Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 1/3/23

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αρχίζει καλά για σένα και μπαίνοντας η Άνοιξη, καταφέρνεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Σήμερα ό, τι διεκδικήσεις, αν έχεις δουλέψει γι’ αυτό θα το πάρεις. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει θέματα. Μίλα του γιατί θα… πετάξει το πουλί. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα είναι καιρός να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι. Αρκετά το ανέβαλλες κι έμεινες πίσω στις φιλοδοξίες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση και μόνο αν βγεις μπροστά θα το καταφέρεις αυτό.  Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται.  Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου απογειώνει τη διάθεση. Μόνο μην γίνεσαι καταπιεστικός γιατί θα σου… κουνήσει το μαντήλι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Να είσαι προσηλωμένος στο στόχο και όχι σε κουτσομπολιά. Ο καινούργιος μήνας από την πρώτη μέρα σου δίνει ευκαιρίες για να ολοκληρώσεις πράγματα που θα πάνε παραπέρα τη δουλειά σου. Βασίσου στο ένστικτο σου και μόνο. Αν είσαι δεσμευμένος  μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου. Δείξε τρυφερότητα.  Αν είσαι αδέσμευτος μην γυρίσεις σε κάτι παλιό. Προχώρα γιατί μπροστά είναι το καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα να μουρμουράς και να φέρνεις την καταστροφή. Η δουλειά σου πάει καλά και ο καινούργιος μήνας έρχεται με … δώρα για σένα. Βγάλε από το συρτάρι μια οικονομική πρόταση και ξανακοίταξε την. Σκέψου σοβαρά και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος  να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο, χωρίς καθυστέρηση. Μην ζητάς πολλά.

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη μέρα για να κλείσεις μια συμφωνία που πριν λίγο καιρό φάνταζε απίθανο να γίνει. Η Άνοιξη που μπαίνει σήμερα σου φέρνει μια επαγγελματική επιτυχία αρκεί να μην τα βλέπεις όλα με έπαρση. Προχώρα δυνατά. Αν είσαι δεσμευμένος συζήτησε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές γνωριμίες μόνο και μόνο γιατί θέλεις να επιδεικνύεσαι. Σύνελθε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις δουλέψει πολύ και σήμερα κάνεις το μεγάλο βήμα που θα έχει επιτυχία. Εμπιστεύσου τους κατάλληλους ανθρώπους. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν και βρίσκεις δυνατούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τη μουρμούρα. Αν τσακωθείς δεν θα είναι εύκολο να το.. μαζέψεις μετά. Αν είσαι αδέσμευτος περνάς καλά. Μια νέα γνωριμία στο δίνει αυτό. Δες το σαν παιχνίδι.

ΖΥΓΟΣ

Κοίταζε μόνο τα δικά  σου και μην προσπαθήσεις να ισορροπήσεις πράγματα στη δουλειά. Μπορεί να σε μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν θα σου βγουν σε καλό. Ο νέος μήνας σου φέρνει ευκαιρίες στη δουλειά σου, οπότε κοίταξε να τις αρπάξεις. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα και βλέπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστεύσου πρόσωπο που σου έχει δείξει την αφοσίωση του στη δουλειά και άφησε …. εκτός εμβέλειας σου άγνωστα πρόσωπα που σου τάζουν διάφορα. Από την πρώτη μέρα του καινούργιου μήνα θα δεις ότι τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος  μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος  έχεις γνωριμία από το Διαδίκτυο. Να προσέχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα επενδυτική πρόταση που θα έρθει στο τραπέζι θα σου φανεί ενδιαφέρουσα. Εξέτασε την με προσοχή και ανάλογα προχώρησε ή στρέψε αλλού την προσοχή σου για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Άλλωστε ξέρεις να ρισκάρεις και σου αρέσει. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος σου αρέσει να φλερτάρεις και το κάνεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα. Κράτα «πισινή».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου» οπότε μην τους απογοητεύσεις. Άλλωστε είσαι πολύ οργανωμένος κι έτσι από την πρώτη μέρα του μήνα κάνεις καινούργια σχέδια κι αρχίζεις να τα υλοποιείς. Θα τα πας καλά. Αν είσαι δεσμευμένος  περνάς ωραία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη, κατέβασε τον γιατί με αυτόν τον τρόπο χάνεις καλές περιπτώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχεδιάζεις νέα πράγματα και παίρνεις το ρίσκο γι’ αυτά. Από την πρώτη μέρα του καινούργιου μήνα αρχίζεις να υλοποιείς μια νέα επαγγελματική σου ιδέα. Θα πετύχεις αν κάνεις καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Μην το αγνοήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς» και κινείσαι προς τη κατεύθυνση μιάς μόνιμης σχέσης, αρκεί να μην αλλάξεις γνώμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα που η δουλειά σου πάει καλά, δεν θέλεις εχθρούς μέσα στα πόδια σου. Άκουσε έναν πιο παλιό συνεργάτη σου που ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Απομόνωσε όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδια σου. Προχώρα σταθερά χωρίς φοβίες και εξαρτήσεις.  Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος  έχεις μεγάλη ζήτηση. Διάλεξε το ταίρι που σε κάνει να γελάς και να…απογειώνεσαι.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!