Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αστρολογικές προβλέψεις 30/1/23

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου . Θετικές είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου σχέδια και αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά. Θα κάνεις μια συζήτηση στη δουλειά με συνεταίρους ή προϊσταμένους για χρήματα και θα έχεις μια επιτυχία. Εκμεταλλεύσου το καλό αστρολογικό σκηνικό για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου κι αν δεν έχεις φλέρταρε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε πιάσουν οι φόβοι και οι ανασφάλειες σου,  δημιουργείς προβλήματα στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Εμπιστεύσου έναν καλό φίλο. Θα σκέφτεσαι οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικά σχέδια που έχεις. Μην προχωρήσεις γρήγορα γιατί τα λάθη θα σου κοστίσουν. Μην έχεις αρνητικά συναισθήματα που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου ενώ αν είσαι ελεύθερος μην πιέζεις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα σου. Καλά θα κάνεις να λύσεις προβλήματα που χρονίζουν στη δουλειά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις έναν παλιό συνεργάτη.  Να εκδηλώσεις τις έντονες ανησυχίες σου στο ταίρι σου και σταμάτα να είσαι καχύποπτος για όλα. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα καρδιάς του παρελθόντος ώστε να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να περιορίσεις την ανάγκη σου για αποδοχή γιατί αυτό θα σε οδηγήσει στο να βάλεις … πολύ νερό στο κρασί σου . Θα οδηγηθείς σε νέες συνεργασίες που θα σου αποδώσουν  οικονομικά οφέλη. Θα δεις ότι θα πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ενώ αν είσαι ελεύθερος να είσαι έτοιμος να επιλέξεις την καλύτερη γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Νέες παρέες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και διάθεση για ανταλλαγή απόψεων. Θα έχεις πολλά τρεξίματα στη δουλειά και θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια από τη μεριά σου. Αυτό όμως θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνεργάτες σου. Θα ευθυγραμμίσεις τη λογική με το συναίσθημα ώστε να λύσεις θέματα της καθημερινότητας σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα δείξεις ενδιαφέρον σε πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στα επαγγελματικά σου αρνείσαι πλέον να δεχτείς πρόσωπα που σου δείχνουν δυσπιστία και τα απομονώνεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα εξομολογηθείς πράγματα στο ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις πολλή αυτοπεποίθηση. Αυτό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στις παρέες και να έχεις κατακτήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Θα το κάνεις. Προσοχή το βράδυ γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να σε κάνει να ξεσπάσεις άδικα σε πρόσωπα που αγαπάς κι αν τσακωθείς η ρήξη θα είναι οριστική. Στον επαγγελματικό τομέα είσαι αρκετά ευρηματικός και αποδοτικός. Σχεδιάζεις πράγματα και τα προχωράς. Αν είσαι αδέσμευτος κάνεις μια κίνηση αλλά μια ξαφνική ένταση φέρνει απομάκρυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ένστικτο σου είναι αλάνθαστο σε επαγγελματικά θέματα οπότε χρησιμοποίησε το για μια επαγγελματική πρόταση που θα έρθει ξαφνικά. Να εξετάσεις και τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψεις. Σήμερα είσαι πιο επικοινωνιακός και αυτό βοηθάει στη δουλειά. Θα λύσεις κάποια θέματα με το ταίρι σου με πολύ γλυκό και επικοινωνιακό τρόπο ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα τραβήξεις την προσοχή ενός προσώπου με γοητεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη δουλειά σου το απόγευμα θα σου χαλάσουν τη καλή διάθεση που είχες αλλά είναι παροδικό. Φρόντισε με ψυχραιμία και λογική να βρεις τις καλύτερες λύσεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα προκύψει. Μην μεταφέρεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου γιατί θα … εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι φιγουρατζής σε μια νέα γνωριμία. Να είσαι απλός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην εξαπολύσεις «επίθεση» σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι μέσα στη δουλειά σου. Να δείξεις θα «θέλω» σου χωρίς να δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα. Να καταλάβεις πως πρέπει ν’ ακολουθήσεις το « η ισχύς εν τη ενώσει». Αν είσαι δεσμευμένος φέρσου με τρυφερότητα στο ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα εντυπωσιάσεις νέο πρόσωπο. Προχώρα αργά και σταθερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η ώρα να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που  σε απασχολούν εδώ και καιρό και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία και το νευρικό σου σύστημα. Στη δουλειά σου μην αφήνεις ζητήματα -κυρίως οικονομικά- να χρονίζουν γιατί αργότερα τα πράγματα θα γίνουν  δύσκολα. Θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε παλαιό έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας και θα έχεις μια θετική εξέλιξη. Η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στο τι πρέπει να κάνεις μ έναν συνεργάτη σου που σου βάζει συνεχώς… τρικλοποδιές. Αν νιώσεις ότι πρέπει να τον απομακρύνεις με συνοπτικές διαδικασίες κάνε το. Δημιουργείς ρομαντικό σκηνικό για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από οικείο περιβάλλον.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!