Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 29/3/23

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις και μια ανατροπή σχεδίων αλλά είναι προσωρινή. Μην βιαστείς να «μπαλώσεις» τη ζημιά αλλά περίμενε γιατί έρχεται καλύτερη ευκαιρία από εκεί που δεν το περιμένεις.  Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί αλλά μην προκαλέσεις καυγά.  Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει ένα έρωτα. Να τον ζήσεις έχοντας όμως κλείσει προηγούμενους κύκλους. Μην αμφιταλαντεύεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην διακινδυνεύσεις την τωρινή καλή επαγγελματική σου θέση για κάτι που είναι αμφίβολο αν είναι έτσι όπως φαίνεται. Αυτές τις τελευταίες μέρες του μήνα ασχολήσου μόνο με καθημερινά θέματα.  Αν είσαι δεσμευμένος  θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ότι σου προσφέρει γιατί δεν θα είναι για πολύ αλλά είναι δυνατό.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα σε «βομβαρδίσουν» για μια καινούργια συνεργασία αλλά μην βιαστείς. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μια ανατροπή σχεδίων θα σε προβληματίσει. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Σπεύσε να δείξεις την αγάπη σου γιατί θα …. χάσεις το τρένο.  Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία . Μην ενθουσιάζεσαι γιατί πιθανότατα υπάρχει ψέμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεξε τι υπογράφεις κι αν είναι δυνατόν ανέβαλλε μια σοβαρή συμφωνία για αργότερα. Εξάλλου, ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι προ των πυλών και θα έχεις διάφορες συζητήσεις.  Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Αν δεν το κάνεις δεν θα καταλάβεις αν το πεδίο είναι ελεύθερο και ίσως χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου.

 

ΛΕΩΝ

Η έπαρση δεν βοηθάει και οι συνεργάτες σου θα σε απομονώσουν αν συνεχίσεις αυτή την τακτική. Κάτι τέτοιοι δεν σε συμφέρει, ειδικά τώρα που έχεις ανάγκη τους «συμμάχους» καθώς οι … τρικλοποδιές από εχθρούς μέσα στη δουλειά δεν θα λείψουν. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα.  Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην εμπιστευθείς άτομα που σου τάζουν … λαγούς με πετραχήλια. Εξέτασε σε βάθος μια οικονομική προσφορά κι από που προέρχεται. Ένας ανταγωνιστής σου ή συνάδελφος που επιβουλεύεται τη θέση σου έχει βάλει σκοπό να σε… εκτοπίσει. Μην αφήσεις περιθώρια για τσακωμούς και ίντριγκες.  Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καυγά. Αν είσαι ελεύθερος ρίξε τον πήχη των απαιτήσεων σου και προχώρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργάτες σου σου λένε τα σωστά και δεν σε αφήνουν να πάρεις τώρα ρίσκο. Αξιολόγησε σωστά την κατάσταση στη δουλειά και μείνε προσηλωμένος στις καθιερωμένες σου υποχρεώσεις. Δεν είναι ώρα για… πετάγματα. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις ανασφαλής αλλά το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις «λιμάνι» αλλά… παίζεις αριστερά δεξιά. Επικεντρώσου σ’ έναν στόχο και μακριά από επανασύνδεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστεύσου συνεργάτες που σου έχουν δείξει ότι πραγματικά θέλουν να σε βοηθήσουν καθώς ξαφνικά μια οικονομική αναποδιά θα σου χαλάσει τη διάθεση. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν στράβωσε μια συμφωνία. Να παραμείνεις ψύχραιμος.  Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Μην στήσεις καυγά. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για μια νέα σχέση. Μην απογοητεύεσαι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα δεν είναι καιρός να ανοίξεις νέα επαγγελματικά «μέτωπα». Δούλεψε στα ήδη υπάρχοντα.  Θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ζημιές και κέρδη. Επιπλέον κοίταξε για διακανονισμούς. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή αλλά αγχώνεσαι.  Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις. Διάλεξε με γνώμονα την καλή καθημερινότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά στη δουλειά σου και αυτό φαίνεται στα οικονομικά σου. Συνέχισε με τον προγραμματισμό που έχεις βάλει. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για υποθέσεις άλλων. Επικεντρώσου στα δικά σου και μην μπλέξεις σε παρασκήνιο και διαμάχες. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας. Δεν θα διαρκέσει πολύ αλλά θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε να μην κάνεις λάθη του παρελθόντος και μην αφήνεις τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο για να κάνεις ταξιδάκια. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε … σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος συνεργάτης σου σου κάνει «νερά». Μην δράσεις σπασμωδικά, απλά απομόνωσε τον. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Βρίσκεις κάτι αλλά μόνο για το «παιχνίδι».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σταμάτα να είσαι ανεβασμένος στο… ροζ συννεφάκι σου. Υπάρχουν θέματα στη δουλειά που χρήζουν άμεσης τακτοποίησης. Αν τα αφήσεις κι άλλο τότε μετά δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Συζήτησε το με έμπιστους συνεργάτες και προχώρα στο να κάνεις τα κατάλληλα βήματα. Αν είσαι δεσμευμένος από ανασφάλεια αρχίζεις πάλι τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Προχώρα διακριτικά.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!