Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Aστρολογικές προβλέψεις 9/3/23

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δυσκολίες στην καθημερινότητα σου. Έτσι και στη δουλειά σου είναι δύσκολη μέρα. Μην ξεσπάς στους άλλους ενώ γνωρίζεις ότι τα δικά σου λάθη πληρώνεις. Εξάλλου αν δεν συνεργαστείς θα απομονωθείς. Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί αλλά μην προκαλέσεις καυγά.  Αν είσαι αδέσμευτος όσο γρήγορα βρεις τον έρωτα τόσο γρήγορα θα τον χάσεις, οπότε μην βιάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην διακινδυνεύσεις την τωρινή καλή επαγγελματική σου θέση για κάτι άλλο που θα έρθει… ουρανοκατέβατο και θα το θεωρήσεις μεγάλη ευκαιρία. Καλύτερα να είσαι κάπου που σε εκτιμούν και σε υποστηρίζουν.  Αν είσαι δεσμευμένος  θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ότι σου προσφέρει χωρίς να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει, είναι καλή, αν προσέξεις και διορθώσεις κάποια σημεία που θα λειτουργήσουν στο μέλλον υπερ σου.   Αν είσαι δεσμευμένος μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου γιατί ήδη δημιουργούνται «σύννεφα» στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία . Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς. Ξεκίνα και βλέπεις στην πορεία πως πηγαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι μέσα στην γκρίνια και σπας τα νεύρα των ανθρώπων γύρω σου. Ειδικά σήμερα προσπάθησε να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά γιατί αν γίνει ένα λάθος – κι είναι πολύ πιθανό αυτό – δεν θα μπορέσεις να το «μαζέψεις». Οι συνεργάτες σου δεν θα σε υποστηρίξουν.  Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος ένα άτομο σε εντυπωσιάζει με την απλότητα του.

ΛΕΩΝ

Άρχισες πάλι να έχεις έπαρση και αυτό δεν θα σε βοηθήσει σήμερα που οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες. Να καταλάβεις πως οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου σε νοιάζονται αλλά εσύ κάνεις του κεφαλιού σου και θα το πληρώσεις αυτό σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος τρίτα πρόσωπα θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Μείνε ψύχραιμος.  Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος. Ακολούθησε τον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τάζουν … λαγούς με πετραχήλια. Εξέτασε σε βάθος μια οικονομική προσφορά κι από που προέρχεται. Ακόμα κι αν αυτός που την προτείνει είναι καλός σου συνεργάτης ίσως θα πρέπει να αλλάξεις κάποιους όρους υπέρ σου για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καυγά. Αν είσαι ελεύθερος ρίξε τον πήχη των απαιτήσεων σου.

ΖΥΓΟΣ

Αξιολόγησε σωστά την κατάσταση που επικρατεί στο επαγγελματικό σου πεδίο και επίλεξε ποιους συνεργάτες θα κρατήσεις για να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις ζυγίσει καλά τα πράγματα και κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Αν είσαι δεσμευμένος μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα γιατί θα επανέρθουν. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις «λιμάνι» αλλά… παίζεις αριστερά δεξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστεύσου συνεργάτες που σου έχουν δείξει ότι πραγματικά θέλουν να σε βοηθήσουν καθώς θα προκύψει ένα πρόβλημα που δεν το περιμένεις. Θα σου φύγουν χρήματα για να «μπαλώσεις» μια ζημιά στη δουλειά. Συνέχισε δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό. Ζήσε το χωρίς μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι καιρός να ανοίξεις νέα επαγγελματικά «μέτωπα». Δούλεψε στα ίδια υπάρχοντα και κλείσε «τρύπες» στα οικονομικά σου κάνοντας διακανονισμούς τους οποίους θα τηρήσεις. Στα αισθηματικά σου κάτι δεν κάνεις καλά με τη σχέση σου. Μάλλον …. λοξοκοιτάς και το ταίρι σου κάτι έχει «μυριστεί». Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις. Μην είσαι άπληστος. Διάλεξε μία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνέχισε με τον προγραμματισμό που έχεις βάλει γιατί μόνο έτσι θα εξακολουθήσεις  να έχεις κέρδη ή τουλάχιστον να μην χάνεις.  Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για υποθέσεις άλλων. Κοίτα τη δική σου δουλειά γιατί αυτό ξέρεις να το κάνεις πολύ καλά. Μείνε στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Φέρσου ψύχραιμα. Αν είσαι αδέσμευτος είσαι πολύ «κουμπωμένος».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απέφυγε  λάθη του παρελθόντος και μην αφήνεις τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο γιατί θέλεις να είσαι χαλαρός. Αυτή την εποχή χρειάζεται σκληρή δουλειά αν δεν θέλεις να χάσεις τα κεκτημένα σου. Ειδικά σήμερα πρόσεξε μην κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Δεν έχεις όρεξη για σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια επαγγελματική ευκαιρία χρειάζεται να την αρπάξεις και όχι να είσαι στο… ροζ συννεφάκι σου. Άκου τους συνεργάτες σου που σου λένε να γίνεις πιο μαχητικός και όχι τόσο ευκολόπιστος. Μην πιστέψεις κάποιον που σου υπόσχεται το… μάνα εξ’ ουρανού. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά, αν δεν ζηλεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!