Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 23/3/23

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθείς να διεκδικήσεις πράγματα αλλά οι αναποδιές σε αποκαρδιώνουν. Επιπλέον υπάρχει σήμερα μεγάλος κίνδυνος για παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός στο τι λες και που το λες. Μην διεκδικήσεις τώρα μια οικονομική συμφωνία.  Οι δεσμευμένοι προσπαθούν να βρουν ισορροπίες για να μην τσακωθούν Αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις μια αγκαλιά που σε ανεβάζει ψυχολογικά. Προχώρα γιατί είναι κάτι όμορφο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες ζημιές θα σε εκνευρίσουν αλλά ξέρεις να δουλεύεις πολύ και αυτό ισοφαρίζει τις ζημιές. Τα νεύρα σου  είναι στο… κόκκινο, οπότε όποιος θελήσει να τεστάρει την υπομονή σου θα δει τι σημαίνει… Ταύρος εν υαλοπωλείο! Αν είσαι δεσμευμένος τακτοποιείς εκκρεμότητες με το ταίρι σου και ηρεμείς ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία σε… απογειώνει. Μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Ζήσε το σήμερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολουθείς λάθος τακτική σ’ ένα επαγγελματικό θέμα και θα χάσεις χρήματα αν δεν προσέξεις. Οικονομική συμφωνία που σου προτείνεται κρύβει παρασκήνιο, οπότε μην συμφωνήσεις αμέσως. Ρώτα κι έναν συνεργάτη σου που τον εμπιστεύεσαι εδώ και χρόνια. Θα θελήσεις να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην γυρνάς στο παρελθόν γιατί θα πληγωθείς. Ό,τι πέρασε είναι για καλό. Προχώρα μπροστά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην υπογράψεις συμβόλαια και μην ανοίγεσαι οικονομικά σε πράγματα που δεν ξέρεις γιατί κάποιοι σου… τριβιλίζουν το μυαλό. Η κρίση σου θα είναι  σήμερα «θολή» κι υπάρχει κίνδυνος να σε εξαπατήσουν με ωραία λόγια. Μην εμπιστεύεσαι λάθος άτομα. Η οικογένεια είναι το «λιμάνι» σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος  ψάχνεις  κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

 

ΛΕΩΝ

Μια ένταση που θα  ξεσπάσει στη δουλειά θα σε αποσυντονίσει και πιθανότατα θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με έναν πολύ καλό σου συνεργάτη. Να παραμείνεις ήρεμος και να κρατηθείς στο παρασκήνιο. Δεν είναι ώρα να χάνεις «συμμάχους». Μην ξεσπάς στο ταίρι σου γιατί έχει κουραστεί από τον εγωϊσμό σου. Αν είσαι αδέσμευτος αν έχεις … υπόλοιπα από το παρελθόν, κλείσε τα γρήγορα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι οργανωτικός και θα καταφέρεις να …μπαλώσεις μια ζημιά ενώ θα απομονώσεις πρόσωπα που σαμποτάρουν τη δουλειά σου. Πρόσεξε γιατί μια παρεξήγηση θα σε κάνει να χάσεις την υπεροχή σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις μυαλό σε έναν συνεργάτη σου. Το παρήγορο είναι πως  πας καλά με το ταίρι σου και ζείτε το πάθος ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ενθουσιαστείς με νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια οικονομική πρόταση θέλει προσοχή και να κοιτάξεις τα ψιλά γράμματα. Να είσαι ψύχραιμος γιατί κάποιοι θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά στη δουλειά. Χρησιμοποίησε έναν ισχυρό «σύμμαχο».  Δεν είναι ώρα για ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Κάνε υπομονή και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει από μόνη της.  Αν είσαι ελεύθερος έρχεσαι κοντά  με πρόσωπο από το παρελθόν που ξέρει να σε ηρεμεί. Τα ξαναβρίσκεται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απομόνωσε το πρόβλημα που θα σου εμφανιστεί στη δουλειά εξαιτίας της επιπολαιότητας ενός συνεργάτη σου και λύσε το στη «ρίζα» του, αν δεν θέλεις να επανέλθει. Απομάκρυνε τον με συνοπτικές διαδικασίες. Εμπιστεύσου το ταίρι σου και μην πιστεύεις τρίτους. Κάποιοι σας ζηλεύουν, οπότε μην τους δίνεις την χαρά ό,τι κέρδισαν. Αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις τώρα σχέση γιατί νιώθεις κουρασμένος, οπότε ηρέμισε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαγγελματική πρόταση θέλει μεγάλη προσοχή καθώς αγνοείς κάποιες παραμέτρους και υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Μην κλείσεις μια πόρτα συνεργασίας αλλά μάθε τα πάντα για τον συνεργάτη που έρχεται με… κλάδο ελαίας, καθώς παλιά τα είχατε «τσουγκρίσει».  Αισθηματικά πας καλά αν είσαι δεσμευμένος  ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υποκύψεις σ’ έναν παρελθοντικό έρωτα. Η τάση σου όμως για φλερτ θα απομακρύνει το πρόσωπο αυτό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην βιαστείς να δράσεις πριν εξετάσεις όλες τις παραμέτρους σ’ ένα επαγγελματικό σχέδιο που «καίγεσαι» για να το βάλεις σε εφαρμογή.  Προσπάθησε να ελιχθείς στους συνεργάτες σου, αν αυτό είναι απαραίτητο, μέχρις ότου βρεις την ευκαιρία να προχωρήσεις αυτό το σχέδιο.  Αν είσαι δεσμευμένος παραμελείς το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει Διαδικτυακή γνωριμία. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα αν δεν δεις πράξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σου έχουν πέσει όλα μαζεμένα και έχασες την πολύτιμη για σένα ελευθερία κινήσεων. Ονειρεύεσαι ένα ταξίδι που συνεχώς το αναβάλλεις γιατί η δουλειά έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ηρέμισε και σύντομα όλα θα γίνουν. Αν  είσαι δεσμευμένος θα έχεις την τάση να τσακωθείς με το ταίρι σου!   Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι μια επανασύνδεση. Μην το κάνεις γιατί θα γρήγορα θα δεις ότι υπάρχει ψέμα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να παραμείνεις ψύχραιμος και να καταστρώσεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Μην επηρεαστείς από τρίτους γιατί σήμερα υπάρχει ο φόβος εξαπάτησης και παρεξηγήσεων. Κάνε τα απαραίτητα στη δουλειά και μην δώσεις σημασία σε κουτσομπολιά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου, στεναχωριέται που δημιουργείς καυγάδες από ζήλια χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που γίνεται γρήγορα σχέση. Μόνο μην αρχίσεις τα παράπονα.

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!