Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 18-19/3/23

ΚΡΙΟΣ

Μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου τι πραγματικά θέλεις και να διώξεις «βαρίδια» που δεν σε πάνε μπροστά; Γίνεσαι ακόμα πιο τολμηρός και διεκδικητικός και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράξη κάτι που οργανώνεις εδώ και καιρό. Να προσέξεις μόνο την ερχόμενη Τρίτη – ακινητοποιήσου-  γιατί επηρεάζεσαι από τη Νέα Σελήνη και δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί κάτι θα σου διαφύγει. Μην στεναχωρηθείς αν «στραβώσει» μια δουλειά. Στη προσωπική σου ζωή έχεις φαντασία και ανανεώνεις τη σχέση σου, αρκεί να μην είσαι γρήγορος και τσαπατσούλης ενώ αν είσαι αδέσμευτος το πάθος και ο αισθησιασμός σου θα σε βοηθήσουν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου ανάψει… φωτιές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις στο νου σου κάποια σχέδια και είσαι αποφασισμένος να βάλεις νέες βάσεις στη δουλειά σου. Το μόνο που θα κερδίσεις είναι «εύσημα» για μια λαμπρή κερδοφόρα ιδέα. Μην μένεις στο παρασκήνιο και προχώρα για να κερδίσεις τη νίκη από τους αντιπάλους σου. Έχεις ισχυρούς «συμμάχους» που πιστεύουν σε σένα. Μην τους απογοητεύσεις. Έχεις πέσει ψυχολογικά λόγω κάποιων γεγονότων αλλά πάντα σηκώνεσαι και τραβάς μπροστά έχοντας για όπλο την ευσυνειδησία και την εργατικότητα σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνετε πράγματα που ενθουσιάζουν και τους δυό. Αν είσαι αδέσμευτος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια νέα γνωριμία με πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασία που θ’ αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Κοίτα να το ζήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήνεσαι να σε πάρει από κάτω ,  προστάτεψε τα κεκτημένα σου χωρίς να χαλάσεις τη διάθεση σου. Οικονομικές υποθέσεις σου θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα ενώ κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις σου άφησε τες για αργότερα καθώς την ερχόμενη Τρίτη βάλλεσαι από τη Νέα Σελίνη. Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σου βλέπεις ότι δεν … τρέχουν όπως θέλεις και σε κυριεύει η ανησυχία την οποία διασπείρεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος καθώς όλα αυτά είναι προσωρινά και θα έχεις ευκαιρίες στο επαγγελματικό πεδίο. Αν είσαι δεσμευμένος το νεύρα σου … χτυπάνε κόκκινο και προμηνύεται καυγάς ενώ αν είσαι αδέσμευτος  θα αναβιώσει μια παλιά ερωτική ιστορία. Τι τα θες τα παλιά;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιά επαγγελματική συμφωνία θα  καθυστερήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι «στράβωσε». «Οπλίσου» με υπομονή, καθώς η Νέα Σελήνη την ερχόμενη Τρίτη θα στα κάνει… λαμπόγυαλο. Η μουρμούρα σου θα φτάσει στον … Θεό ενώ όλα θα σου φταίνε. Πρόσεξε μην τσακωθείς με όλον τον κόσμο γιατί δεν σε συμφέρει τώρα που χρειάζεσαι «συμμάχους». Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου κάνει όλα τα χατίρια. Φρόντισε να το ανταμείψεις  με χάδια και φιλιά γιατί πολύ σε έχει αντέξει με αυτή τη μουρμούρα. Αν είσαι αδέσμευτος σε γυρωφέρνει μια ιστορία που δεν «έδεσε» παλιότερα. Μήπως να πας παρακάτω έστω κι αν χρειαστεί να περιμένεις; Αυτό το «έργο» το είδες.

