Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (28/11)

ΚΡΙΟΣ

Θα αποφασίσεις ότι πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απαλλαγείς από «τοξικές» σχέσεις. Αυτό όμως θα σε φέρει σε σύγκρουση συμφερόντων στη δουλειά καθώς ένας συνεργάτης σου δεν εννοεί να καταλάβει ότι έχεις το πάνω χέρι. Μην πτοηθείς, ούτε να συμβιβαστείς με ημίμετρα. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα μην ελπίζεις σε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεξε τη στάση σου σε συνεργάτες, φίλους και στο ταίρι σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου σε ανατροπές ή αλλαγές συμπεριφορών στη δουλειά. Αυτή την εβδομάδα θα χρησιμοποιήσεις τους «συμμάχους» σου γιατί αξίζεις να κερδίσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος κάνε έρωτα όχι πόλεμο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα οικονομικά σου χρειάζεται νέος προγραμματισμός για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Θα συγκρουστείς με έναν συνεργάτη σου γιατί θα καταλάβεις πως «παίζει» κι αλλού επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί θα ξεσπάσει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος νιώθεις απογοητευμένος με τη στασιμότητα στην προσωπική σου ζωή. Μη στεναχωριέσαι γιατί ο έρωτας είναι πάντα απρόβλεπτος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει κρύβει αγκάθια. Μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζεις και κράτησε την καλή εικόνα που έχεις στην αγορά εργασίας. Αν είσαι δεσμευμένος μη φέρνεις δυσκολίες στη σχέση σου. Θα σπάσει το σκοινί και θα κλαις. Αν είσαι αδέσμευτος μη φλερτάρεις χωρίς όρια. Εκτίθεσαι και δεν σου ταιριάζει αυτό.

ΛΕΩΝ

Να αναμένεις έξοδα που θα κληθείς να καλύψεις «πυροσβεστικά». Μείνε ψύχραιμος και θα βρεις λύσεις χωρίς να χρειαστεί να συμβιβαστείς με μια οικονομική πρόταση που δεν θα σου αποδώσει όσα αναμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις την γκρίνια γιατί θα καταλήξει σε χωρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος μη γυρίσεις σε έρωτα από το παρελθόν γιατί θα πληγωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει κουτσομπολιό τόσο στη δουλειά όσο και στο φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Μην μπεις σε αυτά και κάνε ό,τι εσύ θεωρείς σωστό. Μια οικονομική πρόταση κρύβει «παγίδες». Μείνε σε αυτά που ξέρεις να κάνεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος μια αναμπουμπούλα δεν θα την αποφύγεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην ξεκινήσεις κάτι γιατί δεν θα μακροημερεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου έχουν φτάσει πάλι στο… ναδίρ. Ηρέμησε και κάνε οικονομικό προγραμματισμό. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να περισώσεις πράγματα και να διορθώσεις την κατάσταση αναζητώντας νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος μια αποκάλυψη θα σε κλονίσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος απογοητεύεσαι από ένα φλερτ που δεν προχωράει. Μη χάνεις το χρόνο σου και πήγαινε γρήγορα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβλήματα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα λύνονται μόνο με ψυχραιμία. Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να γίνεσαι μεμψίμοιρος δεν βοηθάει. Συζήτησέ το με καλούς συνεργάτες σου που εμπιστεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις καβγά γιατί θα επέλθει οριστική ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος σήμερα μη φλερτάρεις και μείνε σπίτι, κάνοντας κάτι που σου αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αγχωθείς για οικονομικά θέματα και θα μπεις στην… πρίζα για να τα διευθετήσεις. Πληρώνεις λάθη του παρελθόντος αλλά επειδή δουλεύεις πολύ, σύντομα θα τα ξεπεράσεις και θα βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος πες «όχι» σε έναν παράνομο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος μην εξιδανικεύεις αμέσως ανθρώπους. Κάτι καινούργιο που έρχεται κρύβει κάτι που δεν θα σου αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ψύχραιμος, προσγειωμένος και οργανωτικός. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις σήμερα μια αναποδιά σε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Πάντως μην υπογράψεις οικονομική συμφωνία γιατί κάποιοι θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά. Άκουσε τη συμβουλή ενός φίλου. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου ενώ αν είσαι ελεύθερος μην ελπίζεις ότι θα προκύψει κάτι καλό. Φλέρταρε, αλλά μέχρι εκεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη φύση σου είσαι αισιόδοξος αλλά θα πάρεις μια απογοήτευση από καλό συνεργάτη ή φίλο. Μην τσακωθείς αλλά φρόντισε να τον απομονώσεις γιατί θα σου κάνει ζημιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί αν τσακωθείς θα ανατραπούν όλα! Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία που ήλπιζες να εξελιχθεί σε σχέση δεν είναι τόσο ελεύθερη όσο φαίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Να είσαι ψύχραιμος και συγκράτησε όσο μπορείς τα έξοδά σου. Μην ακούς κάποιους που σου λένε να πάρεις ρίσκο. Αφοσιώσου στη δουλειά σου και έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά γιατί παραμονεύουν ανταγωνιστές. Μην ανοίγεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις ρομαντική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος μην εκτίθεσαι σε λάθος ερωτικές ιστορίες. Θα πληγωθείς.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime στις 28/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!