Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 28/3/23

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνική σου ζωή είναι σε άνοδο και κάποιες από αυτές τις γνωριμίες θα σε βοηθήσουν και επαγγελματικά. Θα έχεις ξαφνικές έξυπνες ιδέες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να κινηθείς πολύ πιο εύκολα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν είσαι δεσμευμένος δεν είναι η κατάλληλη μερα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος ο έρωτας θα έρθει μέσα από καυγά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις πολλές επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις και καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ό,τι έχεις αναλάβει. Θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις καθώς και οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. Προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος μην απομονώνεσαι από το ταίρι σου. Αν  είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε βοηθάει να κλείσεις πληγές του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχεις κόντρες και ασυνεννοησία στη δουλειά για θέματα οικονομικής φύσεως και θα είσαι μέσα στα νεύρα. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να μην εξελιχθούν όπως ήθελες και αυτό σε αγχώνει. Θα έχεις όμως επαγγελματικές ευκαιρίες για άνοδο και κέρδη, οπότε μην αγχώνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε να εκδηλώσεις φόβους και ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε ανεβάζει ψυχολογικά. Ακολούθησε την γρήγορα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι μέσα στον εκνευρισμό και την ανασφάλεια, οπότε πρόσεξε μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου που δεν θα μπορέσεις να τα διορθώσεις.  Ένα ξαφνικό γεγονός θ’ ανατρέψει μια οικονομική συμφωνία την οποία είχες σίγουρη αλλά μην συγκρουστείς με κάποια πρόσωπα γιατί δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος  μην εκδηλώσεις ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο σου δημιουργεί καρδιοχτύπι και σε συνεπαίρνει.

 

ΛΕΩΝ

Aν και είσαι δυνατός, η μέρα σου φέρνει αρκετός άγχος σε ζητήματα πρακτικά που σε πιέζουν. Θα πρέπει να δεις πως θα αξιοποιήσεις νέες ευκαιρίες που θα σου δοθούν για κέρδη αλλά και να προσέξεις μην τυχόν παραπλανηθείς από κάποιους που σου τάζουν… λαγούς με πετραχήλια. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία κι αν είσαι ελεύθερος έρχεται δυνατή γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προκύπτουν κάποια νέα δεδομένα στη δουλειά σου τα οποία θα πρέπει να τα χειριστείς και με σύνεση αλλά και με ταχύτητα. Νέες ιδέες που έχεις θα σε βοηθήσουν να στοχεύσεις σε καινούργιες πηγές εσόδων και θα τα καταφέρεις σε σύντομο σχετικά χρόνο. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις τη σχέση σου κι αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σου αλλάζει κεραυνοβόλα τη ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείς με υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό στον επαγγελματικό σου χώρο και θα καταφέρεις να κλείσεις κάποιες που σου δημιουργούσαν οικονομικές ζημιές. Μην αγχώνεσαι γιατί έχεις δίπλα σου καλούς συνεργάτες που σε υποστηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος μια συζήτηση με το ταίρι σου σε απελευθερώνει ενώ αν είσαι ελεύθερος μην είσαι πολύ αδιάκριτος σε νέα γνωριμία γιατί θα την διώξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια διάθεση να κρίνεις τους πάντες και τα πάντα και αυτό θα ενοχλήσει κάποιους μελλοντικούς συνεργάτες σου που θέλουν να συζητήσουν μαζί σου μια καλή οικονομική πρόταση. Προσγειώσου και απλοποίησε την επικοινωνία σου και τον διάλογο. Αν είσαι δεσμευμένος  μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου γιατί θα γίνει καυγάς. Αν είσαι αδέσμευτος κρίνεις εύκολα και απομακρύνεις μια γνωριμία. Πρόσεξε το.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να  αποφύγεις την επιθετικότητα αν μια οικονομική συμφωνία ανατραπεί στη δουλειά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί δεν σε συμφέρει να κάνεις εχθρούς και ανταγωνιστές. Ρίξου ξανά στη δουλειά και θα δεις ότι σύντομα το σκηνικό θ’ αλλάξει. Αν είσαι δεσμευμένος  μην είσαι έτοιμος για καυγά αλλά για αγκαλίτσες. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις νέες γνωριμίες αλλά απλώς φλερτάρεις, χωρίς συνέχεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σου έρθουν ξαφνικά έξοδα σε κάτι που θα αφορά στη δουλειά σου και αυτό θα σου χαλάσει την καλή ψυχολογική σου κατάσταση. Μην αγχώνεσαι γιατί τα έχεις όλα υπολογίσει τόσο καλά που θα βρεις λύση για να καλύψεις την «τρύπα». Αν είσαι δεσμευμένος είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ανασφάλειες και φοβίες σε κλείνουν στον εαυτό σου. Ηρέμισε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναπάντεχα γεγονότα στη δουλειά μπορεί να σε οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με συνεργάτες σου που θα φτάσουν μέχρι στη διακοπή μιάς συνεργασίας. Αν δεν θες να συμβεί αυτό δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις και γίνει πιο διπλωματικός. Αν είσαι δεσμευμένος  ο εγωϊσμός σου προκαλεί καυγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε συνεπαίρνει και κάνεις όνειρα. Όμως δυστυχώς δεν θα είναι για πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην πάρεις σήμερα σοβαρές αποφάσεις ή ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά σου.  Αν το κάνεις, κάτι θα σου ξεφύγει και δεν θα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ηρέμισε και μείνε στο παρασκήνιο να σκεφτείς και να οργανωθείς.  Γρήγορα θα έρθει μια καλή επαγγελματική ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος  δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου  και αν είσαι αδέσμευτος μην πείθεσαι σε μεγάλα λόγια. Κινήσου προσεκτικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!