Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (1/12)

ΚΡΙΟΣ

Αναποδιές σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και τα βάζεις με όλους και όλα. Πρόσεξε γιατί θα κάνεις λάθη. Η μέρα δεν είναι καλή ούτε για να τσακωθείς ούτε για να διεκδικήσεις πράγματα στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει κι αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ εξελίσσεται σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να μάθεις ποιοι είναι πραγματικοί συνεργάτες ή φίλοι και να κινηθείς ανάλογα. Μην τσακωθείς γιατί η σημερινή πρώτη μέρα του μήνα δεν είναι και από τις καλύτερες, οπότε μείνε στο παρασκήνιο. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσέξεις πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς που σε φλερτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εμπιστεύσου μόνο συνεργάτες δοκιμασμένους για μια νέα επαγγελματική κίνηση. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου αριστερά-δεξιά. Μια οικονομική προσφορά που θα σου γίνει σήμερα θέλει «ψάξιμο» για να δεις αν συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο θέλεις να είστε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται ερωτική επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή πρώτη μέρα του μήνα σε βρίσκει προβληματισμένο με τη δουλειά. Συγκεντρώσου, λύσε καθημερινές εκκρεμότητες και μη βάλεις μπροστά κάτι καινούργιο. Κάποιος θέλει να σου βάλει εργασιακή τρικλοποδιά. Αν είσαι δεσμευμένος μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη ζήλια σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις. Εσύ θέλεις «λιμάνι», οπότε πράξε ανάλογα.

ΛΕΩΝ

Στηρίξου σε παλιούς συνεργάτες σου. Δεν τα ξέρεις όλα, οπότε καλύτερα να κατεβείς από το καλάμι σου. Χρειάζεται να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό γιατί ξοδεύεις πολλά χρήματα. Μείνε στα απολύτως απαραίτητα. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά σου. Αν είσαι αδέσμευτος σου χτυπάει την… πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ανοιχτείς σε δάνεια για να αρχίσεις μια νέα δουλειά ή να επεκτείνεις την παλιά. Να τα βγάλεις πέρα κάνοντας έναν καλύτερο προγραμματισμό. Μην ακούς κάποιους που τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Αν είσαι δεσμευμένος μια συζήτηση με το ταίρι σου θα φέρει αποτελέσματα. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Μην ενθουσιάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή πρώτη μέρα του τελευταίου μήνα της χρονιάς θα σε βρει να κάνεις λογαριασμούς καθώς θέλεις να αποπληρώσεις αρκετές υποχρεώσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις σύντομα μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου θέματα, γι’ αυτό να είσαι ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα δεχτείς ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσεις κανέναν να καταστρέψει ό,τι έφτιαξες με κόπο. Χρησιμοποίησε τους δυνατούς συμμάχους που έχεις και κατατρόπωσε τον «εχθρό». Προσπάθησε να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά σου γιατί μπορεί να κάνεις λάθος που δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις επανασύνδεση, αλλά όχι για πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ακούς αυτούς που σου λένε κολακείες. Συζήτησε με έμπιστο συνεργάτη ένα νέο σχέδιό σου και κάνε καλό προγραμματισμό ώστε ν’ αρχίσεις να εφαρμόζεις την ιδέα σου. Σήμερα ασχολήσου με πρακτικά θέματα της δουλειάς. Μη δώσεις σημασία σε κουτσομπολιά. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην τσακωθείς καθώς θα ανακαλύψεις στη δουλειά ότι κάποιος είναι εχθρός και όχι φίλος, όπως ήθελε να φαίνεται. Φρόντισε να απομονώσεις αυτόν που σε διαβάλλει στους συνεργάτες σου. Κάνεις καλή δουλειά και αυτό αναγνωρίζεται. Αν είσαι δεσμευμένος μη γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μην αρχίζεις να κοιτάς λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν σου αρέσει να «λιμνάζεις» στα ίδια και τα ίδια. Θα χρειαστεί όμως πολύ καλός προγραμματισμός για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Καλή είναι η υπεραισιοδοξία σου αλλά προσγειώσου σε θέματα δουλειάς. Άλλωστε ήδη έχεις βάλει κάποια τάξη. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος διεκδίκησε το πρόσωπο που θέλεις.

ΙΧΘΥEΣ

Ακολούθησε το ένστικτό σου και μην μπλέκεις σε δουλειές που δεν γνωρίζεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να στρώνουν, οπότε δεν θέλεις μπελάδες! Μην ακούς τρίτους γιατί κάποιοι δεν θέλουν το καλό σου. Κάνε μεθοδευμένες κινήσεις και συνέχισε την καλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία υπόσχεται πολλά.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime 1/12/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!