Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 1/2/23

ΚΡΙΟΣ

Ωραία αρχίζει ο μήνας σου καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη βοηθάει τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σου. Μπορείς να κάνεις έξυπνους και έμπειρους ελιγμούς στη δουλειά σου και να αποδώσουν. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε την θαλπωρή του σπιτιού σου με το ταίρι σου και άσε τις γκρίνιες. Αν είσαι αδέσμευτος απέφυγε επανασύνδεση γιατί θα πληγωθείς. Προχώρα χωρίς πισωγυρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργασίες στη δουλειά σου … παίρνουν φωτιά και είσαι περιζήτητος καθώς αρχίζεις και εσύ να το ψάχνεις σοβαρά. Σκέψου τον «όγκο» δουλειάς για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων κι όχι μόνο τα έσοδα σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δείχνει κατανόηση αλλά κι εσύ μην το εγκαταλείπεις. Αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει νέα γνωριμία. Ζήσε το. Μόνο μην είσαι κτητικός.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην ακούς γνώμες τρίτων που σε βάζουν στην… πρίζα για να κάνεις ένα άνοιγμα που θα είναι… «βατερλώ». Ο νέος μήνας μπαίνει με όρεξη  και σε … τσιγκλάνε οι φιλοδοξίες σου αλλά να εξετάσεις καλά κάθε νέα συνεργασία. Μην βιάζεσαι.   Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Πέρασε ένα χαλαρό βράδυ μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος προσεγγίζεις νέο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κλαίγεσαι συνεχώς γιατί οι συνεργάτες σου δεν αντέχουν άλλο την κατήφεια σου. Εξάλλου, μια χαρά τα πας στη δουλειά σου και με το που μπήκε ο μήνας έχεις και μια νέα πρόταση συνεργασίας. Οπότε, προχώρα δυνατά. .Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου αν συνεχίσεις να αδιαφορείς θα σου … κουνήσει το μαντήλι. Αν είσαι αδέσμευτος  θα έρθει νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Μια χαρά τα πας στη δουλειά και ο νέος μήνας σου… ανοίγει πόρτες για νέες συνεργασίες. Είσαι θαρραλέος, οπότε δεν πρόκειται να ακούσεις τα λόγια τρίτων που σε αποθαρρύνουν. Με  τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη οι φιλοδοξίες σου «γιγαντώνονται» αλλά ξέρεις και πως να πετύχεις. Αν είσαι δεσμευμένος όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος ανατροπή σε γνωριμία σε απογοητεύει. Είναι προσωρινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αναποδιά που προέρχεται από συνεργάτη σου θα σε βγάλει από τη συνηθισμένη ροή του προγράμματος σου, αλλά θα τα καταφέρεις να…μπαλώσεις τη ζημιά. Άλλωστε έχεις κάνει καλή δουλειά, οπότε δεν αγχώνεσαι και τόσο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε εμπιστεύεται. Αν είσαι αδέσμευτος θα  γνωρίσεις νέο πρόσωπο που όμως δεν θα έρθει σύντομα στην αγκαλιά σου.  Να επιμείνεις διακριτικά.

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσεις να ανοιχτείς σε νέα πεδία στη δουλειά σου και καλά θα κάνεις. Αρκετά έμεινες αδρανής. Σήμερα η δημιουργική σου διάθεση είναι ανεβασμένη και πετυχαίνεις δύσκολους στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου. Το έχετε ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και μην χάσεις τον καιρό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις συνεργάτες και ανθρώπους που σε αγαπούν τους οποίους μπορείς να εμπιστευθείς, ειδικά τώρα που έχεις πολλή δουλειά. Σήμερα θα βγεις από το …καβούκι σου και θα κοιτάξεις να οργανώσεις ένα παλιό σχέδιο στη δουλειά σου.  Θα έχεις επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε θεωρεί απόμακρο. «Ζέστανε» τη σχέση ταχύτατα. Αν είσαι αδέσμευτος πλησιάζεις πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνε προσηλωμένος σε αυτό που θέλεις και πάλεψε το, έστω και μόνος σου. Ρίξου στη δουλειά και τακτοποίησε παλιές εκκρεμότητες. Η σημερινή μέρα σε ευνοεί γιατί είσαι πολύ δυναμικός και αποφασιστικός. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει και περνάτε ένα πολύ ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε. Η ανταπόκριση που επιθυμείς δεν θα αργήσει και θα σε ανεβάσει ψυχικά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πτοείσαι από κάποιες αναβολές σε επαγγελματικά σου σχέδια. Είναι προσωρινές. Ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις, οπότε προχώρα δυνατά και ξανακάνε πλάνο στόχων. Ξεκίνα από αυτό που θέλεις πιο πολύ και οργάνωσε το. Θα βρεις «συμμάχους», οπότε προχώρα το χωρίς αναβολές. Αν είσαι δεσμευμένος βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάς κάτι νέο στη δουλειά που θα σε βοηθήσει να  ξεφύγεις από το άγχος για τα οικονομικά σου. Μόνο μην τρέχεις και κάνε καλό και ρεαλιστικό προγραμματισμό. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες σου που ξέρουν καλά τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου γιατί έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτάκι σου ανεβάζει τη διάθεση. Ζήσε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δουλειά σου πάει καλά και νιώθεις ανακουφισμένος που βλέπεις ότι οι προσπάθειες σου δεν πήγαν χαμένες. Βάζεις νέους στόχους και ψάχνεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να τους υλοποιήσεις. Θα τα καταφέρεις αν είσαι ρεαλιστής.  Μην… πετάς στα σύννεφα. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου κι αυτό σου δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!