Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (12/12

ΚΡΙΟΣ

Το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που δημιουργείται σήμερα σε «καλεί» να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποκτήσεις διαφορετικές εμπειρίες. Οι κοινωνικές σου επαφές θα είναι στο φόρτε τους, ενώ μέσα από αυτές θα προκύψει και μια δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε απασχολήσει ο «εσωτερικός» σου εαυτός και θα αναζητήσεις τις δικές σου αλήθειες σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επαγγελματικά θα έχεις μια απρόσμενη συζήτηση που θα βγάλει ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα δεν κρατιέσαι και είσαι πολύ ερωτικός ενώ αν είσαι αδέσμευτος το άτομο που βολιδοσκοπείς θα ανταποκριθεί θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είσαι ήρεμος και θα βρεις ισορροπίες σε σχέσεις τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Θα κάνεις καλές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις σήμερα καθώς οι συμβουλές συνεργατών θα αποδειχτούν σωτήριες. Αν είσαι δεσμευμένος βρίσκεις λύση σε ένα πρόβλημα ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις νέες αξιόλογες γνωριμίες. Να κρίνεις σωστά και όχι βιαστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσένα το Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα σε κάνει να αναζητήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Θα είσαι ήρεμος ψυχολογικά και με ανεβασμένη διάθεση. Σταμάτα να έχεις άγχος στα επαγγελματικά γιατί ευνοείσαι σε αυτόν τον τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει αγάπη ενώ αν είσαι αδέσμευτος θέλεις μικρές ερωτικές απολαύσεις που σου έρχονται.

ΛΕΩΝ

Θα εκφράσεις χωρίς τη συνηθισμένη σου έπαρση τις ιδέες σου και όλοι θα σε θαυμάσουν αλλά και θα σε ακολουθήσουν χωρίς δισταγμό. Ξεκινάς και κάτι καινούργιο από το οποίο θα έχεις σύντομα κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα και χορταίνεις κατακτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γλυκάνεις επικίνδυνα σήμερα και θα είσαι ευαίσθητος σε ό,τι αφορά στο σπίτι, τους συγγενείς, την οικογένεια και πρόσωπα που αγαπάς. Καταλαβαίνεις ότι αυτό που αξίζει είναι η αγάπη από κοντινά σου πρόσωπα. Οικονομικά θα σε απασχολήσει μια υπόθεση με ένα ακίνητο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου φέρεται με τρυφερότητα. Αν είσαι ελεύθερος σκέφτεσαι επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με τηλεφωνήματα, μηνύματα αλλά και συναντήσεις που θα σου αποφέρουν οφέλη κυρίως οικονομικά. Ταυτόχρονα, θα εξομαλύνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην είσαι σπάταλος γιατί θα σου λείψουν αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται μια νέα γνωριμία που θα σου πάρει τα μυαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεις σωστές και προσοδοφόρες λύσεις σε ό,τι αφορά στα υλικά σου αγαθά! Η σημερινή μέρα σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρό σου στη δουλειά. Αυτό σε ανεβάζει πολύ ψυχολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος με το ταίρι σου και όλα θα πάνε καλά ενώ αν είσαι αδέσμευτος ετοιμάσου για το μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφιερώνεσαι σήμερα σε ό,τι αφορά στις εργασιακές σου σχέσεις καθώς τελευταία είχες παρεξηγηθεί με κάποιους συναδέλφους σου. Να προσέξεις γιατί ανοίγεσαι πολύ οικονομικά θέλοντας να προσφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος λύνεις κάποιο πρόβλημα με το ταίρι σου που σας ταλαιπωρούσε καιρό ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα σκάσει νέα γνωριμία. Όπου κι αν πας σήμερα ο έρωτας παραμονεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακολουθείς τη διαίσθησή σου που θα σε βγάλει στο σωστό δρόμο. Θα ανακαλύψεις παρασκηνιακές δράσεις αλλά και ωφέλιμα μυστικά στη δουλειά σου, που θα είναι υπέρ σου. Μην αργήσεις να ακολουθήσεις κάποιον που σου φέρνει σήμερα μια επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τους κρυφούς έρωτες ενώ αν είσαι αδέσμευτος προσέγγισε το πρόσωπο που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην έχεις ανασφάλειες στο χώρο της εργασίας σου. Να εκφράσεις ελεύθερα τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι υπάρχουν πολλοί που θα σε ακολουθήσουν με κλειστά μάτια! Σου έχουν εμπιστοσύνη, φρόντισε μην τους προδώσεις κάνοντας του κεφαλιού σου χωρίς πρόγραμμα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη» ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει γνωριμία από φιλική παρέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα θυμηθείς ξανά το διπλωματικό σου τρόπο και θα πετύχεις μια καλή επαγγελματική συνεργασία την οποία κυνηγούσες εδώ και καιρό. Εμπιστεύσου έναν παλιό συνεργάτη σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Συνέχισε με προγραμματισμό και μην κάνεις άσκοπα έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις διορθωτικές κινήσεις στη σχέση σου και περνάς καλά ενώ αν είσαι ελεύθερος περίμενε αξιόλογες γνωριμίες.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime (12/12/2022)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!