Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 4 – 5/2/23

ΚΡΙΟΣ
Η εύνοια σου συνεχίζεται και δεν πρέπει να αφήσεις καμιά ευκαιρία αναξιοποίητη αφού ο Δίας διευλαύνει στο δικό σου ζώδιο και σου φέρνει πολλά καλά. Ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σημαντικές εκκινήσεις, νέους χρήσιμους ανθρώπους, συμπτώσεις και τυχερά συμβάντα, επιτυχίες επαγγελματικές και συναισθηματικές. Η αυριανή Πανσέληνος του Χιονιού δεν σε ενοχλεί ώστε να συνεχίσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να μην τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο και ειδικά ανθρώπους που σε αγαπάνε. Συγκράτησε τα νεύρα σου και τον παρορμητισμό σου. Αυτό να κάνεις και στα συναισθηματικά σου αν δεν θέλεις να σου δείξουν την… πόρτα εξόδου κι αν είσαι ελεύθερος μην βιάζεσαι και πιέζεις καταστάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Θα περάσεις δύσκολα καθώς η Πανσέληνος από το ζώδιο του Λέοντα με τη συμμετοχή του Ουρανού στο ζώδιο σου θα σε χτυπήσει αλύπητα, οπότε αύριο κοίταξε να συγκρατήσει τα νεύρα σου και να κάνεις υπομονή. Η δύναμη της θα… συμπαρασύρει και την εβδομάδα σου όπου θα έχεις αναποδιές αλλά μην ανησυχείς γιατί θα καταφέρνεις να ξεγλιστράς από τις δυσκολίες και να δέχεσαι προστασία στις δύσκολες στιγμές. Να προσέξεις τις λεκτικές κόντρες, τα ξαφνικά ξεσπάσματα και τις τάσεις απελευθέρωσης στα επαγγελματικά σου. Οπότε, με όλα αυτά δεν θα έχεις κέφι για πολλά πολλά με το ταίρι σου ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν βλέπεις ό,τι έχεις ζήτηση και γίνεται συζήτηση. Ηρέμισε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα το δεις και μέσα στην εβδομάδα ότι είναι ο μήνας των αλλαγών, των αιφνιδιασμών και των νεών δεδομένων στη ζωή σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς ο ίδιος θέλεις εδώ και καιρό την ανανέωση. Έτσι, εσένα η αυριανή Πανσέληνος σε βοηθάει να βρεις πρωτοποριακές λύσεις και μάλιστα να τολμήσεις να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στη δουλειά σου. Το άγχος σου θα είναι μεγάλο και γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω αν χειρίζεσαι μηχανήματα ή οδηγείς. Η κοινωνικότητα σου θα είναι τονισμένη θα κάνεις νέες παρέες ενώ θα ψάξεις στο Διαδίκτυο τρόπους για να τονώσεις τη δουλειά σου. Στα συναισθηματικά σου μην θα μάχεσαι ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις αρχίσει να κλείνεις κεφάλαια του παρελθόντος που σε έχουν πικράνει, όπως επίσης απαλλάσσεσαι από ανθρώπους οι οποίοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σήμαιναν κάτι στη ζωή σου και αυτό σου στοιχίζει. Προσπάθησε να δεις τα θετικά των κύκλων που κλείνουν για να ανοίξουν καινούργιοι. Θ’ αναγκαστείς να κάνεις σοβαρές περικοπές, να ρυθμίσεις χρέη και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Θα βρεθείς μέσα σε παρασκήνιο και ίντριγκες αλλά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Δες τα θετικά όλων αυτών. Θα προχωρήσεις μπροστά χωρίς βαρίδια! Θα δώσεις σημασία στο ταίρι σου που σε φροντίζει με αγάπη ενώ αν ψάχνεις τον έρωτα θα έρθει από μακριά ή μέσα από το Διαδίκτυο.
ΛΕΩΝ
Η αυριανή Πανσέληνος θα σε ταρακουνήσει ως ζώδιο του σταθερού σταυρού, κι εκεί που νόμιζες ότι τα δύσκολα πέρασαν θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι κι ότι χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια. Επίσης μέσα στη δουλειά την εβδομάδα αυτή θα έχεις ξαφνικές κόντρες, αντιδικίες και εκρήξεις θυμού. Να παραμείνεις συγκεντρωμένος στη δουλειά και ψύχραιμος. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να γλιτώσεις από ένα οικονομικό πρόβλημα. Μην ξοδεύεις χρήματα ασύστολα γιατί θα τα χρειαστείς. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Θα έχεις προβλήματα στο γάμο ή στη σχέση σου γιατί θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος. Φέρσου με κατανόηση και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος μην ενδώσεις σε επανασύνδεση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα επικεντρωθείς στην εργασία, στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα σου. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και το πρόγραμμα σου φορτωμένο, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις εξαντλημένος. Να τρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι καλά. Θα καταφέρεις να βάλεις τάξη σε κάποια πράγματα που δημιουργούσαν πρόβλημα στα οικονομικά σου. Συνεργάτες σου θα σου δώσουν λύσεις, οπότε άκουσε τους και πράξε ανάλογα. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί θα παρασυρθείς από νεύρα. Θα είσαι κυκλοθυμικός μέσα στην εβδομάδα γι’ αυτό κοίταξε να εκτονωθείς κάνοντας κάτι που αγαπάς. Στη συναισθηματική σου ζωή θα νιώσεις ό,τι είσαι τυχερός γιατί το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ αν είσαι αδέσμευτος θέλεις κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου.
