Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 17/3/23

ΚΡΙΟΣ

Να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στη δουλειά σου και να μην δημιουργήσεις εντάσεις γιατί δεν σε συμφέρει. Ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σου σε αγχώνουν αλλά θα βρεις λύσεις αν παραμείνεις ψύχραιμος.  Μην βγάζεις τις ανασφάλειες σου στο ταίρι σου γιατί θα γίνει καυγά και αν είσαι αδέσμευτος πρόσωπο από το παρελθόν σου επιστρέφει και αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση κυριαρχεί και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά πως να διαχειριστείς επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις γιατί μόνο έτσι θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί θα προκαλέσεις καυγά ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε φλερτάρει και ενδίδεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην είσαι παρορμητικός και επιθετικός γιατί αφ’ ενός θα κάνεις κακό στη δημόσια εικόνα σου, αφετέρου θα χάσεις από κοντά σου πρόσωπα που είναι πολύτιμα για σένα στη δουλειά. Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και βγαίνει κάτι καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος με αποτέλεσμα η κρίση σου να είναι θολή. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου αλλιώς θα τσακωθείς με έναν καλό σου συνεργάτη και θα πάει πίσω η δουλειά σου. Έρχονται νέες καλές συνεργασίες, οπότε ηρέμισε. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος σε βοηθάει να ξεχαστείς ενώ αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο έρχεται για να μείνει. Μην το απογοητεύσεις.

ΛΕΩΝ

Να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικές αλλαγές που αλλάζουν το πρόγραμμα σου και σε πιέζουν στη δουλειά. Μην δημιουργήσεις εντάσεις που θα απομακρύνουν από κοντά σου πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανέλιξη σου.  Στη σχέση σου θα βγει η ρομαντική σου πλευρά και αυτό αρέσει. Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει μετανιωμένο. Αν έχεις ακόμα αισθήματα, συγχώρησε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πιεσμένο πρόγραμμα σου δεν σου επιτρέπει να ακολουθήσεις τις μικροχαρές της ζωής και αυτό σε στεναχωρεί, όπως επίσης και τα πρόσωπα που αγαπάς. Θα έχεις νευρικότητα γι’ αυτό να προσέξεις τυχόν αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Θα σου γίνει μια καλή επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις κόντρα με το ταίρι σου γιατί το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος επιστρέφει παλιά γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και μην αφήσεις να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου αρνητικές σκέψεις γιατί τότε θα κάνεις λάθη στη δουλειά που δεν θα διορθώνονται. Έχεις ήδη καταφέρει αρκετά, οπότε συνέχισε δυναμικά. Η τύχη είναι με το μέρος σου για να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις ασφαλής ενώ αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αρχίσουν να σε ταλαιπωρούν ξανά οι ανασφάλειες σου. Θα σου βγει μια επικριτική διάθεση προς κάθε κατεύθυνση. Πρόσεξε γιατί μπορεί να τσακωθείς με συνεργάτες σου κι αυτό δεν είναι καλό, ειδικά τώρα που κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος μια έκπληξη στο ταίρι σου αναζωπυρώνει το πάθος και περνάτε υπέροχα ενώ αν είσαι αδέσμευτος  μια νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να κοιτάξεις και τις ανάγκες των συνεργατών σου γιατί οι αντιδικίες και η νευρικότητα δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Δείξε διαλλακτικότητα αλλιώς θα απομονωθείς και θα παλεύεις μόνος αυτό δεν σε συμφέρει καθώς έχεις μεγάλα σχέδια στο επαγγελματικό σου πεδίο. Αν είσαι δεσμευμένος άφησε το ταίρι σου να σου μιλήσει ενώ αν είσαι αδέσμευτος η γοητείας σου φέρνει πολλά πρόσωπα δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι δύσκολη μέρα για σένα καθώς οι απαιτήσεις στη δουλειά είναι πολλές και αγχώνεσαι. Κοίταξε να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό σου για να μην δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Μην υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία γιατί σήμερα θα είσαι πολύ πιεσμένος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε… αποφορτίζει. Αν είσαι αδέσμευτος  έρχεται νέα γνωριμία. Μόνο μην αρχίσει να πιέζεις γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις μια ανατροπή σε επαγγελματικό σου σχέδιο και αυτό αφ’ ενός θα σε θορυβήσει αφ’ ετέρου θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με συνεργάτες σου. Να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου  ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Άσε το να περάσει. Θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος η επιστροφή προσώπου από το  παρελθόν σε κάνει εριστικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προσέξεις σήμερα γιατί μπορεί να μπερδευτείς ή και να μπερδέψεις τους γύρω σου πάνω σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μην ξεκινήσεις τώρα σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.  Μην πείθεσαι από υποσχέσεις γιατί θα βγεις χαμένος. Προχώρησε αργά και σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος θα δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Ηρέμισε. Αν είσαι αδέσμευτος είσαι μπερδεμένος. Δες τι θέλεις και προχώρα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!