Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (2/12)

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξει μια προστριβή στο εργασιακό σου περιβάλλον από μια παράλειψη και θα κατηγορεί ο ένας συνεργάτης σου τον άλλον. Μην πάρεις θέση αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον φέρνει τον έρωτα της ζωής σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχεται μια νέα επαγγελματική πρόταση και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Να ζυγίσεις καλά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις. Να μείνεις εκεί που νιώθεις ότι σε υπολογίζουν και σου έχουν δείξει εμπιστοσύνη. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λύσετε ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις στο διαδίκτυο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπιστεύεσαι λόγια τρίτων που δεν γνωρίζουν τη δουλειά ή τη ζωή σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Νέα επαγγελματική πρόταση χρειάζεται προσοχή γιατί δεν θα είναι τόσο επικερδής όσο φαίνεται. Αν είσαι δεσμευμένος μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Ακολούθησέ τον χωρίς να υπολογίζεις σε πολλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αρκεί να μην πρήζεις τους άλλους με τον αρνητισμό σου. Χαμογέλασε γιατί όλα σου πάνε σχετικά καλά. Μια νέα «πόρτα» που άνοιξες επαγγελματικά αποδεικνύεται αρκετά προσοδοφόρα και με μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει ολόψυχα. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με αποφασιστικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Ξοδεύεις πολλά για την καλή σου εικόνα και αυτό πρέπει να το μετριάσεις. Να ακούς τι σου λένε πρόσωπα που νοιάζονται για σένα. Η έπαρση δεν βοήθησε κανέναν. Χρειάζεται νέος προγραμματισμός για τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σε κάνει χαρούμενο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην εγκαταλείψεις τώρα την καλή δουλειά που έκανες τόσο καιρό, μόνο και μόνο γιατί είσαι απαισιόδοξος. Μια αναποδιά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Εξάλλου, έχεις δουλέψει σκληρά, έχεις εναλλακτικό σχέδιο και η ζημιά δεν θα είναι μεγάλη. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά πριν «πουλήσεις» έναν παλιό συνεργάτη σου για κάποιον καινούργιο. Ίσως υπάρχει δόλος και συμφέρον σε μια καινούργια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει. Αν είσαι δεσμευμένος μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος μη σταματάς την αναζήτηση. Μη δείξεις αμέσως εμπιστοσύνη και κοίταξε τις λεπτομέρειες. Προχώρα σταθερά και αποφασιστικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις παλιά χρέη σου γιατί αργότερα θα είναι δύσκολο. Μην περιμένεις άλλο γιατί θεωρείς ότι θα βγάλεις τα… σπασμένα από μια νέα συμφωνία. Αυτό όμως θα αργήσει και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε και το λύνετε. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να κοιτάξεις σοβαρά για νέες πηγές εσόδων, αν θέλεις να αναπτύξεις τη δουλειά σου. Επίσης να εμπιστευθείς παλιούς συνεργάτες σου και μην αφήνεις την υπεραισιοδοξία σου να επικρατεί της λογικής. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις, αρκεί να ξέρεις τι ζητάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε προγραμματισμό ώστε να ξέρεις μέχρι πού μπορείς να κινηθείς πάνω σε κάτι καινούργιο που ετοιμάζεις. Έχεις υπευθυνότητα και σύνεση και αυτό βοηθάει σε ό,τι κάνεις ενώ και οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για να λύσετε ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι από την αναμονή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μάζεψε» το χέρι σου και σκέψου και τον εαυτό σου. Είσαι υπεραισιόδοξος αλλά το ταμείο σου θέλει προσοχή καθώς τα επαγγελματικά σου δεν έχουν στρώσει ακόμα. Σίγουρα όμως πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία γιατί αργότερα θα εκπλαγείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρεις να κάνεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία και μάλιστα εκεί που ούτε καν το περιμένεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις να ξοδεύεις αλόγιστα ή να αφεθείς στις «κολακείες» τρίτων προσώπων. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία.

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime στις 2/12/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!