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα που μπαίνει τα έχει όλα. Εκπλήξεις με νέες συνεργασίες, εναλλαγές αλλά και αρκετά έξοδα! Η αυριανή Πανσέληνος σε παθιάζει για να κερδίσεις έναν επαγγελματικό στόχο που σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Θα ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο αναζητώντας ισχυρούς συμμάχους στα νέα σου σχέδια και θα τους βρεις. Μόνο μην ξανοιχτείς πολύ στα οικονομικά σου ή πάρεις δάνειο αλλά στηρίξου σε ένα χαμηλό μπάτζετ για αρχή. Θα πάρεις αποφάσεις για τη συναισθηματική σου ζωή και αν έχεις σοβαρή σχέση τώρα φαίνεται ότι πας ολοταχώς για συγκατοίκηση ή γάμο. Αν είσαι ελεύθερος διάλεξε το πρόσωπο που πληρεί τις προϋποθέσεις που θέλεις. Μην παίξεις σε διπλό ταμπλό γιατί αυτό δεν θα σε βοηθήσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός από την αρχή σου δείχνει τα… δόντια του «χτυπώντας» σε με την αυριανή Πανσέληνο που σου φέρνει έντονες κόντρες, ρήξεις, αλλαγές και ανατροπές στους τομείς που συνδέονται με την καριέρα, το γάμο, τις σταθερές σχέσεις και τις συνεργασίες. Όλη η εβδομάδα θα είναι αλλόκοτη για σένα. Θα εκπλαγείς με τις συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων που θα είναι εκρηκτικές και καθόλου όπως τις περίμενες. Το αντίθετο. Θα διαπιστώσεις πως κάποιοι που τους νόμιζες φίλους κάνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σου και σου σαμποτάρουν μια οικονομική συμφωνία. Να παραμείνεις ψύχραιμος για να δεις πως θ’ αντιδράσεις. Στα συναισθηματικά πρόσεξε καυγάδες και μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες αν δεν εξετάσεις όλες τις πληροφορίες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είσαι γεμάτος πάθος, ερωτισμό και θα κυνηγήσεις τους στόχους σου με πείσμα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Οι επαγγελματικοί σου ρυθμοί θα «τρέχουν» με τρελό ρυθμό καθώς είσαι αποφασισμένος να βάλεις τον πήχη ψηλά. Τώρα ένα σχέδιο σου φαίνεται ό,τι μπαίνει στην τελική ευθεία ενώ σου έρχονται χρήματα εκεί που δεν τα περιμένεις. Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να έχεις υπομονή γιατί θα προκληθούν εντάσεις τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια σου. Μόνο η ζεστή αγκαλιά της οικογένειας θα σου δώσεις την τρυφερότητα και τη γαλήνη που αποζητάς. Αν έχεις ταίρι αγκάλιασε το. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις για κάτι που δεν θα είναι επιφανειακό, παρόλο που συνήθως θέλεις κάτι «ανάλαφρο»
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει αρνητικά. Το αντίθετο. Θα έχεις κάποια καλά αποτελέσματα στη δουλειά και το εισόδημα σου τονώνεται. Θα έχεις βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και μέσα στην εβδομάδα θα δεις χρόνια προβλήματα που είχες στη δουλειά ή στο σπίτι σου να επιλύονται. Θα είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς τα οικονομικά σου δικαιώματα γι’ αυτό κοίταξε να αποφύγεις τυχόν καυγάδες στη δουλειά. Τίποτα δεν λύνεται με τις εκρήξεις θυμού και χάνεις και το δίκιο σου. Εξάλλου έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις πολλά πράγματα στη δουλειά και να έχει κέρδη. Θα έχεις μεγάλη συμπαράσταση από το ταίρι σου και αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις τρυφερές συναντήσεις και νέες γνωριμίες ενώ κάτι θα εξελιχθεί σοβαρά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Πανσέληνο του Χιονιού να μην σου… δείχνει έλεος βάλλεσαι στον τομέα των σχέσεων και πλέον η ισορροπία που θέλεις να έχεις στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου θέματα …πάει περίπατο. Νιώθεις ότι κουβαλάς μεγάλο βάρος καθώς τα οικονομικά σου σε πιέζουν και στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Μην κάνεις άσκοπες σπατάλες γιατί αργότερα δεν θα μπορέσεις να τις καλύψεις. Ξανακάνε έναν καλό προγραμματισμό και προχώρα αργά. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις τις… επαναστάσεις περί ελευθερίας γιατί το ταίρι σου στα έχει μαζεμένα ενώ αν είσαι ελεύθερος φλερτάρεις αλλά δεν καταφέρνεις να βρεις αυτό που θέλεις. Έτσι βολεύεσαι με κάτι που δεν σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα.
ΙΧΘΥΕΣ
Θα κληθείς να κλείσεις κύκλους του παρελθόντος ώστε να μπορέσεις να βαδίσεις μπροστά. Θα ολοκληρώσεις δουλειές και θα τελειώσεις συνεργασίες με κάποιους που νιώθεις ότι πλέον δεν … εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος όπως παλιά. Θα σε στεναχωρήσει αυτό αλλά θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις καθαρά και να σκεφτείς τι θέλεις πραγματικά. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή μην το ξεχνάς αυτό και αφοσιώσου στη δουλειά που θα σου αποδώσεις κέρδη και μάλιστα γρήγορα. Στα αισθηματικά σου θα έχεις περισσότερο πάθος αλλά και ζήλεια, οπότε φρόντισε να μην δημιουργήσεις καυγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει έντονο σεξουαλικό ενδιαφέρον. Ζήσε το.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!