πρόσωπο που σου ανεβάζει τη διάθεση όχι μόνο για σεξ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το να μην θέλεις να κακοκαρδίσεις κάποιους θα μείνεις εσύ να φιλάς τα νώτα σου γιατί ο εχθρός είναι επικίνδυνος. Τουλάχιστον δείξε με τη συμπεριφορά σου ποιος έχει το πάνω χέρι στις αποφάσεις και δες ποιοι είναι οι πραγματικοί «σύμμαχοι» σου στη δουλειά.  Μόνο έτσι θα ξεφύγεις από μια δύσκολη κατάσταση που υπάρχει εδώ και καιρό αλλά πρέπει να την επιλύσεις.  Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες σου που έχουν δείξει την ακεραιότητα τους. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου και τρυφερότητα, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες σου.  Αν είσαι αδέσμευτος θα επιδοθείς σε αυτό που σου αρέσει: το φλερτ και θα έχεις επιτυχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα που μπαίνει θέλει προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις σε οικονομικές συνεργασίες  αλλά φέρνει πολλές ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις και ένα δεύτερο σχέδιο που θέλεις να το βάλεις σε εφαρμογή. Μην κάνεις κάτι την Παρασκευή ημέρα της Πανσελήνου του Λουλουδιού γιατί μπορεί να μην δεις κάτι που αργότερα θα σε δεσμεύσει. Αν είσαι δεσμευμένος θα μιλήσεις με το ταίρι σου και θα βρείτε λύση σε κάτι που σας απασχολεί.  Αν είσαι αδέσμευτος θα φλερτάρεις διακριτικά στη δουλειά ένα πρόσωπο και θα εκπλαγείς ευχάριστα. Προχώρα αργά και θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ’ ότι νομίζεις αλλά ταυτόχρονα έχετε και πολλά κοινά στοιχεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας συνεργάτης σου θα σου φέρει μια καλή είδηση για μια επαγγελματική συνεργασία την οποία κυνηγούσες εδώ και καιρό. Θα ενθουσιαστείς αλλά πρέπει και να προσέξεις γιατί η Πανσέληνος του Λουλουδιού την Παρασκευή σου … θολώνει κάπως την κρίση. Πρόσεξε γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι καθοριστικές για τη δουλειά σου και μη αναστρέψιμες. Αν είσαι δεσμευμένος αλλάζεις την ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκια και ψάχνεις λιμανάκι. Μην αρχίσεις όμως να μιλάς πάλι για «ελευθερίες» γιατί θα … πετάξει το πουλάκι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες αναποδιές που θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και χάρη στη διάθεση σου αλλά και στη συνδρομή καλών συνεργατών.  Μην είσαι στο… συννεφάκι σου και βάλε πλάτη γιατί θα έχεις αρκετή δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται αλλά κι εσύ φρόντισε να μην τους απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος  θα είσαι πολύ γλυκός με το ταίρι σου Αν είσαι αδέσμευτος  έρχεται νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εξέτασε το καλά πριν κάνεις αλλαγές στη ζωή σου γιατί οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται. Αν σιγουρευτείς τότε ο δρόμος είναι ανοικτός. Προχώρα και ζήσε το.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!