Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 3/2/23

ΚΡΙΟΣ

Μην κάνεις υποχωρήσεις γιατί θέλεις την επιβεβαίωση από τους γύρω σου. Αργά ή γρήγορα ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια και τότε θα αποκτήσεις εχθρούς. Να είσαι ο εαυτός σου. Μην γίνεσαι επικριτικός στον συναδελφικό περίγυρο ή με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος άσε τις ανασφάλειες ενώ αν είσαι αδέσμευτος… ρίξε το πήχη των απαιτήσεων σου και προχώρα.  

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα σου αλλά και παράλληλα ν’ αντέξεις την επιθετικότητα των άλλων στη δουλειά. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να κρατήσεις μόνο τις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου και να μην το απομακρύνεις ενώ αν είσαι αδέσμευτος  μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αισιοδοξία σου είναι εκείνη που θα κρατήσει ακμαίο το ηθικό σου, αρκεί να μην επιστρέψεις σε κάτι παρελθοντικό. Να αποφύγεις την αλαζονεία γιατί θα σε φέρει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους αλλά μην εκνευριστείς. Αν είσαι δεσμευμένος μην το … παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος χάνεις μια ευκαιρία προσέγγισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εκνευριστείς γιατί οι συνεργάτες σου θα είναι έντονα ανταγωνιστικοί μαζί σου χωρίς λόγο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμίσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Να αφήσεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Αν είσαι δεσμευμένος άσε τις κόντρες στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος κυριαρχούν οι φόβοι σου.

ΛΕΩΝ

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορεί να σε οδηγήσουν σε εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο. Φρόντισε να κάνεις καλά τη δουλειά σου και μην μπαίνεις στα… χωράφια άλλων. Θα έχεις τις δικές σου ευκαιρίες. Μην «κλέβεις» των άλλων. Αν είσαι δεσμευμένος μην δυναμιτίζεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι ελεύθερος μην έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις. Θα παραμείνεις μόνος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσεις το άγχος να σε επηρεάσει και να μην σε αφήσει να τελειώσεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει. Αργότερα θα μαζευτούν «βουνό» και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Να εμπιστευθείς τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου. Αν είσαι δεσμευμένος εμμένεις σε λεπτομέρειες που στεναχωρούν το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Μόνο δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Θα αφοσιωθείς στη δουλειά γιατί μόνο έτσι θα ξεχαστείς από το πολύ άγχος που σε έχει πιάσει καθώς έχεις πολλά πράγματα να διεκπεραιώσεις. Να ηρεμίσεις και να βάλεις προτεραιτότητες κι έτσι θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις αρκετά ψυχικά … σκαμπανεβάσματα και καθόλου διάθεση για φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι πιο εξωστρεφής απ’ ότι συνήθως οπότε αυτό θα σε βοηθήσει και στη δουλειά σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου. Θα έχεις πολλές νέες ιδέες και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάποια από αυτές. Κάνε το αν είσαι σίγουρος. Αν είσαι δεσμευμένος ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωϊσμό. Αν είσαι αδέσμευτος  έρχεται νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σε πιάσουν πάλι οι ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείς και τον εαυτό σου και τους συνεργάτες σου. Ηρέμισε και βρες την αισιοδοξία σου. Μια πρόταση για να κάνεις κάτι καινούργιο φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει και δικαίως γιατί θα έχει θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος θα ξεδιαλύνεις κάτι με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά αλλά δεν πρέπει να αργήσεις να τις αρπάξεις γιατί θα… πετάξει το πουλάκι. Κάνε γρήγορες κινήσεις. Άλλωστε πρέπει να βρεις τρόπους αύξησης του εισοδήματος σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό καλοί συνεργάτες σου και το Διαδίκτυο. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου. Ακολούθησε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις τη συμπεριφορά σου με τους συνεργάτες σου, κυρίως σε οικονομικά θέματα γιατί διαφορετικά μπορεί να ξεσπάσει καυγάς με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μην αντιδράσεις εν θερμώ.  Αν διαλύσεις μια συνεργασία θα έχεις μεγάλη ζημιά. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου γιατί την έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι ύστερα «κυνήγησε» το σε πρόσωπα που συναντάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου με τις νέες ιδέες που θα φέρεις στη δουλειά. Πρόσεξε όμως αυτά που τάζεις να μπορούν να είναι εφαρμόσιμα και πραγματοποιήσιμα από πλευράς κόστους, αλλιώς θα μπλέξεις σε κυκεώνα. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι απόμακρος από το ταίρι σου. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία. Να το ζήσεις αλλά να κρατάς μικρό καλάθι.