Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 21/3/23

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε χτυπάει αλύπητα και θα έχεις μια ανατροπή επαγγελματικού σχεδίου που θα σε αναστατώσεις. Πάνω στον πανικό σου μην υποκύψεις σε αποφάσεις άλλων. Μείνε ψύχραιμος και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσεις. Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει ένα έρωτα αλλά δεν θα είναι για πολύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Συνέχισε τη δουλειά που ξέρεις να κάνεις καλά. Έχεις πολύ πίεση και τα νεύρα σου θα… χτυπήσουν κόκκινο. Ηρέμισε γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα γιατί ο οργανισμός σου δεν αντέχει  τόσο πολύ άγχος. Όλα θα γίνουν με ψυχραιμία και υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος  το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ζήσε το γιατί θα είναι σύντομο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα σε… τρελάνει η Νέα Σελήνη και δεν θα ξέρεις που να σταθείς. Έχεις έναν σοβαρό  εχθρός μέσα στη δουλειά σου που υπονομεύει κάθε καινούργιο σου άνοιγμα. Πρόσεχε αλλά μην τσακωθείς μαζί του.  Μείνε στη γωνία. Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία. Μην περιμένεις διάρκεια αλλά να το ζήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προσέξεις γιατί η Νέα Σελήνη σήμερα δεν αστειεύεται. Η βιασύνη στη δουλειά σου δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Μια συμφωνία που σου φαίνεται καλή γιατί είναι από παλιό συνεργάτη, έχει «θολά» σημεία. Μην βιάζεσαι και ψάξε το καλύτερα. Δεν είναι καιρός για υπογραφές. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε γρήγορα το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

 

ΛΕΩΝ

Θέλεις να οργανώσεις το επόμενο επαγγελματικό χτύπημα σου αλλά τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο κι αυτό δεν είναι καλό. Χρειάζεσαι δυνατούς «συμμάχους» αλλά εσύ κάνεις εχθρούς. Πρόσεχε. Μείνε ήρεμος και ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου. Να ζήσεις τον έρωτα κι όπου βγει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σαμποτάρει μια συνεργασία σου.  Μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τάζουν … λαγούς με πετραχήλια γιατί θα σε πιάσει πανικός. Πρέπει να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις, οπότε ηρέμισε και κάνε προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καυγά. Το ταίρι σου έχει φτάσει στα όρια του. Αν είσαι ελεύθερος ρίξε τον πήχη των απαιτήσεων σου αλλιώς θα εξακολουθήσεις να είσαι μόνος.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα περάσεις δύσκολα σήμερα λόγω της Νέας Σελήνης. Θα διαπιστώσεις ότι κάποιος συνεργάτης σου κάνει … νερά και σαμποτάρει μια νέα συμφωνία. Προχώρησε παρακάτω και συνέχισε την καλή δουλειά σου, χωρίς προστριβές. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και την πείρα σου.  Αν είσαι δεσμευμένος μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα γιατί θα επανέρθουν. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις «λιμάνι» αλλά… παίζεις αριστερά δεξιά. Έτσι θα μείνεις  μόνος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνεις νέο προϋπολογισμό για να μην ξεφύγεις λόγω εξόδων. Αυτό θα σε αγχώσει αρκετά. Μην σε πιάσει πανικός γιατί μόνο με ψυχραιμία θα βρεις λύση. Προσπάθησε να εμπιστευθείς συνεργάτες που γνωρίζεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα χωρίς να φτάσει στα άκρα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό αρκεί να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε «χτυπάει» για τα καλά η Νέα Σελήνη, οπότε δεν είναι καιρός να ανοίξεις νέα επαγγελματικά «μέτωπα». Δούλεψε στα ήδη υπάρχοντα. Οι συνεργάτες και οι φίλοι σε στηρίζουν, οπότε συνέχισε την καλή δουλειά και η οικονομική βελτίωση θα έρθει. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις. Διάλεξε συνετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί κάποιο σχέδιο θα στραβώσει. Η Νέα Σελήνη θα σου φέρει ανατροπές και μεγάλο άγχος. Όμως μπορείς να  βάλεις σε εφαρμογή το εφεδρικό σχέδιο που έχεις και να καλύψεις τη ζημιά. Μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας. Ζήσε τον χωρίς όρους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά γιατί αν τις αφήσεις  θα γίνουν «βουνό» πολύ σύντομα. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου. Μην ξεσηκώνεσαι για αβέβαιες επενδύσεις που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Ασχολήσου μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Μην «επενδύσεις» αμέσως σε μια νέα γνωριμία. Δες το σαν παιχνίδι και πέρασε όμορφα όσο κρατήσει.

ΙΧΘΥΕΣ  

Δύσκολη η σημερινή μέρα για σένα. Η Νέα Σελήνη έχει βαλθεί να σε τρελάνει. Χρειάζεσαι τόνωση στη δουλειά σου και νέες πηγές εσόδων, οπότε πρόσεξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να βάλεις σε κίνδυνο ένα ποσό που φυλάς για ώρα ανάγκης. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και είσαι δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.  

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!