 

ΛΕΩΝ

Θα κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις σημαντικά ζητήματα στον εργασιακό σου χώρο. Ξέρεις όμως πως να  βρίσκεις λύσεις ειδικά αν σταματήσεις την έπαρση και δουλέψεις μαζί με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου που ξέρουν πως να σε βγάλουν από τις… κακοτοπιές. Ευτυχώς η Νέα Σελήνη δεν σε επηρεάζει αλλά καλό είναι να μην υπογράψεις τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία γιατί κάτι θα σου ξεφύγει. Άσε να περάσει το «σκληρό» πλανητικό σκηνικό.  Να μην αφήσεις όμως πίσω διακανονισμούς ή χρέη που οφείλεις να ξοφλήσεις αυτές τις μέρες. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις φαντασία και δημιουργικότητα στην καθημερινότητα σας. Αυτό θα ανανεώσει και τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος κατέβασε τον πήχη των απαιτήσεων σου. Αλλιώς θα μείνεις μόνος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζονται δυνατοί «σύμμαχοι» αλλά και συνεργάτες που θα βάλουν… πλάτη στη δουλειά. Δεν σε φοβίζει η πολλή δουλειά αλλά καλό είναι να μοιράζεται. Έχεις καταφέρει αρκετά αλλά σε προβληματίζει το επόμενο βήμα σου. Καλό είναι να αφήσεις να περάσει αυτή η εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη σε … χτυπάει αλύπητα και νιώθεις ότι όλα «στραβώνουν» Δεν είναι έτσι. Ηρέμισε. Ακινητοποιήσου και κάλυψε μόνο τρέχουσες υποχρεώσεις.  Αν είσαι δεσμευμένος μην επιτρέψεις σε τρίτους να κάνουν «παιχνίδια» εξουσίας και χειρισμού που θα διαταράξουν την προσωπική σου ζωή. Προστάτεψε ό,τι αγαπάς από τους κουτσομπόληδες και μνησίκακους που ρίχνουν «δηλητήριο». Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται μια νέα γνωριμία αλλά με τα προβλήματα που έχεις μπορεί και να την προσπεράσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Κυκλοθυμία και ασυνεννοησία θα σου δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά καθώς η Νέα Σελήνη της ερχόμενης Τρίτης θα σου φέρει αναποδιές και καθυστερήσεις ενώ δεν αποκλείεται να τσακωθείς και με έναν καλό συνεργάτη σου. Γι’ αυτό σκέψου καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση γιατί αν τσακωθείς η ρήξη θα είναι οριστική. Μην ανοιχτείς αυτή την εβδομάδα σε κάτι καινούργιο γιατί κάποιοι θα σε ξεσηκώσουν και θα παραπλανηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις σταθερότητα και θαλπωρή, οπότε είναι άδικο να κοιτάς… παραδίπλα. Αν είσαι αδέσμευτος  νέα γνωριμία από φιλικό σου περιβάλλον θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια αλλά δυστυχώς δεν είσαι αποφασισμένος για σχέση, κάτι που θα ενοχλήσει την άλλη πλευρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολούθησε τη δική σου τακτική και τη διαίσθηση για ν’ απομονώσεις κάποιους στη δουλειά  που … θολώνουν τα νερά και σε απογοητεύουν χωρίς ουσιαστικό λόγο. Τα πας καλά αρκεί να συνεχίσεις έτσι και να μην κλειστείς στο «καβούκι» σου γιατί τώρα να βάλεις τις δυνάμεις σου για το καλύτερο.  Ένας συνεργάτης σου θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την ανασφάλεια που σε έχει καταβάλλει τον τελευταίο καιρό. Μην αγχώνεσαι τόσο γιατί έρχονται ωραία πράγματα στη δουλειά σου.  Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις ρομαντισμό και τρυφερότητα στη σχέση σου αρκεί να μην είσαι μέσα στα νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος με την πρώτη ματιά θα νιώσεις ότι ένα πρόσωπο ήρθε για να μείνει. Προσέγγισε το με προσοχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι θα μάθεις στη δουλειά που ίσως να σε  θορυβήσει.  