Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (7/12)

ΚΡΙΟΣ

Καταφέρνεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα καθώς σήμερα είναι η μέρα που ό,τι διεκδικήσεις, αν έχεις δουλέψει γι’ αυτό, θα το πάρεις. Να προσέξεις γιατί υπάρχει αρκετή ζήλια γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει θέματα. Αντιμετώπισέ το με τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος το παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα είναι καιρός να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι. Αρκετά το ανέβαλες. Κάποιοι σε εμπιστεύονται και θα στηρίξουν μια ιδέα σου, η οποία θα αποδειχθεί «χρυσωρυχείο» για όλους. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου «απογειώνει» τη διάθεση. Μη σκέφτεσαι συνεχώς το αύριο. Ζήσε το και όπου βγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και όχι σε κουτσομπολιά. Στη δουλειά σου θα συμβεί μια διαμάχη στην οποία δεν πρέπει να πάρεις το μέρος κανενός γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Κοίτα τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην επιδιώξεις επανασύνδεση. Θα σε πληγώσει και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να σταματήσεις να μουρμουράς. Η δουλειά σου πάει καλά αλλά ξοδεύεις αλόγιστα, γι’ αυτό έχεις το πρόβλημα. Δεν σου φταίνε οι συνεργάτες σου αν δεν κάνεις καλή οικονομική διαχείριση. Μην αρχίσεις σήμερα κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι τρυφερός, όπως και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο, χωρίς καθυστέρηση.

ΛΕΩΝ

Συνεργάτης σου επανέρχεται δριμύτερος και σου προτείνει κάτι παράτολμο. Μην απαντήσεις αμέσως θετικά, αλλά εξέτασε τις λεπτομέρειες. Η πρότασή του κρύβει παγίδες. Προσηλώσου σε αυτά που έχεις να κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος συζήτησε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές γνωριμίες μόνο και μόνο γιατί θέλεις να επιδεικνύεσαι. Δεν σε βγάζουν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις δουλέψει πολύ και βρίσκεσαι κοντά στο να επιτύχεις ένα σχέδιο το οποίο έχεις βάλει σε εφαρμογή εδώ και καιρό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εμπιστευθείς τους κατάλληλους ανθρώπους. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τη μουρμούρα και δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος περνάς καλά. Μια νέα γνωριμία σου δίνει αυτό που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ

Να μην πάρεις το μέρος κανενός συναδέλφου ή συνεργάτη γιατί θα χάσεις έναν πολύτιμο «σύμμαχο». Νέα πρόταση πέφτει στο «τραπέζι» της δουλειάς και καλείσαι να σκεφτείς αν είναι καιρός να κάνεις κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σκέψου το καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστεύσου πρόσωπο που σου έχει δείξει την αφοσίωσή του στη δουλειά και άφησε εκτός άγνωστα πρόσωπα που σου τάζουν διάφορα. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και μην κλειστείς πάλι στον εαυτό σου γιατί θα χάσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος έχεις γνωριμία από το Internet.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να ανοίξεις περισσότερο τις δουλειές σου και ψάχνεις τον τρόπο. Εμπιστεύσου όποιον ξέρει καλά αυτό το παιχνίδι, ειδικά με το διαδίκτυο και τις ξένες αγορές. Προχώρησε αργά και μεθοδικά. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και «ζύγισε» ό,τι σου λένε. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος σου αρέσει να φλερτάρεις και το κάνεις με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις καταφέρει αρκετά στη δουλειά σου με την υπομονή που έχεις. Τώρα ξεκινάς να οργανώνεις τα επόμενα σχέδιά σου και αναζητάς τους κατάλληλους συνεργάτες για να τα υποστηρίξουν. Μη στηριχθείς στη βιτρίνα αλλά σε ανθρώπους που έχεις εμπιστευθεί εδώ και χρόνια. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ανοίγεσαι σε πράγματα που δεν γνωρίζεις και ξοδεύεις ασύστολα χρήματα. Ακολούθησε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά γιατί είναι κρίμα να πάνε χαμένες οι προσπάθειές σου. Κάνε ξανά έναν καλό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς» και κινείσαι προς την κατεύθυνση μόνιμης σχέσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Άκουσε έναν πιο παλιό συνεργάτη σου που ξέρει και μην κάνεις του κεφαλιού σου. Απομάκρυνε με συνοπτικές διαδικασίες έναν συνάδελφό σου που θα μάθεις ότι σου χάλασε μια στρωμένη δουλειά. Να κάνεις νέο οικονομικό προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μεγάλη ζήτηση. Διάλεξε το ταίρι που θα σε κάνει χαρούμενο.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime στις 7/12/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!