Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1 -2/4/23

ΚΡΙΟΣ
O μήνας ξεκινάει για σένα κάπως δύσκολα γιατί την Πέμπτη η Ροζ Πανσέληνος … ταρακουνάει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού( Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως),. Προσπάθησε να διατηρήσεις σταθερούς «συμμάχους» που θα υποστηρίξουν τις όποιες κινήσεις σου για να μην γκρεμοτσακιστείς. Προτίμησε να ασχοληθείς τώρα με τα κεκτημένα σου και άφησε τα καινούργια ξεκινήματα για αργότερα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και χρησιμοποίησε τη διαίσθηση σου σε ό,τι προκύψει στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το …ματάκι σου παίζει αλλά το ταίρι σου καραδοκεί. Αν σε … τσιμπήσει, αποχαιρέτησε την την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος κάτι παίζει, αρκεί να πιάσεις τα μηνύματα αλλά να μην είσαι ανυπόμονος. Φέρσου διακριτικά και ευγενικά, χωρίς εξάρσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά κι όχι να τα σκέφτεσαι όλα μαζί. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και θα πρέπει να δεις με ποιο τρόπο θα αυξήσεις τα έσοδα σου. Μην πείθεσαι από μεγάλα λόγια ή από ήδη υπάρχουσες καταστάσεις στη δουλειά γιατί το… έχεις δει το έργο. Μην απορρίψεις μια νέα πρόταση συνεργασίας αλλά και μην υπογράψεις μέσα στην Ροζ Πανσέληνο που είναι την Πέμπτη γιατί κάτι θα σου ξεφύγει.Αν είσαι δεσμευμένος θα νιώθεις πιεσμένος γιατί το ταίρι σου έχει διάφορα προβλήματα που… χτυπάνε και τη σχέση σας. Να δείξεις τρυφερότητα και στοργή αλλιώς θα… βουλιάξει το καράβι. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις «λιμάνι» καθώς σε ενοχλεί η μοναξιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα που έρχεται μια οικονομική συμφωνία «απειλεί» τα τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό σου. Θα πρέπει να προσέξεις γιατί κάποιοι ζηλεύουν την πρόοδο σου. Από την άλλη μην πείθεσαι εύκολα με ό,τι σου προτείνουν και ψάξε το πολύ καλά. Μην ακούσεις τρίτους και μπλεχτείς σε κάτι που δεν το γνωρίζεις γιατί θα… χτυπάς το κεφάλι σου. Ακολούθησε τις συμβουλές παλιών συνεργατών σου ή φίλων που έχουν αποδείξει ότι είναι στο πλευρό σου. Μην αδιαφορείς και αφήνεις τα προβλήματα να διογκώνονται. Το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από φιλικό περιβάλλον ξαφνικά… φλογίζει την καθημερινότητα σου. Αν το αντέχεις μπες μέσα στη… φωτιά και όπου σε βγάλει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Ροζ Πανσέληνος την Πέμπτη σε «χτυπάει»… κατακούτελα και θα έχεις μια επαγγελματική αναποδιά που θα σε αποδιοργανώσει. Τα εμπόδια στην επικοινωνία είναι πρόσκαιρα και αν φερθείς με ψυχραιμία θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί ν’ απομονώσεις κάποιους συνεργάτες που είναι «βαρίδια» για τη δουλειά σου. Μην γκρινιάζεις αλλά προσηλώσου στο στόχο σου. Μην θορυβηθείς αν κάποιοι… βροντήξουν την πόρτα πίσω τους. Μην αφεθείς στον πανικό. Σκέψου τι κάνει καλό στη δουλειά σου και άφησε νέα ξεκινήματα για πολύ αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίζεις να πρήζεις το ταίρι σου γιατί θα το διώξεις. Αν είσαι αδέσμευτος δεν είναι οι μέρες κατάλληλες για να ψάξεις για μια νέα αγάπη.

 

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά αρκεί να καταλάβεις πως πρέπει να συνεργάζεσαι κι όχι να είσαι απότομος και εγωϊστής με τους συνεργάτες σου. Τους κουράζει και κάποιοι θα στο… κουνήσουν το μαντήλι αφήνοντας σε να βγάλεις μόνος «το φίδι από την τρύπα». Πρόσεξε έναν φίλο-φίδι που θα δημιουργήσει πρόβλημα σε μια σχέση είτε επαγγελματική είτε συναισθηματική. Αν δεις αλλαγή στο ταίρι σου θα είναι από λόγια τρίτων. Συζήτησε το ψύχραιμα και κάνε το να νιώσει ασφάλεια και αγάπη. Μην αδιαφορήσεις γιατί θα είναι σοβαρά τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις κοντά μ’ ένα πρόσωπο σε μετακίνηση σου. Ζήσε το κι όπου βγει γιατί με την ανατρεπτική Πανσέληνο μπορεί ν’ απογοητευθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξέρεις να δημιουργείς τις προϋποθέσεις ώστε να μεθοδεύεις και να πετυχαίνεις σε ό,τι αναλαμβάνεις οπότε μην φοβηθείς να πάρεις ρίσκο. Ένας συνεργάτης σου σου… βάζει λόγια αλλά θα πρέπει να εμπιστευθείς τη δική σου διαίσθηση και να δράσεις με βάση την εμπειρία σου. Στα συναισθηματικά σου κάτι έχει συμβεί και απομακρύνθηκες από το ταίρι σου. Φρόντισε να κάνεις κάτι να έρθετε πάλι κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Κινήσου αργά.

