Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 10/3/23

ΚΡΙΟΣ

Κάποιοι σε ζηλεύουν και θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά στη δουλειά. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν χρειαστεί χρησιμοποίησε έναν ισχυρό «σύμμαχο».  Έχεις αρχίσει να… χάνεις έδαφος και πρέπει να το προλάβεις πριν ένα… ζιζάνιο επικρατήσει. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ήρεμα  με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον, σου φέρνει ταίρι. Μην είσαι βιαστικός και το φοβίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνική σου εικόνα είναι ανεβασμένη. Μην διαστάσεις να αναζητήσεις «συμμάχους» για ένα νέο επαγγελματικό σου σχέδιο. Προτίμησε κάποιον δοκιμασμένο φίλο ή συνεργάτη. Κλείσε τα αυτιά σου σε προτάσεις που είναι μόνο… Σειρήνες.  Αν είσαι δεσμευμένος  ένας παλιός έρωτας επιστρέφει. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις στο Διαδίκτυο με επιτυχία αλλά δεν είναι κάτι που θα κρατήσει. Απλά ζήσε το και όπου βγει.

ΔΙΔΥΜΟI

Καλύτερα μείνε στις καθημερινές σου ασχολίες κι άσε τα επαγγελματικά… ανοίγματα για μετά το Πάσχα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις παλιά χρέη και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Το έχει ανάγκη γιατί κάποιο πρόβλημα έχει προκύψει. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Ακολούθησε τον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσε τη μουρμούρα και φρόντισε σήμερα να έχεις κάνει καλό οργανωτικό σχέδιο. Μια αναποδιά σε βγάζει από τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και το έχεις καταλάβει. Θα αγχωθείς αλλά ένας φίλος θα σου δώσει λύση. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά το ταίρι σου θα φροντίσει να σε … αποφορτίσει με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος πλησιάζεις ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε στον επαγγελματικό σου χώρο  να εξομαλύνεις  τις σχέσεις σου με πρόσωπα που είχατε τσακωθεί η απομακρυνθεί. Θα τα χρειαστείς σύντομα καθώς θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο. Μην βιάζεσαι.  Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα θα σου φτιάξει πρόσκαιρα τη διάθεση. Μην ελπίζεις σε πολλά. Διασκέδασε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις δουλέψει αρκετά κι αρχίζει να φαίνεται ένα καλό αποτέλεσμα. Σήμερα όμως δεν θα αποφύγεις μια αναποδιά στη δουλειά. Ένα λάθος είτε δικό σου είτε άλλου θα σου… αδειάσει το πορτοφόλι. Μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ γιατί σε επαγγελματικό ραντεβού, προκύπτει έρωτας- κεραυνοβόλος. Μην τον αφήσεις ανεκμετάλλευτο.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν και συμφωνούν σε κάθε παράτολμο σχέδιο σου. Θα πάρεις λεφτά που δεν τα περιμένεις. Όμως μην τα ξοδέψεις γιατί θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα το οποίο θα κληθείς να καλύψεις… πυροσβεστικά στην δουλειά. Οργανώσου καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος να βρεις επιτέλους το ταίρι σου αρκεί να επικεντρωθείς σ’ έναν στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην μείνεις στις αναποδιές, προχώρα μπροστά και θα κερδίσεις. Πρόσεξε γιατί μένοντας «κλεισμένος» στο…καβούκι σου ίσως καθυστερήσεις να δεις μια επαγγελματική ευκαιρία και θα την χάσεις.  Κινήσου γρήγορα. Άκου τους συνεργάτες σου.  Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος προχώρα αργά, όπως το συνηθίζεις γιατί θέλεις σιγουριά. Το πρόσωπο που θα συναντήσεις είναι ευαίσθητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην προσπαθήσεις σήμερα να διευθετήσεις τα οικονομικά σου γιατί κάτι θα σου ξεφύγει. Κάνε μόνο τις απαραίτητες δουλειές και πρόσεξε τυχόν λάθη. Μην είσαι αφηρημένος. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και το καταφέρνεις. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έχεις πολλές προσφορές. Υπάρχει κάτι αξιόλογο, αρκεί να το δεις. Μην είσαι φουριόζος και χτυπάς αριστερά-δεξιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι πρακτικός κι ευτυχώς έχεις και εναλλακτικό σχέδιο γιατί μια αναποδιά σήμερα στη δουλειά θα σου … ανατρέψει κάποια δεδομένα. Μην ακούς τους άλλους και στηρίξου στις δικές σου αποφάσεις.  Το ταίρι σου σε στηρίζει και αυτό σε κάνει πιο δυνατό. Μόνο μην γίνεσαι απόμακρος. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Θέλεις κάτι σταθερό και έρχεται καλή περίπτωση. Μην αδιαφορήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή προσοχή, οπότε κράτησε σωστούς συνεργάτες. Μην δίνεις σε όλους… άφεση αμαρτιών γιατί αν γίνει ένα λάθος εσύ θα πληρώσεις τη ζημιά και εκείνοι θα κρυφτούν.  Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το.. απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «επενδύεις» σε μια νέα γνωριμία. Μην κάνεις μακροχρόνια σχέδια. Ζήσε τις στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δουλειά σου θέλει νέους στόχους και σχέδια. Το ξέρεις αυτό και σήμερα προχωράς σε ριζικές αλλαγές. Μην σκεφτείς πάλι συναισθηματικά γιατί τότε η … κατηφόρα δεν θα σταματήσει στα οικονομικά σου και θα την χρεωθείς όλη εσύ. Αφοσιώσου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά. Είσαι πολύ τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!