Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (9/12)

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις για επαγγελματικά θέμα και με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σήμερα να δεις τις «παγίδες». Μη σκέφτεσαι επιπόλαια, ενώ αν οδηγείς να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι δεσμευμένος «τρώγεσαι» για καβγά. Πρόσεξε γιατί θα υπάρξει σοβαρή ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος πλησιάζεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά αποδεικνύεται «άνθρακας ο θησαυρός».

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και είσαι σταθερός χαρακτήρας, σήμερα θα παρασυρθείς σε υπερβολές για τις οποίες γρήγορα θα μετανιώσεις. Απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια και μην πιστέψεις κάποια κουτσομπολιά που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να θέλεις να επικρατήσεις στη σχέση σου γιατί κουράζεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο αλλά κράτα μικρό καλάθι. Προχώρα αργά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μέρα σου σήμερα θα είναι μέσα στην ασυνεννοησία με προβλήματα επικοινωνίας ακόμα και με το ταίρι σου ή τους πιο καλούς σου φίλους. Στη δουλειά οι συνεργάτες σου δεν κατανοούν τις αγωνίες σου και ταράζουν τα νεύρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην κρίνεις επιπόλαια το ταίρι σου γιατί θα πληγωθεί ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην επενδύσεις συναισθηματικά σε νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αμελείς εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στη δουλειά γιατί θα μαζευτούν και δεν θα ξέρεις τι θα κάνεις. Ήδη υπάρχει πρόβλημα, οπότε άρχισε να τα βάζεις σε μια τάξη, ώστε να ξεκουραστείς λίγο τις αργίες των γιορτών. Μην κατηγορείς τους άλλους αδίκως και παραδέξου τα λάθη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μια αποκάλυψη θα σε προβληματίσει ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις αρκετές κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ

Η έπαρσή σου δεν θα σου βγει σε καλό. Ένας συνεργάτης σου θα σου …. κουνήσει το μαντίλι και αυτό θα έχει αντίκτυπο στη δουλειά σου. Οικονομικά απόφυγε το ρίσκο και μην υπογράψεις συμβόλαιο γιατί υπάρχουν «παγίδες». Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις πάθος με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες. Κοίτα λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα προβλήματα θα εστιαστούν σήμερα στην οικογένεια και στις συγγενικές σου σχέσεις. Μια διαφωνία ή ένα κληρονομικό θέμα ή κάποια ζημιά στο σπίτι θα σε αγχώσουν. Σκέψου τη λύση με ψυχραιμία. Πρόσεξε μην τσακωθείς στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα την γκρίνια και τη μουρμούρα κι αν είσαι ελεύθερος μην επιχειρήσεις επανασύνδεση. Το πρόσωπο αυτό έρχεται από συμφέρον και θα πληγωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Μην μπλεχτείς σήμερα σε κουτσομπολιά και έριδες στη δουλειά γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Επιπροσθέτως μια αποκάλυψη θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου σε έναν συνεργάτη ή φίλο σου. Θα έχεις έξοδα σε μια μετακίνηση. Αν είσαι δεσμευμένος μην τάζεις πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην εκτίθεσαι στον έρωτα. Βάλε όρια για να είσαι αξιοπρεπής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να προστατέψεις τα κεκτημένα σου γιατί πάλεψες πολύ γι’ αυτά. Θα στεναχωρηθείς γιατί ένας στενός σου συνεργάτης θα καταλάβεις ότι σου κάνει… νερά. Μην τσακωθείς. Απομόνωσέ τον και προχώρα με τους υπόλοιπους που πίνουν νερό στ’ όνομά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μη… λοξοκοιτάς γιατί θα αποκαλυφθείς ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υποσχεθείς πολλά σε άτομο που σε ενδιαφέρει και θα εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη ρισκάρεις ό,τι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα ακούγοντας τις γνώμες τρίτων. Η υπεραισιοδοξία σου πολλές φορές σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση καθώς ενθουσιάζεσαι και μετά βλέπεις τα λάθη. Προσγειώσου και ασχολήσου σήμερα μόνο με τρέχουσες υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι απαιτητικός με το ταίρι σου ούτε και ζηλιάρης ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην εμπιστεύεσαι τυφλά κάθε φλερτ γιατί θα στεναχωρηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθει στην επιφάνεια κάποια αλήθεια που φοβόσουν αλλά μην προσπαθήσεις σήμερα να την… κοιτάξεις κατάματα. Ηρέμησε και θα δεις τι θα κάνεις. Έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα και βγήκες εκτός προϋπολογισμού. Κάνε γρήγορα καινούργιο προγραμματισμό και μπες στον καλό δρόμο που ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα μάθεις κάτι και θα θορυβηθείς ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα επιδιώξεις να κάνεις κάτι νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να δώσεις σημασία στις σχέσεις με τους φίλους σου γιατί έχουν παράπονα. Μην κάνεις κουτσομπολιά γιατί θα το μάθουν και θα χάσεις πολύτιμες φιλίες από μια απερισκεψία σου. Να αποφύγεις καβγάδες στη δουλειά και περιόρισε τα έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος μη θεωρείς δεδομένο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην μπερδεύεις τη φιλία με τον έρωτα γιατί θα χάσεις και στα δύο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα παρασυρθείς σήμερα σε επικοινωνιακά λάθη και θα κινδυνέψεις να χάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα. Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να είσαι προσηλωμένος σε ό,τι κάνεις. Μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες και μην υπογράψεις σήμερα συμβόλαια. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι σου κι αν είσαι ελεύθερος μην παρασυρθείς σε φλερτ στον επαγγελματικό χώρο γιατί θα εκτεθείς.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime στις 9/12/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!