Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/1/23

ΚΡΙΟΣ

Οι φίλοι σου και οι συνεργάτες σου που έχεις τεστάρει από καιρό, θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις και να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα προκύψουν ξαφνικά στη δουλειά, ειδικά με ένα οικονομικό πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσεις κι αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό. Να το ζήσεις γιατί θα σε ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα στεναχωρηθείς γιατί πρόσωπα που υπολόγιζες θα σου γυρίσουν την πλάτη στη δουλειά. Προχώρα χωρίς ρεβανσισμούς. Κάνε τη δουλειά σου και μην ακούς κουτσομπολιά ή  πας να συμβιβάσεις πρόσωπα. Θα σε μπλέξουν χωρίς να το καταλάβεις. Αν είσαι  δεσμευμένος έχεις απομάκρυνση. Φέρσου τρυφερά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσέξεις πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς που σε φλερτάρει διακριτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή δουλειά που έκανες εδώ και καιρό σου αφήνει περιθώρια να σχεδιάσεις κάτι καινούργιο. Πρόσεξε μόνο να επιλέξεις τους σωστούς συνεργάτες και όχι αυτούς που σου λένε μεγάλα λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ θέλεις να είστε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται ερωτική επανασύνδεση. Να προσέξεις μήπως υπάρχει συμφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπάθησε  σήμερα να προσηλωθείς στα οικονομικά σου που χρήζουν προσοχής. Αν  έχεις διακανονισμούς μην τους αμελείς γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Προσπάθησε να βρεις κι άλλη πηγή εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη ζήλεια σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε ερωτικές ιστορίες που φαίνεται εξ’ αρχής ότι είναι καταδικασμένες.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να μην έχεις έπαρση. Στηρίξου σε παλιούς συνεργάτες και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Έχεις βάλει τα οικονομικά σου σ’ έναν καλό δρόμο. Μην επαναπαύεσαι και κάνε νέο προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά . Αν είσαι αδέσμευτος σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Να την ακολουθήσεις μόνο αν θέλεις σχέση κι όχι «παιχνιδάκια».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρακτικό μυαλό σου θα βρει λύσεις για να ανταπεξέλθεις σε ένα νέο οικονομικό άνοιγμα. Μην βιαστείς και δες όλες τις λεπτομέρειες και βάλε τους δικούς σου όρους σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει αποτελέσματα. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Μην στέκεσαι στα λόγια. Δες πράξεις και προχώρα ανάλογα.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις υπάρχουν και θα τις βρεις σε ένα οικονομικό πρόβλημα που θα προκύψει  στη δουλειά. Να είσαι ψύχραιμος και να «ζυγίσεις» ποιους συνεργάτες σου θα εμπιστευθείς. Μην εμπιστευθείς τώρα νέους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από πρόσωπο του εργασιακού περιβάλλοντος σου. Προχώρα αλλά με διακριτικότητα. Μην εγείρεις κουτσομπολιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι θέλουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Ευτυχώς που από τη φύση σου είσαι καχύποπτος. Θα καταφέρεις να δεις τους «εχθρούς» και να τους απομονώσεις χωρίς όμως να εμπλακείς σε καυγάδες. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου και περνάτε ένα ειδυλλιακό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος πιθανότατα θα έχεις επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που επιστρέφει.Μην ζητάς πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατάφερες αρκετά πράγματα στη δουλειά σου, οπότε πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να τα διατηρήσεις αλλά και να συνεχίσεις την καλή προσπάθεια. Να μετριάσεις τον αυθορμητισμό και την υπεραισιοδοξία σου γιατί μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος πάψε να… λοξοκοιτάς γιατί θα αποκαλυφτείς! Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το  σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας φίλος ή συνάδελφος θα σου δείξει κάτι που δεν θα σου αρέσει στη δουλειά, οπότε πρόσεχε. Ευτυχώς πάντα έχεις εναλλακτικό σχέδιο, οπότε και μια δυσκολία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά θα την ξεπεράσεις σχετικά εύκολα. Μην αγχωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος  μην γίνεσαι κτητικός κι αν είσαι αδέσμευτος  επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μην χτυπάς άτσαλα αριστερά και δεξιά.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καλά οικονομικά, οπότε μην κάνεις κάποιο ρίσκο που θα αποβεί μοιραίο. Μπορεί να μην σου αρέσει να «λιμνάζεις» στα ίδια και τα ίδια αλλά μην κάνεις κάτι χωρίς να εξετάσεις καλά όλες τις παραμέτρους. Μην ανοιχτείς οικονομικά γιατί θα πεισθείς από λόγια τρίτων.   Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος  να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις.

ΙΧΘΥEΣ

Σταμάτα να στηρίζεσαι ή να επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων. Μην αφήσεις μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία να φύγει γιατί είσαι αναποφάσιστος. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και στη διαίσθηση σου. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην φορτώνεις το ταίρι σου ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος μην κάνεις επιπόλαιες σχέσεις που δεν σε καλύπτουν. Ψάξε το «λιμάνι» σου.  

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!