Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (6/12)

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις μια ανατροπή σχεδίων αλλά θα είναι προσωρινή. Μην υποκύψεις σε αποφάσεις τρίτων προσώπων και μην αποδυναμώνεις την άμυνά σου, αφήνοντας τους άλλους να σε διοικούν. Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί αλλά μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει έναν έρωτα αλλά δεν θα είναι για πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη διακινδυνεύσεις την καλή επαγγελματική σου θέση για κάτι αμφίβολο όπου κάποιοι σου τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Συνέχισε τη δουλειά που ξέρεις να κάνεις καλά. Άλλωστε, σύντομα θα δεις να έρχονται απρόσμενα κέρδη. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ό,τι σου προσφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει είναι καλή, αν προσέξεις τα ψιλά γράμματα και αλλάξεις κάποιους όρους προς το συμφέρον σου. Έχεις έναν σοβαρό εχθρό στη δουλειά σου που υπονομεύει κάθε καινούργιο σου άνοιγμα. Αν είσαι δεσμευμένος μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου είναι δίπλα σου, οπότε μην τους απογοητεύσεις. Πρόσεξε τι υπογράφεις. Μια συμφωνία που σου φαίνεται καλή, γιατί είναι από παλιό συνεργάτη, έχει «θολά» σημεία. Μη βιάζεσαι και ψάξ’ το καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Θα υπάρξει ανταπόκριση και μάλιστα γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Η έπαρση δεν βοηθάει και οι συνεργάτες σου θα σε απομονώσουν αν συνεχίσεις αυτή την τακτική. Κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει γιατί οι ανταγωνιστές είναι πολλοί και χρειάζεσαι δυνατούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι και θα ηρεμήσετε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διαδίκτυο θα αποδειχτεί σωτήριο για τη δουλειά σου αρκεί να προσέχεις. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Κάνε γνωριμίες που θα εξυπηρετούν τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προχώρα αργά και σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καβγά. Αν είσαι ελεύθερος ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου αλλιώς θα εξακολουθήσεις να είσαι μόνος.

ΖΥΓΟΣ

Αξιολόγησε σωστά την κατάσταση στη δουλειά σου και μην είσαι «τυφλωμένος» από την καλή σου διάθεση ή τη μεγάλη αγάπη που έχεις σε έναν συνεργάτη σου. Προχώρα παρακάτω και συνέχισε την καλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα γιατί θα επανέλθουν. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις «λιμάνι», αλλά «παίζεις» αριστερά-δεξιά. Πρόσεξε μην πληγωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπιστεύσου συνεργάτες που σου έχουν δείξει ότι πραγματικά θέλουν να σε βοηθήσουν. Θα έχεις μια ανατροπή σ’ ένα επαγγελματικό σου σχέδιο και θα χρειαστεί να κάνεις νέο προϋπολογισμό για να μην ξεφύγεις λόγω εξόδων. Μόνο με ψυχραιμία θα βρεις λύση. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα δεν είναι καιρός να ανοίξεις νέα επαγγελματικά «μέτωπα». Οι συνεργάτες και οι φίλοι σε στηρίζουν, οπότε μην τα βλέπεις όλα υπεραισιόδοξα και κάνεις λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Το ταίρι σου είναι σύμφωνο και τα καταφέρνετε. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις. Διάλεξε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου και αυτό φαίνεται στα οικονομικά σου. Συνέχισε με τον προγραμματισμό που έχεις βάλει. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί κάποιο σχέδιο θα στραβώσει. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή ένα εφεδρικό και να καλύψεις τη ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην κάνεις τα λάθη του παρελθόντος και μην αφήνεις τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο για να κάνεις ταξιδάκια. Τακτοποίησε εκκρεμότητες γιατί αν τις αφήσεις θα γίνουν «βουνό». Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μην «επενδύσεις» αμέσως σε μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια επαγγελματική ευκαιρία χρειάζεται να την αρπάξεις και όχι να είσαι στο… ροζ συννεφάκι σου. Κατέβα το συντομότερο γιατί η τύχη δεν χτυπάει την πόρτα δεύτερη φορά. Χρειάζεσαι τόνωση στη δουλειά σου και νέες πηγές εσόδων, οπότε πρόσεξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime στις 6/12/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!