Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (30/11)

KΡΙΟΣ

Θα κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδος. Μην απομονώνεις τους συνεργάτες σου γιατί όταν θα τους χρειαστείς, θα σου γυρίσουν την πλάτη. Αν είσαι δεσμευμένος δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Θα τσακωθείς με ένα πρόσωπο και θα προκύψει έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ψυχραιμία θα τα φέρεις όλα εις πέρας, όπως πάντα. Μάλιστα θα πετύχεις το καλύτερο, ειδικά αν έχεις να κάνεις διακανονισμούς με δημόσιες υπηρεσίες ή συζήτηση για νέα εργασία. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος και σκέφτεσαι μια επανασύνδεση, μην το κάνεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα πληγωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική συμφωνία επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μην αφήσεις να «πετάξει» η ευκαιρία γιατί κάποιοι σε συμβουλεύουν λάθος. Ένας συνεργάτης σου θέλει να σου φάει την… μπουκιά από το στόμα σε μια νέα οικονομική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις γιατί το ταίρι σου θα εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη μουρμουράς γιατί οι συνεργάτες σου δεν σε αντέχουν. Άλλωστε, σήμερα θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου ένα δύσκολο ανταγωνιστή και να κλείσεις και μια νέα συμφωνία. Πρόσεξε μόνο τι λες και πού το λες, γιατί έχεις εχθρούς. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί κρυφές αμαρτίες θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Αφοσιώσου στη δουλειά και θα καταλάβεις πως υπάρχουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Μην έχεις έπαρση και άκου λίγο και τους συνεργάτες σου που ξέρουν τη δουλειά. Αν συνεχίσεις έτσι θα αρχίσεις να χάνεις «συμμάχους» που έχεις ανάγκη. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος διάλεξε ταίρι με μεγάλη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις καταφέρει να κλείσεις παλιές πληγές στα οικονομικά σου και προχωράς σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Τον προηγούμενο καιρό δούλεψες πολύ και αρχίζεις να έχεις κέρδη από νέες επενδύσεις που έκανες. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου. Μην κοιτάς τις λεπτομέρειες

ΖΥΓΟΣ

Έχεις κουραστεί να προσπαθείς στα επαγγελματικά και συνεχώς να σου έρχονται αναποδιές. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και καλούς συνεργάτες που θα σου δώσουν λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησέ το και δες αν ταιριάζετε στην καθημερινότητά σας. Αν ναι, προχώρα το γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι σου «ρίχνει» μια καλή ιδέα. Μην αρνηθείς τη βοήθειά του επειδή απλώς δεν είσαι σε καλή διάθεση και θέλεις να απομονωθείς. Καιρός είναι να κοιτάξεις τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν σε ενδιαφέρει κάτι μόνιμο, προχώρησε χωρίς αναβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά γιατί μπορεί να τσακωθείς. Δεν είναι καιρός τώρα για να αρχίσεις να χάνεις «συμμάχους». Αφοσιώσου στη δουλειά σου και άσε τους άλλους να βγάλουν το… φίδι από την τρύπα σε ένα επαγγελματικό θέμα. Αν είσαι δεσμευμένος να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχώρα στο επόμενο επαγγελματικό σχέδιό σου και άσε τους άλλους να φάνε τη «σκόνη» σου. Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε μη φοβηθείς μια αναποδιά που θα προκληθεί στη δουλειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει πολλή χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Μείνε ψύχραιμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κλείσεις μια καλή οικονομική συμφωνία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις να ξοδεύεις ασύστολα. Χρειάζεται να κάνεις ένα νέο προγραμματισμό για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου, διαφορετικά θα ξεσπάσει καβγάς.

ΙΧΘΥEΣ

Στα επαγγελματικά σου χρειάζεσαι φρέσκες ιδέες, οπότε κάνε νέο προγραμματισμό. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται αλλά υπάρχουν και κάποιοι που «πατάνε» στην ευαισθησία σου. Πρόσεξε τι σου ζητάνε και έχε το νου σου γιατί κάποιος μιλάει πολύ και θα χάσεις στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις χωρίς αποτέλεσμα.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!