 

ΖΥΓΟΣ
Με την Ροζ Πανσέληνο να κινείται …. απειλητικά καταπάνω σου θα δεινοπαθήσεις την Πέμπτη για να τακτοποιήσεις πρακτικά θέματα της δουλειάς σου. Μην απογοητεύεσαι και προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου αλλά και να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου γιατί θα σου έρθουν κάποιες οικονομικές αναποδιές. Όμως και από την αρχή της εβδομάδα θα νιώσεις τους… τριγμούς με εξαπατήσεις που θα γίνουν στη δουλειά μετά ένα … ηλεκτρισμένο κλίμα. Να θυμάσαι πως δεν μπορείς τώρα να τα βάλεις όλα σε μια ζυγαριά και να τα ισορροπήσεις, απλά κράτα την ψυχραιμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις μια ζεστή αγκαλιά και την έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα σχέση λέει πολλά λόγια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο νέος μήνας μπαίνει με πολλές υποχρεώσεις και εσύ θα τρέχεις πανικόβλητος να προλάβεις. Καλείσαι να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μην εντυπωσιαστείς αν κάποιος σου προτείνει κάτι που είναι έξω από τα νερά σου. Φαίνεται καλό αλλά έχει «παγίδες». Μείνε εκεί που ξέρεις και ξαναπρογραμμάτισε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις και κυρίως τα οικονομικά σου. Μην κλείνεσαι στο…καβούκι σου και ζήτα βοήθεια από ανθρώπους που σε αγαπούν. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε ηρεμεί. Αυτό σε κάνει δυνατό. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις χρόνο για έρωτες αλλά φλερτάρεις. Θα είσαι επιφυλακτικός με μια νέα γνωριμία αλλά δεν πρέπει να χάσεις κάτι που αξίζει γιατί θα το μετανιώσεις. Προχώρα αργά και σταθερά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η υπεραισιοδοξία σου θα καμφθεί μέσα στην εβδομάδα καθώς θα σου τύχουν κάποιες αναποδιές στη δουλειά. Επίσης θα είσαι επιρρεπής σε καυγάδες και δεν πρέπει γιατί θα χάσεις έναν πολύτιμο «σύμμαχο». Προσπάθησε να είσαι ήρεμος γιατί θα κάνεις λάθη στη δουλειά που δεν θα διορθώνονται. Μην μεταφέρεις όλη αυτή την ένταση στο ταίρι σου αλλά συζήτησε ήρεμα μαζί του. Θα σε καταλάβει και θα σε στηρίξει. Αν είσαι αδέσμευτος θα δεχτείς φλερτ από ένα πρόσωπο που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον. Πριν προχωρήσεις μάθε αν το πρόσωπο είναι ελεύθερο γιατί ίσως παλεύεις μάταια να το κατακτήσεις ή θα μπλέξεις σε περιπέτειες. Επίσης μην υποκύψεις σε μια επανασύνδεση. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί η Ροζ Πανσέληνος την Πέμπτη σου φέρνει εξαπατήσεις και υπερβολές που οδηγούν σε λάθη. Μην υπογράψεις οποιοδήποτε έγγραφο καθώς θα υπάρχει δυσκολία στην καλή επικοινωνία και οι όροι που θα μπουν θα κρύβουν «παγίδες» Να οργανωθείς και να επανέλθεις δριμύτερος όταν θα έχει περάσει η σφοδρή επιρροή της Πανσελήνου. Ασχολήσου με τρέχουσες εκκρεμότητες της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις να ασφυκτιάς γιατί έχεις κρατήσει κάποια μυστικά από το ταίρι σου ή δεν λες ότι αισθάνεσαι. Μείνε ψύχραιμος γιατί οι μέρες αυτές δεν είναι καλές για ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι αδέσμευτος προσπάθησε να καταλάβεις αν μια πρόσφατη γνωριμία δεν ήρθε κοντά σου για λόγους συμφέροντος. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις κουραστεί να παλεύεις στην δουλειά αλλά επιτέλους κάτι έβαλες σε τάξη. Μην το αντιμετωπίσεις με υπεραισιοδοξία και προσπάθησε να μην κάνεις έξοδα εντυπωσιασμού ή γιατί θέλεις να ξεφύγεις από μια πιεστική πραγματικότητα. Αυτή την περίοδο χρειάζεται να έχεις αυτοσυγκράτηση και να μην κάνεις έξοδα. Πολύ σύντομα θα χρειαστεί να …. μπαλώσεις κάτι στη δουλειά οπότε κράτα… πισινή και κουμπαρά. Έχεις παραμελήσει το ταίρι σου γι’ αυτό και θα αναζητήσεις τρόπους να μην … βαθύνει κι άλλο το χάσμα. Θα το καταφέρεις αν φερθείς με τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος … ξεπαγώνει μια σχέση που την παλεύεις εδώ και καιρό. Όμως σύντομα θα καταλάβεις πως είναι… άνθρακες ο θησαυρός, οπότε προχωράς παρακάτω.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Θα ξεφύγεις σαν ψαράκι που είσαι από την επιρροή της Πανσελήνου αλλά δεν θα αποφύγεις ένα σύντομο …. ταρακούνημα στα οικονομικά σου γιατί κάποιοι σε θεωρούν ευκολόπιστο. Αν χρειαστεί δείξε ότι δεν είσαι… ψαράκι του γλυκού νερού αλλά μην καταφύγεις σε «εκκαθαρίσεις» καθώς η «σκληρή» Ροζ Πανσέληνος δεν θα είναι ο καλύτερος «σύμβουλος». Διαφύλαξε το ταμείο και τα κεκτημένα σου και άφησε να περάσει. Αργότερα θα αποφασίσεις για τα «βαρίδια» που πρέπει να πετάξεις από πάνω σου για να κάνεις νέα πράγματα στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς όμορφα αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που από φιλαράκι θα γίνει ερωτικό σου ταίρι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!