Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 26/4

ΚΡΙΟΣ

Βάζεις ένα σχέδιο σου σε εφαρμογή καθώς κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Έχεις έναν… αέρα ανανέωσης και αυτό φαίνεται στη δουλειά σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Μην δίνεις σημασία σε κακοθελητές και προχώρα ακάθεκτος. Αν είσαι δεσμευμένος θ’ ανατρέψεις την καθημερινή ρουτίνα σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική γνωριμία σε αναστατώνει. Μην διστάσεις να… βουτήξεις στα βαθιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύβος ερίφθη και οι συνεργάτες σου θα εκτιμήσουν μια ιδέα σου ώστε να κάνουν κάθε τι για να την υλοποιήσετε μαζί. Να τους έχεις εμπιστοσύνη – ειδικά σε ένα πρόσωπο που είναι κοντά σου χρόνια- γιατί μαζί θα μεγαλουργήσετε ξανά. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέες γνωριμίες θα αλλάξουν ξαφνικά ευχάριστα τα δεδομένα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερα μην προχωρήσεις σε συμφωνίες τώρα. Να … μπαλώσεις στη δουλειά διάφορες «τρύπες» που δεν σε αφήνουν να πας παρακάτω. Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα τώρα. Μην αμελήσεις οικονομικές υποχρεώσεις προς Τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος θα είσαι… απογειωμένος με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην πεισθείς αμέσως από μια νέα γνωριμία. Προχώρησε αργά και σταθερά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κράτησε μικρό καλάθι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς σου…. τάζουν λαγούς με πετραχήλια αλλά δεν είναι ειλικρινή μαζί σου. Εσύ ξέρεις πως θα κινηθείς στη δουλειά σου, οπότε προσηλώσου στον επόμενο στόχο σου σε αυτά που ξέρεις. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην εξιδανικεύσεις μια γνωριμία γιατί θα πληγωθείς.

 

ΛΕΩΝ

Προχώρα δυναμικά. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και θα εντυπωσιάσεις τους γύρω σου με την αποφασιστικότητα σου ενώ ένας συνεργάτης σου θα …. μπει στη γωνία ανίσχυρος, Μην έχεις έπαρση και συνεργάσου με πρόσωπα που γνωρίζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στο ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις γνωριμία που σου παρέχει ασφάλεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Τα έχεις πάει πολύ καλά αλλά έχεις άγχος. Μην στεναχωριέσαι γιατί όλα καλά θα πάνε καθώς ξέρεις πολύ καλά να δουλεύεις και να οργανώνεις τα πράγματα που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και σου προκαλεί… αναστάτωση.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην προκαλέσεις εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.Φέρσου ήρεμα χωρίς να προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σου ξέρουν την αξία σου και δεν χρειάζεται να τους πείσεις. Ο «εχθρός» θα απομονωθεί μόνος του. Δεν έχει «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος οι ανησυχίες σου θα σε οδηγήσουν σε εκρήξεις ζήλιας ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην χτυπάς «άτσαλα» αριστερά δεξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθει μια καλή επαγγελματική πρόταση οπότε κοίταξε να έχεις το νου σου για να μην την προσπεράσεις. Να εμπιστευθείς παλιό καλό σου συνεργάτη και μάλιστα αν σου προτείνει κάτι μην κλειστείς στο «καβούκι» σου. Προχώρησε δυναμικά στην υλοποίηση του στόχου σου. Αν είσαι δεσμευμένος όλα καλά ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο. Μην βιαστείς να κάνεις κρούση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αφήσεις τις οικονομικές υπογραφές για νέα σχέδια αργότερα και να τακτοποιήσεις τρέχουσες υποχρεώσεις. Η υπεραισιοδοξία σου δεν κάνει πάντα καλό. Να δώσεις σημασία στο οργανωτικό κομμάτι της δουλειάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος μια παρεξήγηση θα απειλήσει τη σχέση σου αλλά θα το σώσεις «πυροσβεστικά» ενώ αν είσαι αδέσμευτος εμφανίζεται νέος έρωτας. Δεν είσαι από εκείνους που θα τον αφήσουν να περάσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απέφυγε να βάλεις υπογραφές σε νέες οικονομικές προσφορές γιατί ίσως δεν θα δεις μια λεπτομέρεια που θα στοιχίσει αργότερα στο πορτοφόλι σου. Ασχολήσου με το δικό σου σχέδιο που έχει ακόμα κενά για να ολοκληρώσεις. Άκουσε έναν καλό συνεργάτη σου. Αν και είσαι πρακτικός, στη σχέση σου θα βάλεις πολύ πάθος ενώ αν είσαι αδέσμευτος σε μια έξοδο-ρουτίνας βρίσκεις τον έρωτα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απέφυγε τσακωμούς και απομακρύνσου διακριτικά. Μην αγχώνεσαι. Έχεις βάλει σε ένα καλό δρόμο τα επαγγελματικά σου και σήμερα έχεις άλλη μια καλή ιδέα. Οργάνωσε την καλά και προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος αξιοποίησε τη μέρα- και τη νύχτα- για να περάσεις «ζάχαρη» με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος  νέο πρόσωπο σου προκαλεί καρδιοχτύπι. Μην πέσεις με τα μούτρα. Προχώρα αργά.


ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε να μην σε πιάσουν τα νεύρα σου αλλά να ρυθμίσεις τρέχουσες υποχρεώσεις πριν μαζευτούν « βουνό». Σήμερα όλα θα είναι πιο εύκολα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτά που έχεις να κάνεις και άφησε τον έρωτα για αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος  πιθανότατα κάτι που θέλεις δεν θα αρέσει στο ταίρι σου.Συζήτησε το ήρεμα. Αν είσαι αδέσμευτος θα νιώσεις  ερωτική έλξη.