Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρα (5/12)

ΚΡΙΟΣ

Θα αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και θα κοιτάξεις σήμερα στο βάθος της ψυχής σου για το τι θέλεις πραγματικά. Να προσέξεις γιατί μόνο οι δικοί σου άνθρωποι στα επαγγελματικά και τα προσωπικά θα σε στηρίξουν πραγματικά. Μην ξεχνάς ότι θέλεις αληθινούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει περισσότερη στοργή ενώ αν είσαι αδέσμευτος πρόσεξε μην εξαπατηθείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να παραμείνεις ψύχραιμος γιατί αλλιώς θα χάσεις συμπαραστάτες στο χώρο της δουλειάς. Ό,τι κι αν γίνει ξέρεις τη δύναμή σου, οπότε συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις πολλές εξόδους και νέους ενδιαφέροντες ερωτικούς στόχους. Διάλεξε τον καλύτερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταφέρεις να «μπαλώσεις» οικονομικές «πληγές» που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και μην ακούς τις γνώμες τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου ανανεώνεται. Βοηθάς κι εσύ σε αυτό μ’ ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από τη δουλειά σού κλείνει ερωτικά το μάτι. Σκέψου το καλά πριν ενδώσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην είσαι παράλογος στις απαιτήσεις σου γιατί θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία στη δουλειά. Μην είσαι πεισματάρης και άκουσε έναν καλό συνάδελφό σου. Δεν θέλουν όλοι το κακό σου και μην γκρινιάζεις. Αν είσαι δεσμευμένος να κάνετε ένα ταξίδι για ανανέωση. Αν είσαι ελεύθερος μια είδηση θα σου προξενήσει ταραχή. Πες «όχι» σε επανασύνδεση.

 

ΛΕΩΝ

Εξασφάλισε τις εγγυήσεις και προχώρα σε μια πρόταση συνεργασίας που θα σου κάνει ένας καλός συνάδελφος. Μην πειστείς αν δεν εξετάσεις όλα τα δεδομένα. Αν είσαι δεσμευμένος θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια γοητευτική αύρα ώστε να κατακτήσεις το πρόσωπο που θα σου αρέσει, αλλά δεν θα έχει διάρκεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνάδελφοι ή οι συνεταίροι σου δεν αντέχουν άλλο να τους βγάζεις απέξω από τις επαγγελματικές σου αποφάσεις. Πρόσεξε γιατί θα αλλάξουν γραμμή πλεύσης. Η σημερινή μέρα περιστρέφεται γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις κι αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις μια εκρηκτική νύχτα. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε ένα καινούργιο πρόσωπο και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλά γεγονότα στη δουλειά θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται αλλά μην αρχίσεις τώρα κάτι καινούργιο. Στα αισθηματικά σου τα πας θαυμάσια αρκεί να μην επικρίνεις το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα προκύψει ειδύλλιο μέσα από μια νέα συνεργασία. Μην υποκύψεις αν δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς θέλεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να μην ξοδεύεις χρήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και σχεδιάζεις νέα πράγματα. Έχεις ουσιαστικούς «συμμάχους» σε ό,τι κι αν κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται μια γνωριμία και σε απογειώνει. Μην αρχίσεις να ελέγχεις τα πάντα. Αυτό κουράζει και φοβίζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε με ψύχραιμη διαχείριση θα καταφέρεις να απεμπλακείς και από μια ξαφνική αναποδιά, την οποία θα πρέπει να χειριστείς αστραπιαία για να μην προκύψει σοβαρό θέμα. Ένας συνεργάτης σου σου… κάνει νερά. Αν είσαι δεσμευμένος θα διορθώσεις λάθη σου και θα εξομαλύνεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς σε επανασύνδεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πορτοφόλι σου γεμίζει κι εσύ νιώθεις να σου φεύγει μεγάλο άγχος. Αυτές τις γιορτές μπορείς να ηρεμήσεις και να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για τα πρόσωπα που αγαπάς. Αν είσαι δεσμευμένος μια συζήτηση με το ταίρι σου θα έχει άριστα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος ένα ευχάριστο νέο και μια συνάντηση φέρνουν έρωτα κεραυνοβόλο. Μη φοβηθείς και το «φρενάρεις».

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάζεις το κεφάλι κάτω και δουλεύεις γιατί καταλαβαίνεις πως αν αφήσεις κάποια πράγματα πίσω, μετά θα αγχωθείς. Έχεις φέρει τα εργασιακά σου θέματα σε έναν καλό δρόμο οπότε μην εγκαταλείπεις τώρα την προσπάθεια. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο εκδηλώνει το ενδιαφέρον του.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να προβάλεις πολύ την εικόνα σου αλλά και να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα που αγαπάς. Κάνε το αλλά με σωστό προϋπολογισμό γιατί αργότερα δεν θα ξέρεις πώς να συμμαζέψεις το ταμείο σου. Ένας συνεργάτης σου… μιλάει πολύ, οπότε πρόσεξε τι λες. Αν είσαι δεσμευμένος βάζεις πάθος στη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime 5/12/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!