Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 18 -19/2/23

KΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σου φέρνει και προσοδοφόρες συζητήσεις στα οικονομικά σου αλλά θέλει μεγάλη σύνεση και προσοχή στο ποιους θα εμπιστευθείς. Έχεις την τάση να ξεκινάς κάτι με ενθουσιασμό χωρίς να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους και μετά να πελαγώνεις. Θα σε βοηθήσουν πολύ οι κοινωνικές σου επαφές να πετύχεις ένα στόχο σου που παλεύεις από καιρό. Είσαι πλέον αποφασισμένος να μην «κουκουλώσεις» αδυναμίες και να προχωρήσεις χωρίς… βαρίδια σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.  Στις συναισθηματικές σου σχέσεις αν έχεις κουραστεί μπορεί και να τα τινάξεις όλα στον αέρα γιατί έχεις δώσει πολλές ευκαιρίες ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σου φέρνει χαρά και πολύ έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να παρασυρθείς από γνώμες τρίτων προσώπων και να κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Ένας συνάδελφος ή καλός συνεργάτης σε υποστηρίζει και «βάζει πλάτη» για ένα θέμα που σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Ξέρουν την αξία σου και την αφοσίωση σου, οπότε μην φοβάσαι τυχόν εχθρούς και κουτσομπόληδες. Κάνε τη δουλειά σου και με το πείσμα που σε διακατέχει ξεπέρασε τις όποιες ανατροπές που ευτυχώς δεν θα είναι πολλές. Στα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσει ένα  πρόσωπο που επιστρέφει στη ζωή σου, ζητώντας δεύτερη ευκαιρία. Μην υποκύψεις. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και θα βρεθείς πάλι στα… πατώματα ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα βρεις την ευτυχία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σου ξεκινάει έχοντας τη Νέα Σελήνη επάνω σου ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού, οπότε σήμερα τα νεύρα σου θα αγγίξουν… ταβάνι. Ηρέμισε γιατί μπορεί να διαλύσεις σχέσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσπάθησε να δεις και τη θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς έχεις βάλει πολλές υποθέσεις σου σε τάξη. Επίσης αρχίζεις συζητήσεις για κάτι καινούργιο αλλά με τη Νέα Σελήνη σήμερα μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί μπορεί να παραπλανηθείς.  Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να παίξει… διπλό ταμπλό. Το ταίρι σου καιροφυλακτεί.  Αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο στον φιλικό σου περίγυρο. Ξεκίνησε και βλέπεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη προσπάθεια που έκανες στον επαγγελματικό τομέα σε έχει κουράσει. Ίσως μάλιστα έβαλες έναν υψηλό στόχο που βλέπεις ότι ίσως δεν θα πραγματοποιηθεί και αυτό σε γεμίζει απογοήτευση. Μην αγχώνεσαι και το κυριότερο μην αρχίσεις τη μουρμούρα στους γύρω σου αλλά αφοσιώσου στη δουλειά και προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ανοιχτείς περισσότερο στη δουλειά. Εμπιστεύσου τους. Τα αισθηματικά σου είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος θα κυλήσουν καλά, αν δεν σε πιάσει η… μαυρίλα σου. Προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι καχύποπτος συνεχώς. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έχεις αρκετές ευκαιρίες να βρεις κάτι καλό.

