Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (24/11)

ΚΡΙΟΣ

Θα πετύχεις εύκολα υψηλούς στόχους, χάρη στη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Θα έχεις σήμερα τύχη σε συζητήσεις, επαφές, νέες συμφωνίες και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και νέες πηγές εσόδων. Θα βρεις λύσεις στα οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις ένα υπέροχο βράδυ κι αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μήνυμα από νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ανακαλύψεις το παρασκήνιο που υπάρχει αλλά δεν θα στεναχωρηθείς. Το αντίθετο. Αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τους σκοπούς σου! Μια νέα οικονομική συμφωνία έρχεται εξ ουρανού και σε απαλλάσσει από άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή και το ταίρι σου πετάει από χαρά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις πολλές ερωτικές επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφασίζεις να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το καταφέρνεις. Σε βοηθάει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Μην ανοιχτείς όμως οικονομικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις χρήματα. Μην κοντράρεσαι χωρίς λόγο με συνεργάτες ή συναδέλφους σου. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις συντροφικότητα και αγάπη με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τακτοποιείς εκκρεμότητες και οικονομικές υποχρεώσεις που σε ταλαιπωρούσαν καιρό. Μπορείς να απολαύσεις μια ήσυχη μέρα και να ηρεμήσεις από τα πολλά άγχη που είχες τελευταία. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνετε την καθημερινότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ήρθε η ώρα να λάμψεις και να «εισπράξεις» κομπλιμέντα από ένα πρόσωπο στη δουλειά που σε βλέπει ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα τόσο επαγγελματικά όσο και για να διασκεδάσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου σχέδια. Μην παρασυρθείς σε τυχερά παιχνίδια. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου κάνει μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ετοιμάσου για φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις ξαφνικά έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ωστόσο θα καταφέρεις να βρεις λύση. Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και ένας καβγάς που έκανες με συγγενικό σου πρόσωπο αποτελεί πλέον παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει μετανιωμένος. Πρόσεχε.

ΖΥΓΟΣ

Έρχεται είδηση που περίμενες στα επαγγελματικά σου και σε χαροποιεί. Η καλή αυτή εξέλιξη ενεργοποιεί νέο σχέδιό σου και οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομά σου. Θα έχεις ευχάριστα νέα για μια μετακίνηση και πιθανότατα μια νέα συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις μια παρεξήγηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέος έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνεις πιο διαλλακτικός και υποχωρητικός. Αυτό θα γίνει αντιληπτό στους ανθρώπους που αγαπάς ή στους συνεργάτες σου. Θα μπορέσεις να κάνεις πιο εύκολα τις δουλειές σου και να συζητήσεις μαζί τους μια καινούργια επαγγελματική ιδέα. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε κόντρες. Φέρσου με τρυφερότητα κι αν είσαι αδέσμευτος φρόντισε να κρατάς μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη μείνεις σήμερα στο σπίτι γιατί είναι η μέρα που λάμπεις και μπορείς να κερδίσεις ό,τι επιθυμείς ή να κάνεις πραγματικότητα κάθε όνειρό σου. Ρίξου στη δουλειά χωρίς να γκρινιάζεις. Μόνο μη βιάζεσαι και κάνεις λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις μια παθιασμένη νύχτα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ερωτική εξομολόγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν το συνηθίζεις, σήμερα θα κινηθείς παρασκηνιακά για να κερδίσεις κάτι που θέλεις στη δουλειά. Το βράδυ θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να δεις πώς πηγαίνουν τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην ενδώσεις σε παράλληλη σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος μην ενθουσιάζεσαι με το «καλημέρα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνεις αλόγιστες δαπάνες και αυτό θα σου στοιχίσει αργότερα. Αν και τα οικονομικά σου πάνε σχετικά καλά και οργανώνεις κι άλλες δουλειές, χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό. Άκουσε τους συνεργάτες σου αλλά και το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε νοιάζεται πολύ κι αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες κατακτήσεις για να διαλέξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Να προστατεύσεις σήμερα την κοινωνική σου εικόνα από κουτσομπολιά. Θα καταφέρεις να κατατροπώσεις έναν εχθρό που το έπαιζε φίλος καθώς θα αποκαλυφθεί μια σκευωρία του. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή. Μην ανοίξεις τώρα μέτωπα. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις ηρεμία με το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος, η ρομαντική σου διάθεση θα φέρει ένα νέο πρόσωπο κοντά σου.

 

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime 24/11/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!