Η Νέα Σελήνη της ερχόμενης Τρίτης σε κάνει άνω κάτω και σε γεμίζει νεύρα και ανασφάλειες. Κράτα αυτό που θα σου πουν, έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα και συνέχισε δυναμικά αυτό που κάνεις. Ίσως μάλιστα αυτό το «μυστικό» σε οδηγήσει σε μιά αποκάλυψη πολύ συμφέρουσα για το πορτοφόλι σου. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχεις ξεπεράσει αρκετά εμπόδια. Τα εμπόδια είναι προσωρινά.  Μην κλείσεις μια πόρτα αλλά μην υπογράψεις συμφωνία αυτή την εβδομάδα με τόσο «βαρύ» πλανητικό σκηνικό. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις μια ζεστή αγκαλιά να χωθείς ενώ αν είσαι αδέσμευτος σε εντυπωσιάζει ερωτικά ένα νέο πρόσωπο που συναντάς σε επαγγελματικό ραντεβού.  Προχώρησε το γρήγορα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι εργασιομανής οπότε γρήγορα θα τα καταφέρεις να μπεις πάλι σε μια σειρά καθώς η Νέα Σελήνη της Τρίτης θα σε … ταρακουνήσει. Θα θελήσεις ν’ απαλλαγείς από άτομα  που σε κρατάνε πίσω αλλά πρόσεξε μην παρεξηγηθείς με κάποιο πρόσωπο που θα το… πάρει η μπάλα ενώ σου έχει σταθεί σημαντικά. Μην είσαι αγνώμων. Προχώρα αργά και σταθερά. Δεν είναι η ώρα να εναντιωθείς καθώς αυτές τις μέρες δεν θα έχεις καθαρό μυαλό και θα οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις και ενέργειες. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθηματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος πέρα από τη δουλειά δεν σε ενδιαφέρει τίποτα. Γίνε τρυφερός και δοτικός με το ταίρι σου γιατί έχει παράπονα. Η δουλειά εκεί είναι δεν φεύγει. Το ταίρι σου όμως θα … πετάξει γι’ αλλού. Ίσα ίσα που το προλαβαίνεις..   Αν είσαι αδέσμευτος έρχονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εσύ το μόνο που θα κάνεις είναι να διαλέξεις την καλύτερη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα γεμίσει το μυαλό σου με αναμνήσεις και δεν θα μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Θα πρέπει όμως να εντείνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά. Όλα λύνονται με καλό προγραμματισμό αλλιώς δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις στα σχέδια που θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή.  Δεν ακούς κανέναν παρόλο που οι συνεργάτες σου σου λένε ότι είσαι υπεραισιόδοξος κι αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί θα κάνεις λάθη. Το πάθημα δεν σου έγινε μάθημα από το παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος  έχεις μια φλογερή συνύπαρξη με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύψεις σε επανασύνδεση. Κλείσε την πόρτα στο παρελθόν. Τα καλύτερα είναι μπροστά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να είσαι ψύχραιμος απέναντι σε εντάσεις που θα προκαλέσουν συνεργάτες σου για να δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Μην τσακωθείς αλλά βάλε «φρένο» σε αυτούς που θεωρούν ότι σε έχουν του χεριού τους. Η διάθεση σου θα είναι πεσμένη καθώς βάλλεσαι από τη Νέα Σελήνη την Τρίτη και θα νιώσεις ότι παντού συναντάς προβληματικές καταστάσεις. Ακόμα και μια επαγγελματική συμφωνία που την είχες δεδομένη, ξαφνικά καθυστερεί και αυτό σε γεμίζει άγχος και ανασφάλεια. Στιγμές διασκέδασης και έρωτα με το ταίρι σου θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία και θα νιώσεις ασφαλής. Αν είσαι αδέσμευτος μην πείθεσαι από ωραία λόγια. Μια γνωριμία είναι μόνο… περιτύλιγμα. Όταν ανοίξεις το εσωτερικό του… δώρου θα εκπλαγείς. Μην επηρεαστείς από παρακάλια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!