Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 25 -26/3/23

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο σου θα «κυλήσει» με σκέψεις για το τι θα πρέπει να προσέξεις και να βελτιώσεις μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Θέλεις να κάνεις πολλά αλλά οι καταστάσεις και κάποιες αναποδιές δεν θα σε αφήσουν να προχωρήσεις όπως θέλεις. Να μείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου και να μην εκνευρίζεσαι. Πρόσεξε τα οικονομικά σου και μην πάρεις ρίσκο. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα. Οργανώσου καλά και συγκέντρωσε πληροφορίες γι’ αυτό που θέλεις να κάνεις. Μόνο έτσι θα πετύχεις σύντομα να «χτυπήσεις» κάτι δυνατό επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος μια αποκάλυψη θα σε ταράξει. Μην … σπάσεις το σχοινί.  Αν είσαι ελεύθερος μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από μια νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολη η τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα τεστάρει τις ήδη κλονισμένες αντοχές σου. Θα γίνεις περισσότερο καχύποπτος με τους άλλους και θα μάθεις να μην βασίζεσαι στα λόγια τους καθώς θ’ ανακαλύψεις ότι όλα τα κάνουν για συμφέρον. Θα … πέσουν οι μάσκες σε κάποιους που θεωρούσες φίλους. Να προσέξεις γιατί η στεναχώρια και η πίεση σε έχουν καταβάλλει, οπότε πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου. Μια πρόταση καλού φίλου ή του αγαπημένου σου για ένα σύντομο ταξιδάκι είναι καλή ιδέα για να ηρεμίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα νιώσεις ασφαλής και ότι το ταίρι σου κάνει κάθε τι για να είσαι χαρούμενος  ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία. Ακολούθησε την.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Να περιμένεις ότι μέσα στην εβδομάδα μια απογοήτευση θα την πάρεις καθώς φίλοι ή συνεργάτες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Θα αντιμετωπίσεις οικονομικό πρόβλημα και σχεδόν όλοι όσοι τους θεωρούσες … βράχους θα σου γυρίσουν την πλάτη. Μην τρελαίνεσαι γιατί η βοήθεια θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις κι ίσως ήρθε ο καιρός με ψυχραιμία να διαγράψεις αρκετά άτομα από την ζωή σου τα οποία απλώς …. πιάνουν χώρο. Άδειασε τα… άχρηστα για να βάλεις καινούργια. Αν είσαι δεσμευμένος  μην ….κουκουλώνεις άλλο τα προβλήματα και συζήτησε με το ταίρι σου ενώ αν είσαι ελεύθερος μην βιαστείς να ωραιοποιήσεις μια νέα γνωριμία γιατί δεν ξέρεις όλη την αλήθεια. Προχώρησε αργά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να οπλιστείς με υπομονή καθώς μέσα στην εβδομάδα  θα έχεις απρόσμενες αναποδιές κι ένα οικονομικό πρόβλημα που πρέπει να το δεις άμεσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις λύση. Αν παραμείνεις προσηλωμένος στη δουλειά και σταματήσεις να …κλαίγεσαι -κάτι που εκνευρίζει τους άλλους- θα δεις ότι η λύση είναι μπροστά σου. Πιθανότατα θα έρθει μια καλή πρόταση συνεργασίας αλλά να είσαι επιφυλακτικός. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί λόγω της κακής σου διάθεσης  θα τσακωθείς με το ταίρι σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού. Προσπάθησε να δεις και λίγο την … φωτεινή πλευρά της ζωής  ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην φλερτάρεις στο χώρο της δουλειάς γιατί θα γίνουν κουτσομπολιά. Κινήσου με διακριτικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις έπαρση και αυτό δεν βοηθάει να διατηρήσεις καλές σχέσεις με τους γύρω σου, ειδικά στη δουλειά που πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες. Η εβδομάδα που μπαίνει απαιτεί πολλή δουλειά και εχεμύθεια ό,τι κι αν δεις στη δουλειά. Κράτησε το για σένα και προστατέψου σε ό,τι έχει να κάνει με τη δική σου δουλειά. Μην σε ενδιαφέρουν οι δουλειές και οι σχέσεις των άλλων γιατί θα βρεθείς μπερδεμένος εκεί που δεν το περιμένεις.  Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε νιώθεις λιγότερο αγχωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος μην δίνεις υποσχέσεις στο ταίρι σου που δεν θα τηρήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος να είσαι επιφυλακτικός σε φλερτ και νέες γνωριμίες, ειδικά αν προέρχονται από το Διαδίκτυο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είσαι πολύ προσεκτικός ειδικά σε ότι αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια. Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να …. τρέξεις για κάτι έκτακτο που θα παρουσιαστεί σε πολύ δικό σου πρόσωπο το οποίο θα ζητήσει τη βοήθεια σου ενώ θα σου φύγουν και κάποια χρήματα. Ευτυχώς πας καλύτερα οικονομικά, οπότε θα μπορέσεις να ανταπεξέλθειες.   