ΛΕΩΝ

Αυτή την βδομάδα μην ανοίγεσαι σε οικονομικές δαπάνες, ειδικά αν έχεις χρέη που πρέπει να βάλεις σε μια σειρά. Θα τα καταφέρεις με ψυχραιμία κι αν κόψεις τα περιττά έξοδα που κάνεις κυρίως για να προβάλεις την καλή σου εικόνα προς τα έξω. Μην ακούς τους κόλακες και αφοσιώσου σε πράγματα ουσίας. Να κάνεις νέο προγραμματισμό και να τον ακολουθήσεις πιστά.  Αν είσαι δεσμευμένος δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες, ειδικά μέσα από το Διαδίκτυο. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις τι σου ταιριάζει στην καθημερινότητα σου. Ηρεμία και συντροφικότητα χρειάζεσαι τώρα. Οπότε πράξε ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τη Δευτέρα «βάλλεσαι» από τη Νέα Σελήνη οπότε θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος – άλλωστε φημίζεσαι γι’ αυτό- και να μην κάνεις κινήσεις πανικού. Να θυμάσαι ότι οι αλλαγές δεν είναι πάντα για κακό και μάλιστα θα δεις πως αργότερα θα χαίρεσαι που τα πράγματα δεν έμειναν στάσιμα. Μια επαγγελματική αναποδιά θα γίνει αφορμή για μια … αλλαγή πλεύσης που αργότερα θα σου αποφέρει κέρδος. Πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων κι όχι ενάντια. Αν είσαι δεσμευμένος θα βγουν στη φόρα χρόνια προβλήματα. Μην ξεκαθαρίσεις τώρα κάτι, αν φυσικά δεν θέλεις να τιναχτεί η σχέση σου στον αέρα. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα οικονομική συμφωνία σε βγάζει από δύσκολη θέση αλλά θα πρέπει να προσέξεις να βάλεις τους δικούς σου όρους και καλύτερα είναι να τη συζητήσεις στα μέσα της εβδομάδας όταν θα έχει φύγει η επιρροή της Νέας Σελήνης της Δευτέρας. Αν και δεν σε επηρεάζει άμεσα φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση στα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου θέλεις με πάθος να ερωτευθείς ενώ αν είσαι δεσμευμένος να δώσεις μια νέα ώθηση στη σχέση σου, πιο ερωτική. Θα τα καταφέρεις καθώς θα δεις μεγάλη ανταπόκριση από το ταίρι σου που περίμενε καιρό να του δώσεις σημασία. Αν είσαι αδέσμευτος θα περάσεις καλά με ένα νέο πρόσωπο, οπότε προχώρησε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και συμφωνούν ακόμα και στις πιο παράτολμες ιδέες σου. Πρόσεξε μόνο τις κινήσεις σου για να μην παραπλανηθείς από επιτήδειους. Ευτυχώς είσαι επιφυλακτικός με τις νέες γνωριμίες και αυτό σε σώζει από τις κακοτοπιές που αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετές. Μην προχωρήσεις μια συμφωνία γιατί θα δεις αργότερα ό,τι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως στα παρουσίαζαν. Αν είσαι δεσμευμένος γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λαύρα για το ταίρι σου, το οποίο σε ακολουθεί με ενθουσιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος βγαίνεις στη… γύρα ή ακόμα και στο Διαδίκτυο γιατί έχεις αποφασίσει να μην μείνεις άλλο μόνος. Θα φλερτάρεις αρκετά αλλά δεν είσαι ακόμα σίγουρος ότι θέλεις κάτι σταθερό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη τη Δευτέρα δεν σε αφήνει να ηρεμίσεις και σου ταράζει τα νεύρα. Μην αντιδράσεις γρήγορα και απερίσκεπτα γιατί θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά το οποίο δεν γνωρίζεις. Η εβδομάδα που έρχεται έχει και αποκαλύψεις και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος για να τις δεχτείς και να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Όμως μην αντιδράσεις εν θερμώ. Σκέψου καλά πως θα υπερπηδήσεις τα εμπόδια κι αυτούς που σου τα βάζουν. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου, αρκεί να μην αρχίσεις τις «εκρήξεις» σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα επιδοθείς σε αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά: το φλερτ. Θα έχεις επιτυχία αλλά για λίγο. Δες το σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί κάποια πρόσωπα στη δουλειά να σε εκνευρίσουν αλλά μην τσακωθείς και προσηλώσου στον στόχο σου. Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε θα προχωρήσεις ακάθεκτος στην επιτυχία. Η εβδομάδα αυτή θέλει προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις, οπότε ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Η καχυποψία που έχεις για τα πράγματα θα σε βοηθήσει να προλάβεις μια κακοτοπιά. Αν είσαι δεσμευμένος θα προσπαθήσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου γιατί κάποια πράγματα σε ενοχλούν και δεν θέλεις να διαιωνίζονται. Πρόσεξε μην γίνει καυγάς γιατί θα έρθει το τέλος. Αν είσαι αδέσμευτος θα φλερτάρεις διακριτικά στη δουλειά ένα πρόσωπο ή μέσα από το Διαδίκτυο και θα εκπλαγείς ευχάριστα καθώς θα ανακαλύψεις ότι ταιριάζετε σε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε πιάνει μια τάση θέλεις να αλλάξεις τα πάντα εδώ και τώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην το κάνεις τώρα γιατί πιθανότατα θα εξαπατηθείς. Κάνε σωστό προγραμματισμό, κλείσε λογαριασμούς του παρελθόντος, φτιάξει ένα οργανόγραμμα και βρες τους κατάλληλους συνεργάτες. Τώρα προσηλώσου σε αυτά που κάνεις και «μάζεψε» το χέρι σου γιατί ξοδεύεις αριστερά δεξιά για άχρηστα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος αλλάζεις την ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκια και ψάχνεις «λιμανάκι». Θα βρεις  αλλά μην αρχίσεις τις … επαναστατικές σου ιδέες περί ελευθερίας. Αν θέλεις ελευθερία συνέχισε να είσαι μόνος σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις εναλλαγές στη διάθεση σου γιατί είσαι από τα ζώδια που πλήττονται τη Δευτέρα από τη Νέα Σελήνη. Μην αγχώνεσαι και μην σπέρνεις τον πανικό σου στη δουλειά γιατί πιθανότατα θα κάνεις ένα λάθος που δεν θα μπορεί να διορθωθεί. Δεν είναι καιρός για οικονομικές απώλειες. Όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο με τη βοήθεια συνεργατών σου. Άλλωστε η δουλειά σου πάει σχετικά καλά. Προφύλαξε, λοιπόν, τα κεκτημένα σου.  Αν είσαι δεσμευμένος  μην ξεσπάς με ζήλιες στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος  ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση. Μην αρχίσεις να … βομβαρδίζεις το ταίρι σου με «θέλω» γιατί θα φοβηθεί και θα φύγει. Χαλάρωσε και όλα θα έρθουν.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!