Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 24/4

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολύ καλή διάθεση σήμερα και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Είναι σίγουρο ότι αν όχι τα πάντα, βεβαιότατα μπορείς πολλά! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από ένα χρόνιο άγχος! Προχώρα δυναμικά μπροστά χωρίς καθυστέρηση. Αν είσαι δεσμευμένος μην κολλάς σε πρακτικά πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις κουραστεί να χτυπάς σε πολλούς στόχους. Στόχευσε σωστά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά σου θα έχεις επιτυχία λόγω της εργατικότητας σου και της δημοφιλούς σου εικόνας. Ο περίγυρος σου σε λατρεύει και σε θαυμάζει. Μην μένεις σε φανταστικούς «εχθρούς» γιατί χάνεις ενέργεια. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και άσε κάποιους να… βράζουν στο ζουμί τους! Ο σύντροφός σου σε έχει «κορώνα στο κεφάλι του» Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ τονώνει την αυτοπεποίθηση σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είσαι προσεκτικός  στον τομέα της καριέρας και να μην αρχίσεις τα παράπονα γιατί αυτό δεν θα σου βγει σε καλό! Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προωθήσεις τα σχέδια σου. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην καταπιέζεις το ταίρι σου με την υπερπροστατευτικότητα σου. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρία για μια επανασύνδεση που την θέλεις πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προσέξεις σήμερα τυχόν λάθη γιατί θα έχεις μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης. Θα βελτιωθεί αρκετά η κοινωνική σου ζωή και θα γίνεις πιο εξωστρεφής. Έρχονται ξαφνικά κέρδη από μια παλιά σου επένδυση. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι ψυχρός στο ταίρι σου, δείξε του στοργή ενώ αν είσαι αδέσμευτος χορταίνεις φλερτ -κυρίως διαδικτυακά και θα έχεις γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

 

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε να μην επιβάλλεις στους συνεργάτες σου την δική σου γνώμη κι αρχίσεις πάλι τους καυγάδες.Συνεργάσου και θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη δουλειά. Δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα μόνος σου. Συνέχισε την καλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις μια απόλυτα αισθησιακή νύχτα ενώ αν είσαι ελεύθερος θα ψάξεις για μια σταθερή σχέση γιατί κουράστηκες με ανούσια φλερτ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κόπιασες πολύ για να καταφέρεις να έχεις κάποια οικονομική άνεση αλλά κάποιοι θέλουν να σε κάνουν… σκορπιοχέρη τάζοντας σου κέρδη από επιχειρήσεις που δεν γνωρίζεις. Μην το  κάνεις. Συνέχισε την καλή δουλειά, όπως την ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεωθείς ερωτικά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι ελεύθερος μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία. Δες το σαν «παιχνίδι» και ζήσε το.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις έλλειψη συγκέντρωσης και γι’ αυτό θα κάνεις κάποια λάθη στη δουλειά που ευτυχώς διορθώνονται. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις η τύχη είναι με το μέρος σουγι’ αυτό φρόντισε ν’ αρπάξεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Μην γυρνάς την πλάτη σε φίλους. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου είναι απόμακρο ενώ αν είσαι δεσμευμένος μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις και οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να έχεις επιτυχία. Αν και είσαι καχύποπτος οι φίλοι και οι συνεργάτες σου σου δείχνουν ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να φέρεσαι ψυχρά στο ταίρι σου γιατί θα επέλθει ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλία γίνεται έρωτας. Προχώρα μόνο αν νιώσεις κάτι πολύ δυνατό, αλλιώς θα χάσεις και την φίλια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ότι πετυχαίνεις δύσκολους επαγγελματικούς στόχους αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πολυέξοδος. Χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό και να ακούς τις γνώμες και τις προϋδοποιήσεις των συνεργατών σου.Θέλεις να πας ταξιδάκι αλλά πρόσεξε γιατί οι ανταγωνιστές σου καιροφυλακτούν. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας μια χαρά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις  αρκετές κατακτήσεις για να διαλέξεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έχουν «πλευρίσει» επιτήδειοι, οπότε πρόσεξε να μη πάρουν τα μυαλά σου… αέρα από υποσχέσεις. Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις σωστά αλλιώς λίγο αργότερα θα… χτυπάς το κεφάλι σου. Η γνώμη ενός καλού φίλου είναι απαραίτητη.  Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει. Να κρατάς… μικρό καλάθι για να μην πληγωθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για να φέρεις κοντά σου κι άλλους «συμμάχους» καθώς ετοιμάζεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα και χρειάζεσαι βοήθεια. Άφησε κάποιες μέρες να περάσουν και το ξεκινάς αργότερα, πιο οργανωμένα Οι οικονομικές συναλλαγές σήμερα έχουν επιτυχία.  Αν είσαι δεσμευμένος πετυχαίνεις ενδυνάμωση της σεξουαλικής ζωής ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα πετύχεις στο φλερτ με μια κατάκτηση-φωτιά. Ακολούθησε μόνο τη  καρδιά σου.


ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά γιατί σε έχει κουράσει η δουλειά. Ετοιμάζεις ταξιδάκι με φίλους ή τη σχέση σου. Θέλεις να … αδειάσει το μυαλό σου για να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Θα βρεις λύσεις και θα προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ… αναζωπυρώνοντας τη σχέση σου ενώ αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια νέα σχέση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!