Θα χρειαστεί ν’ αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να πάρεις νέες αποφάσεις στον χώρο της δουλειάς. Να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις καυγά γιατί το ταίρι σου έχει δίκιο. Τελευταία είσαι συνεχώς απομονωμένος και απόμακρος ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία που θα έρθει με… φόρα αλλά όχι τόσο ειλικρινείς προθέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην προσπαθείς πάντα να βρεις ισορροπίες γιατί θα χάσεις πολύ χρόνο από δικές σου δουλειές που πρέπει να προχωρήσουν. Κι επίσης δεν θα ακούσεις κι ένα «ευχαριστώ». Οικονομικά μέσα στην εβδομάδα θα έχεις κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα σε αγχώσουν αλλά με ψυχραιμία θα βρεις λύσεις. Ευτυχώς έχεις δυνατούς «συμμάχους» και δεν θα μείνεις μόνος σου μέσα στην «φουρτούνα» που θέλεις δεν θέλεις θα την περάσεις γιατί έκανες κακές επιλογές στο παρελθόν. Προχώρα μπροστά δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις σήμερα σοβαρές συζητήσεις και πέρνα καλά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σου … τάζει λαγούς με πετραχήλια. Ζήσε το αλλά κράτα μικρό καλάθι γιατί θα απογοητευθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα που μπαίνει θα έχει κέρδη αλλά και ζημιές, οπότε να παραμείνεις ψύχραιμος. Θα έχεις κάποιες κόντρες στη δουλειά αλλά να αποφύγεις να τσακωθείς. Μην αναζητήσεις τώρα το δίκιο σου αλλά μείνε στο παρασκήνιο και παρακολούθησε την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Θα δεις ότι κάποιες αλλαγές και  αποχωρήσεις δεν είναι για κακό σου, οπότε μην …. πέσεις στα Τάρταρα. Θα δεις ότι θα έχεις ευκαιρίες να δείξεις την καλή σου δουλειά και να «μπαλώσει» τρύπες που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος μην θεωρείς το ταίρι σου δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος μην εκτίθεσαι σε νέες γνωριμίες. Δες το σαν παιχνίδι και μην το «δένεις» ότι πάει για σχέση. Διασκέδασε το.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον εργασιακό και οικονομικό τομέα. Τα βλέπεις όλα με υπεραισιοδοξία και αυτό στην παρούσα φάση δεν θα σε βοηθήσει. Πρόσεξε  τι σου τάζουν και ποιος σε παρακινεί να πάρεις ρίσκο. Παρέμεινε σε αυτά που ξέρεις. Δεν είναι όλοι φίλοι σου κι ας κάνουν ότι είναι. Κράτα «πισινή» γιατί αν γίνει το λάθος θα σε αφήσουν μόνο σου να παλεύεις. Ευτυχώς έχεις κάνει καλή δουλειά, οπότε έχεις «ανασάνει» κάπως οικονομικά, οπότε πρόσεξε ποιος σε πλησιάζει και γιατί. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου και απόλαυσε τον έρωτα  ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια γιατί θέλεις να πιστέψεις σε έναν μεγάλο έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα που μπαίνει να αφοσιωθείς στη δουλειά και να μην είσαι αφηρημένος γιατί μπορεί να κάνεις λάθος που δεν θα διορθώνεται. Μην εμπιστευθείς τη διαίσθηση σου γιατί μπορεί να σε προδώσει. Αν χρειαστεί να περισώσεις πράγματα, βάλε γρήγορα μπροστά το δεύτερο πλάνο που έχεις γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να μετριάσεις τη ζημιά. Μην αγχώνεσαι, παρέμεινε ψύχραιμος και θα καταφέρεις να δώσεις τη σωστή λύση σ’ ένα επαγγελματικό θέμα. Αν είσαι δεσμευμένος μην … τσιλιμπουρδίζεις γιατί θα αποκαλυφθείς και το ταίρι σου θα σου δείξει… την πόρτα, κάτι που δεν το θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος , άτομο που φαινόταν καλό θα σου δείξει ένα άλλο πρόσωπο και θα απογοητευθείς. Προχώρα μπροστά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια… ψυχρολουσία θα την περάσεις αυτή την εβδομάδα καθώς ένας συνεργάτης σου που του έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη θα  σου κάνει…νερά. Μην τσακωθείς αλλά φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει κάνοντας διάλογο  πως δεν θα ανεχθείς άλλο αυτή τη συμπεριφορά του. Έχεις στο πλευρό σου άλλους συνεργάτες ή συναδέλφους που θα πάρουν το μέρος σου ενώ είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν αρκεί να μην τα βλέπεις όλα υπεραισιόδοξα και εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Είναι κρίμα να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Μην τσακωθείς με το ταίρι σου για μια ασήμαντη αφορμή γιατί δεν θα μπορέσεις να καλύψεις το χάσμα. Αν είσαι ελεύθερος μην παρεξηγήσεις μια φιλική συμπεριφορά και εκτεθείς. Προχώρησε αργά και βλέπεις πως θα εξελιχθεί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να κρατάς μικρό καλάθι σε ό,τι ακούσεις μέσα στην εβδομάδα και προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Μην ακούς αυτούς που σου λένε να πάρεις ρίσκο. Δούλεψε σκληρά όπως ξέρεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα προσοχή αλλά εσύ πολλές φορές… σφυράς ανέμελα και εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους. Επίσης μην λες τα σχέδια σου αριστερά και δεξιά γιατί οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν παντού. Δεν θα αποφύγεις μια στεναχώρια καθώς μια νέα συνεργασία  που … έστρωνες εδώ και καιρό, θα αναποδογυρίσει. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς καυγάδες από ανασφάλεια.  Δείξε εμπιστοσύνη και τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην βιάζεσαι με μια νέα γνωριμία. Δες τις πράξεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!