Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 20/3/23

ΚΡΙΟΣ

Είναι πιθανό σήμερα να δημιουργηθούν στη δουλειά έντονες αντιπαραθέσεις λόγω αποκαλύψεων παρασκηνίου που θα έρθουν στην επιφάνεια. Στις συνεργασίες και συμφωνίες στη δουλειά θα έχεις καθυστερήσεις αλλά πρέπει να φανείς ψύχραιμος και υπομονετικός. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τι λες στο ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνει καυγάς ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει αλλά όχι για καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές συζητήσεις στη δουλειά μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θέλεις, οπότε καλύτερα σήμερα μην τις κάνεις. Αν το επιχειρήσεις πιθανότατα να υπάρξει  οριστική ρήξη και απομάκρυνση. Παρέμεινε ψύχραιμος. Μπορεί να έχεις ένταση με το ταίρι σου γι’ αυτό φρόντισε να μην είσαι εριστικός. Αν  είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον έρχεται και θ’ αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσπαθήσεις να επιβληθείς άκομψα στους συνεργάτες σου και αυτό δεν θα το ανεχθούν. Έχεις φόβους και ανασφάλειες και αυτό θα το  βγάλεις και στη δουλειά με αποτέλεσμα να είσαι ευάλωτος απέναντι σε ανταγωνιστές. Πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις νεύρα που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις κάτι καινούργιο αυτή την στιγμή γιατί είσαι αγχωμένος επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήνεσαι στον συναισθηματισμό σου και δεν βλέπεις ότι η δουλειά σου και κυρίως οι συνεργάτες σου χρειάζονται προσοχή. Κάποια ξαφνικά γεγονότα ανατρέπουν τους στόχους σου και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Να παραμείνεις ψύχραιμος και προσεκτικός στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος κυριαρχεί αλλά πρόσεξε έναν καυγά. Αν είσαι αδέσμευτος μην επενδύσεις σε μια κεραυνοβόλα γνωριμία γιατί γρήγορα θα καταλάβεις ότι υπάρχει ψέμα.

ΛΕΩΝ

Θα έχεις κόντρες με καλούς σου συνεργάτες. Αυτό θα σε προβληματίσει αλλά και θα σε στεναχωρήσει. Σκέψου όμως ότι ίσως και η δική σου έπαρση δυναμιτίζει την κατάσταση, οπότε κάνε ένα βήμα πίσω αν δεν θέλεις να έχεις απώλειες. Μην επιβάλλεσαι στο ταίρι σου και δείξε τρυφερότητα ενώ αν είσαι αδέσμευτος δύσκολα θα επιτρέψεις να μπει σήμερα μια νέα γνωριμία στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Θα ξαναέρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν. Μην τις απορρίψεις ούτε να έχεις παράλογες απαιτήσεις γιατί όλα θα ανατραπούν και θα χάσεις καλές ευκαιρίες. Να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί και ο κίνδυνος διάλυσης παραμονεύει. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μια επιστροφή- καταστροφή. Μην πεισθείς εύκολα. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Πρόσεχε.

ΖΥΓΟΣ

Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην οικογένεια σου, σε δικά σου πρόσωπα και το πως θα περάσεις όμορφα μαζί τους. Στη δουλειά διαφωνίες με συνεργάτες σε κουράζουν ψυχολογικά αλλά πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε κατανόηση στο ταίρι σου και άκουσε ό,τι έχει να σου πει . Αν είσαι αδέσμευτος η κυκλοθυμία σου δεν θα σου επιτρέψει να ανοιχτείς σε νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες σου κι αυτό θα σε κάνει απότομο και εριστικό . Πρόσεξε γιατί αν τσακωθείς στη δουλειά, η ρήξη θα είναι οριστική. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή αλλά μια πρόταση που έρχεται, φαίνεται ενδιαφέρουσα. Εξέτασε την και προχώρα ανάλογα. Θα έχεις ξαφνικές εντάσεις με το ταίρι σου, πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία υπόσχεται ωραίες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις καταφέρει αρκετά πράγματα στη δουλειά σου, οπότε ηρέμισε και μην έχει τους άλλους στην… πρίζα. Αν συνεχίσεις έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείς και να χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη. Ασχολήσου σήμερα με τρέχοντα θέματα κι άσε τις σοβαρές συζητήσεις. Το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου και έχει δίκιο ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις χωρίς όμως κάτι ουσιαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σου γιατί αυτό θα τους ενοχλήσεις και θα τσακωθείς. Να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου και να μην χώνεις τη μύτη σου σε υποθέσεις άλλων που δεν σε αφορούν. Άλλωστε έχεις υποθέσεις δικές σου να διευθετήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις αρμονία με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να φροντίσεις σήμερα να συγκρατήσεις την ορμή σου για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα γιατί αυτό μόνο σε βάρος σου θα λειτουργήσει. Αν είσαι δεσμευμένος να δεις με τρυφερότητα το ταίρι σου, αν δεν θέλεις να επέλθει ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις νέα γνωριμία και σκέφτεσαι σοβαρά την εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε πιάνουν πάλι οι ανασφάλειες σου και ξεσπάς όπου βρεις. Πρόσεξε γιατί ένας συνεργάτης σου είναι έτοιμος να σου… κουνήσει το μαντήλι. Μην ξεκινήσεις σήμερα κάτι επαγγελματικό γιατί θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην δημιουργείς τριβές ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν αφήνεσαι σε μια νέα γνωριμία γιατί έχεις φοβίες και απωθημένα. Προχώρα γρήγορα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!