Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 20/2/23

ΚΡΙΟΣ
Θα έχεις εντάσεις μέσα στη μέρα στη δουλειά καθώς θα νιώθεις ανασφαλής και αυτό θα επηρεάσει τη διάθεση σου. Θα έχεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, οπότε πρόσεξε μην κάνεις κινήσεις πανικού. Να εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να είσαι ήρεμος. Αν είσαι δεσμευμένος μην επιδιώξεις να ελέγξεις το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχει διάθεση για φλερτ.
ΤΑΥΡΟΣ
Η απόδοση σου στη δουλειά είναι πολύ θετικός παράγοντας ώστε να διεκδικήσεις στη δουλειά κάτι καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο. Οι συνεργάτες σου αναγνωρίζουν την αξία σου και έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση σου, οπότε προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος θα βάλεις μια σέξι … πινελιά για ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) σε … βαράει κατακούτελα. Να διαχειριστείς με ψυχραιμία ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον ή τυχόν διαφωνίες στη δουλειά. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην αφήσεις τρίτους να μπουν «σφήνα» στα «θέλω» σου. Αν είσαι δεσμευμένος δεν έχεις όρεξη ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει ένα φλερτ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα επικεντρωθείς στη δουλειά σου και θα αναπτύξεις περισσότερο τα ταλέντα σου, θέλοντας να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είναι ευκαιρία να κλείσεις μια συμφωνία καθώς πιέζεσαι οικονομικά και ψάχνεις διέξοδο. Να κοιτάξεις τα ψιλά γράμματα και να θέσεις τους όρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι γκρινιάρης και απόλυτος με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.
ΛΕΩΝ
Θα θελήσεις να στραφείς σήμερα προς την οικογένεια σου και τα πρόσωπα που σε αγαπούν αφήνοντας τις κοσμικές εξόδους. Θα έχεις κυκλοθυμία και θα ξεσπάσεις σε πρόσωπα πολύ δικά σου. Ηρέμισε και κοίτα πόσο τυχερός είσαι με αυτά που έχεις. Ξαφνική αναποδιά στη δουλειά σε προβληματίζει. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τις κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις ν’ απομονωθείς
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που σε επηρεάζει δεν σε αφήνει να ησυχάσεις και σε κάνει πολύ ανασφαλή. Κι όμως θα έχεις μια ευκαιρία στη δουλειά αν είσαι ψύχραιμος και κάνεις καλό προγραμματισμό. Θα δεις ότι οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν, οπότε προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς μια παθιασμένη νύχτα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος γνωρίζεις πρόσωπο που σε απογειώνει ερωτικά.
ΖΥΓΟΣ
Η συναισθηματική φόρτιση δεν σε αφήνει να αφοσιωθείς στη δουλειά που «τρέχει» και θέλει προσοχή. Μην αφήνεις εκκρεμότητες να μαζευτούν γιατί αργότερα θα πελαγώσεις. Μην πάρεις τώρα αποφάσεις αλλά χειρίσου τρέχοντα ζητήματα. Αν είσαι δεσμευμένος αναπολείς το παρελθόν αλλά ν’ αποφύγεις τέτοιου είδους συζητήσεις με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην ενδώσεις σε επανασύνδεση. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Θα πληγωθείς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις στα οικονομικά σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μην πιστεύεις σε αυτούς που σου τάζουν… φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κινήσου με σύνεση έχοντας εμπιστοσύνη μόνο στο ένστικτο σου. Στα συναισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις τις εξάρσεις σου και να μην προκαλείς καυγάδες ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σου φέρνει ηρεμία.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανησυχείς για τα οικονομικά σου και με τη Νέα Σελήνη να σε επηρεάζει οι ανασφάλειες σου πολλαπλασιάζονται. Ηρέμισε και μην ξεσπάς αδίκως σε συνεργάτες ή σε πρόσωπα που σε αγαπούν. Μια συζήτηση για συνεργασία είναι ευνοΪκή αρκεί να την έχεις οργανώσει σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος μην έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος γνώρισε καλύτερα ένα καινούργιο πρόσωπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις εσφαλμένη εντύπωση για πρόσωπα που θεωρείς ό,τι κάνουν καλό στη δουλειά σου. Κι αυτό γιατί θέλεις να υπάρχει αρμονία και ηρεμία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Να ελέγξεις ποιους εμπιστεύεσαι γιατί θα σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην στέκεις σε λεπτομέρειες γιατί το ταίρι σου ασφυκτιά. Αν είσαι αδέσμευτος δες και την πλευρά του άλλου όχι μόνο τον εαυτό σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να προσέξεις την απότομη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις στη δουλειά που δεν θα σου βγουν σε καλό. Να είσαι ψύχραιμος και να ασχοληθείς μόνο με τη δουλειά σου αγνοώντας κάποιες προκλήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην φορτίζεις το ταίρι σου με τα επαγγελματικά σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε επηρεάζει έντονα.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύες σου φέρνει προβλήματα στις εργασιακές σου σχέσεις και μια αναποδιά σε οικονομική συμφωνία. Επίσης φέρνει στο προσκήνιο κάποια παρελθοντικά προβλήματα. Να παραμείνεις ψύχραιμος και θα βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου γιατί ένας καυγάς θα οδηγήσει σε σοβαρή ρήξη ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο σου φέρνει μοναδικά συναισθήματα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!