Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 14/2/23

ΚΡΙΟΣ
Μην αφήσεις τους άλλους να κερδίσουν μια «μάχη» στη δουλειά. Έχεις τσαγανό, μην κάνεις πίσω. Έχεις δουλέψει πολύ για να αφήσεις τους άλλους να πανηγυρίζουν για μια νίκη που είναι δική σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ. Το πως, το ξέρεις πολύ καλά. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει ένα έρωτα αλλά δεν θα είναι για πολύ.
ΤΑΥΡΟΣ
Συνέχισε τη δουλειά που ξέρεις να κάνεις καλά. Έτσι, σύντομα θα δεις να έρχονται κέρδη. Μην απογοητεύεσαι με κάποιους που θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Με την κακία τους θα μείνουν! Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει και περνάτε «ζάχαρη» Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ωραίες στιγμές και όπου σε βγάλει. Τίποτα δεν είναι αιώνιο.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει είναι καλή. Προχώρα δυνατά. Αν και έχεις έναν εχθρό στη δουλειά σου δεν θα καταφέρει να σου κάνει κακό. Θα τον ανακαλύψεις εγκαίρως. Έχε τα μάτια σου ορθάνοιχτα. Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου, με πολύ έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει εκρηκτική ερωτική γνωριμία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια συμφωνία που σου φαίνεται καλή, έχει «θολά» σημεία. Μην βιάζεσαι και ψάξε το καλύτερα. Οι λύσεις ανάγκης δεν είναι πάντα οι καλύτερες. Οργανώσου, μην αγχώνεσαι και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Θα περάσετε μια ερωτική βραδιά, αρκεί να μην γκρινιάζεις και τη χαλάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Θα υπάρξει ανταπόκριση πολύ γρήγορα.
ΛΕΩΝ
Χρειάζεσαι δυνατούς «συμμάχους». Ένα νέο σχέδιο σου προχωράει. Προσέγγισε με ευγένεια, χωρίς έπαρση συνεργάτες σου που ξέρεις ότι γνωρίζουν καλά τη δουλειά. Θα πετύχεις αν οργανωθεί σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι και θα περάσετε υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία σου. Μόνο μην αρχίσεις να το παίζεις αρχηγός.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άνοιξε καινούργιες πόρτες και κάνε γνωριμίες που θα εξυπηρετούν τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προχώρα αργά και σταθερά. Μην βιάζεσαι να κατακτήσεις στόχους αν πρώτα δεν έχεις οργανωθεί, κάτι που το ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου – νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου γαρ- και περνάτε υπέροχα. Αν είσαι ελεύθερος ρίξε τον πήχη των απαιτήσεων σου γιατί έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας. Προχώρα.
ΖΥΓΟΣ
Προχώρησε παρακάτω, απαγκιστρώσου από «βαρίδια» που σε εμποδίζουν και συνέχισε την καλή δουλειά σου. Σύντομα θα ανταμειφθείς. Άλλωστε ήδη οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομα σου. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά αρκεί να μην αρχίσεις τα… λοξοκοιτάγματα. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις «λιμάνι» αλλά… παίζεις αριστερά δεξιά. Με τον τρόπο αυτό θα πληγωθείς. Προσηλώσου σε ένα στόχο και θα πετύχεις στο κέντρο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις μια ανατροπή σ’ ένα επαγγελματικό σου σχέδιο και θα χρειαστεί να κάνεις νέο προϋπολογισμό για να μην ξεφύγεις λόγω εξόδων. Μην σε πιάσει πανικός γιατί μόνο με ψυχραιμία θα βρεις λύση. Εξάλλου ήδη έχεις αρχίσει να βάζεις τάξη στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα είσαι … φωτιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό. Ζήσε το.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνεργάτες και οι φίλοι σε στηρίζουν, οπότε μην τα βλέπεις όλα υπεραισιόδοξα και κάνεις λάθη. Οργανώσου και κάνει νέο προϋπολογισμό για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος θέλεις θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Το ταίρι σου είναι σύμφωνο και τα καταφέρνετε. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις. Διάλεξε την καλύτερη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συνέχισε με τον προγραμματισμό που έχεις βάλει στη δουλειά. Αν χρειαστεί ακολούθησε το δεύτερο σχέδιο-εφεδρείας που έχεις. Ξέρεις να καλύπτεσαι από τις… κακοτοπιές. Το ίδιο θα κάνεις και τώρα και θα πετύχεις την καλύτερη δυνατή λύση. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Μετά από αυτό θα περάσετε υπέροχα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας. Ζήσε τον, χωρίς υπολογισμούς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες γιατί αν τις αφήσεις θα γίνουν «βουνό» σύντομα. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου αλλά έχεις έξυπνες λύσεις και θα ξεπεράσεις την αναμπουμπούλα. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Θα βρεις κάτι για να περάσεις όμορφα. Δεν «επενδύεις» για παραπέρα κι έτσι δεν αγχώνεσαι, ούτε στεναχωριέσαι. Δεν θες «λιμάνι».
ΙΧΘΥΕΣ
Κατέβα το συντομότερο από το ροζ συννεφάκι που … ανέβηκες γιατί η τύχη δεν χτυπάει την πόρτα δεύτερη φορά. Χρειάζεσαι τόνωση στη δουλειά σου, νέες πηγές εσόδων, οπότε εξέτασε όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Θα έχεις κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και είσαι δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε επαγγελματικό ραντεβού σε… απογειώνει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!