Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 2/2/23

ΚΡΙΟΣ

Μην αρχίσεις πάλι τα ξεσπάσματα κατά πάντων. Δεν ωφελούν. Αν γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία θα προκαλέσεις δυσφορία των συνεργατών ή συναδέλφων σου που δεν θα σου βγει σε καλό! Αντιθέτως στα συναισθηματικά σου αναζητάς θαλπωρή και στρέφεσαι προς το ταίρι σου. Θα σε βοηθήσει να ηρεμίσεις από το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος θα εντυπωσιάσεις ένα νέο πρόσωπο αλλά θα υπάρξει ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα νιώθεις πολύ πιο δυνατός για ν’ ανταποκριθείς στις προκλήσεις που θα σου φέρει η μέρα. Θα θελήσεις ν’ ασχοληθείς με μια επιπρόσθετη εργασία ώστε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να αυξήσεις τα χρήματα στο ταμείο σου γιατί οι υποχρεώσεις σου δεν καλύπτονται. Αν είσαι δεσμευμένος βιώνεις μοναδικά συναισθήματα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος κάτι καινούργιο σε απογειώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσεις νομικά ζητήματα αλλά θα έχεις θετικό αποτέλεσμα. Κάποιες ανατροπές σε θέματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου θα σε εκνευρίσουν. Μην δημιουργήσεις καυγά αλλά προσπάθησε να τα βρείτε με διάλογο. Δεν σε συμφέρει να χάσεις «συμμάχους» στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και όλα θα ξεπεραστούν ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπαίνει νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάλι θ’ αφήσεις τις ανασφάλειες σου να σε κυριεύσουν χάνοντας ευκαιρίες στα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά σου θέματα; Μην το κάνεις! Άφησε τους φόβους σου στην άκρη και δώσε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Μπορείς να το πετύχεις. Έχεις «συμμάχους» και πρόσωπα που σε αγαπούν. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να εκνευρίζεσαι με ανούσια πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Να βάλεις τα όρια σου σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες. Να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να «κόψεις μαχαίρι» κάποιους που λειτουργούν με άκαμπτες συμπεριφορές. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου ώστε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Αν είσαι δεσμευμένος μην οδηγηθείς σε καυγάδες από το άγχος σου για τη δουλειά ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη σου να επιβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο ίσως σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν και να τσακωθείς με όλο τον κόσμο στη δουλειά σου. Φρόντισε να ηρεμίσεις.. Τα πας καλά στη δουλειά σου, οπότε γιατί να δημιουργήσεις εχθρούς; Αν είσαι δεσμευμένος λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου . Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Να ηρεμίσεις γιατί έτσι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις στη δουλειά σου. Έχεις «φρέσκιες» ιδέες και οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, οπότε βάλε μπροστά για την υλοποίηση τους.  Θα είσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να κάνετε κι ένα ταξιδάκι για ν’ ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος θα δεις ενδιαφέρον από πρόσωπο στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις κάποιες καλές οικονομικές προτάσεις στη δουλειά σου, οπότε πρέπει να σκεφτείς με σύνεση και να διαλέξεις την καλύτερη. Μην εκνευρίζεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, αυτό δεν βοηθάει. Το ταίρι σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει αλλά κι εσύ να περιορίσεις την κυκλοθυμική σου διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος τώρα να ψάξεις για κάτι καινούργιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πρωτότυπες ιδέες και πάθος για τη δουλειά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα άνοιγμα επαγγελματικό το οποίο επιθυμείς εδώ και καιρό. Να είσαι ήρεμος με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου κι όχι έτοιμος να … πάρεις φωτιά αν δεν συμφωνείς σε κάτι. Αν είσαι δεσμευμένος δημιούργησε μια όμορφη ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φιλικό πρόσωπο αλλάζει στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεξε γιατί θα γίνεις εριστικός και εγωκεντρικός με αποτέλεσμα να χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη σου. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου γιατί κάνεις κάποιες ανούσιες σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου και δείξε τρυφερότητα ενώ αν είσαι αδέσμευτος με τον εγωϊσμό σου διώχνεις μια νέα γνωριμία. Ηρέμισε για να κερδίσεις παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα σου θα ομορφύνει γιατί θα της δώσεις εσύ τις αισιόδοξες «πινελιές». Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Συνέχισε την καλή δουλειά και τη συνεργασία με όλους. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου και αυτό σε απογειώνει ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει νέα γνωριμία.  Προχώρα  γιατί αυτό τον καιρό θέλεις «λιμάνι»

ΙΧΘΥΕΣ

Η καλή σου διάθεση φαίνεται και στη δουλειά όπου θα αφιερωθείς καθώς καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να σταθεροποιηθείς εκεί που επιθυμείς. Μην κάνεις καυγάδες με συναδέλφους ή συνεργάτες γιατί  τους χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Μείνε ψύχραιμος και δημιουργικός. Αν είσαι δεσμευμένος μην… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλική γνωριμία γίνεται ερωτική. Αν είσαι σίγουρος ότι το θέλεις προχώρα και ζήσε το.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!