Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 21/1/23

ΚΡΙΟΣ

 

H σημερινή μέρα κρύβει μικρές δυσκολίες αλλά σου δίνει ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά, κυρίως οικονομικές. Μην βιάζεσαι ν’ ανοιχτείς σε νέα σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε τον αυθορμητισμό σου προς το άλλο φύλο γιατί μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου και να έχετε καυγά. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον, σε φέρνει μπροστά σε ένα ερωτικό δίλημμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πηγαίνεις  καλά στα επαγγελματικά σου, οπότε και σήμερα θα συνεχίσεις την καλή δουλειά. Οι συνεργάτες σου ξέρουν πλέον ότι μπορούν να στηριχθούν σε σένα. Προσπάθησε να εστιάσεις σε αυτά που έχεις κι αν θέλεις ν’ ανοίξεις μια ακόμα… πόρτα επαγγελματική σκέψου το καλά.Αν είσαι δεσμευμένος  θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά αλλά θα πρέπει να προσέξεις προτάσεις που «σκάνε» από το πουθενά. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα. Ταυτόχρονα όμως μην  απομονώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε. Αν είσαι δεσμευμένος με το θα περάσεις ένα ωραίο  βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Είσαι σε φάση που το θέλεις, οπότε ακολούθησε το κι όπου σε πάει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εμπιστεύεσαι τρίτους κι ακολούθησε το ένστικτο σου. Μην γκρινιάζεις συνεχώς και αφοσιώσου στη δουλειά σου γιατί υπάρχουν … κενά που αν δεν τα δεις και δεν τα συμπληρώσεις θα έχεις πρόβλημα πολύ σύντομα. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά το ταίρι σου ξέρει να σε ηρεμεί. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

ΛΕΩΝ

Η έπαρση δεν βοηθάει. Δημιουργείς εχθρούς. Ζήτα συγνώμη για ένα λάθος και συνεργάσου στη δουλειά. Τα πας καλά αλλά να μάθεις να δέχεσαι την κριτική των άλλων. Μην  πάρεις σήμερα ρίσκο στη δουλειά.  Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στην σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα θα σου φτιάξει τη διάθεση αλλά μην επανασυνδεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά και όλο στήνεις και νέα πράγματα. Οπότε γιατί παραπονιέσαι; Αυτό δεν σε βοηθάει να πας μπροστά όταν μάλιστα οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και συμμετέχουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις σου. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ, αρκεί να μην προσπεράσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μην προσπαθείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Κοίταξε το συμφέρον σου. Οι απαιτήσεις κάποιων συνεργατών σου είναι πέρα από τα όρια, οπότε βάλε τους «φρένο». Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Πρόσεξε μόνο να είσαι συνεπής σε διακανονισμούς. Στα συναισθηματικά σου προσπαθείς να ισορροπήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος να βρεις επιτέλους το «λιμάνι» σου και θα αράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν καλοί φίλοι και αξιόλογοι συνεργάτες, οπότε χάρη σε αυτούς έχεις καταφέρει να επιλύσεις αρκετά προβλήματα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και συνέχισε την καλή δουλειά που έχεις κάνει. Έχεις καλές ιδέες και μάλιστα μία από αυτές θα υλοποιηθεί άμεσα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό και σε βγάζει από τη ρουτίνα σου. Προχώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παλεύεις εδώ και καιρό να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Έχεις καταφέρει αρκετά καλά πράγματα αλλά χρειάζεται ακόμη προσπάθεια. Ευτυχώς είσαι αισιόδοξος, οπότε και οι μικρές αναποδιές δεν σε παίρνουν από κάτω. Στα αισθηματικά σου αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή και το καταφέρνεις. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά να προσέξεις να εστιάσεις σε έναν στόχο όχι σε πολλούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σου φέρνει ευκαιρίες για να δείξεις την αξία σου και να κερδίσεις κάτι που θέλεις πάρα πολύ στα επαγγελματικά σου. Μόνο μην καθυστερήσεις να αρπάξεις την ευκαιρία καθώς θα έχεις ενδοιασμούς. Επιτάχυνε αλλιώς θα  προλάβουν άλλοι… στη γωνία και θα το μετανιώσεις.  Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε και βλέπεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σύμπαν σου δείχνει τι πρέπει να το κάνεις αλλά  εσύ δεν ακούς και θέλεις να δίνεις σε όλους. Κάνε αυστηρές επιλογές γιατί δεν είναι όλοι φίλοι σου. Θα το καταλάβεις σύντομα όταν κάποιος θα σου καταστρέψει μια καλή επαγγελματική συμφωνία  και θα πέσεις από τα σύννεφα! Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο και ανανεώνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ 

Να δεις τι να κάνεις με τα οικονομικά σου καθώς σήμερα είναι μια καλή μέρα για να χειριστείς διάφορες υποθέσεις στα επαγγελματικά σου. Επίσης να προσέξεις πως θα  χειριστείς νέους συνεργάτες που εμφανίζονται στη δουλειά σου. Μην τους απορρίπτεις αλλά τσέκαρε τους πριν τους εμπιστευθείς πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και θα έχεις αρκετές γνωριμίες, οπότε διαλέγεις.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!