Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (22/11)

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά κάνεις μεγάλα σχέδια για την πορεία σου. Με υπομονή και εργατικότητα θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες, καθώς τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έρθεις σε κόντρα με το ταίρι σου, αν και θα βρείτε σύντομα λύση. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια τρυφερή γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες για να έχεις μεγαλύτερη πρόοδο στη ζωή σου. Αποφασίζεις να βάλεις το… μαχαίρι στο κόκαλο και να μπεις στη γραμμή εκκίνησης και επανόρθωσης των σπασμένων και θα καταφέρεις να ενώσεις τα κομμάτια σου. Αν είσαι ελεύθερος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σου παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου φέρει σύντομα κέρδη. Τα οικονομικά σου ευνοούνται, γι’ αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Άρπαξε αμέσως την ευκαιρία, γιατί υπάρχουν και οι ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δώσεις προσοχή και φροντίδα σε μια νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρεθείς προ εκπλήξεων στα οικονομικά, αλλά θα καταφέρεις να τα φέρεις βόλτα. Μην έχεις νεύρα γιατί θα κάνεις ένα λάθος στη δουλειά. Δώσε βαρύτητα σε αυτά που σου λένε οι συνεργάτες σου και μην κάνεις του κεφαλιού σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσεγγίσεις ερωτικά άτομο με διαφορετική κουλτούρα.

ΛΕΩΝ

Δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι δεν τα ξέρεις όλα και δυστυχώς κάνεις τα ίδια λάθη. Έτσι, όσον αφορά μια πρόσφατη οικονομική επένδυση, θα αποδειχθεί «άνθρακες ο θησαυρός». Μη στενοχωριέσαι και προχώρα στην επόμενη κίνηση, αλλά συμβουλεύσου πρόσωπα που ξέρουν. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχονται πολύ όμορφες στιγμές έρωτα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, βρίσκεις έναν έρωτα-φωτιά. Απόλαυσέ τον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις μοναξιά κι αυτό δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις δυναμικά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να ανέβεις ψυχολογικά, γιατί η σημερινή μέρα κρύβει ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Άκουσε τις συμβουλές προσώπων που σε αγαπάνε. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα αποφύγεις ξεκαθαρίσματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ευκαιρίες για μια νέα ερωτική ιστορία. Μη διστάσεις δευτερόλεπτο.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στο πώς θα αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου.  Έχεις πολλές ιδέες που θα πρέπει να τις βάλεις κάτω και να δεις με υπομονή ποιες από αυτές μπορούν να υλοποιηθούν. Οι επικοινωνίες σου διευρύνονται και το ίδιο αυξάνεται η διάθεσή σου για φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη λοξοκοιτάξεις γιατί το ταίρι σου παραμονεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις κλειστεί στο «καβούκι» σου και δουλεύεις ακατάπαυστα. Από τη μία θα πάρεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου, από την άλλη δεν θα έχεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτό θα γίνει η αιτία να έχεις παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σου κλείσει ερωτικά το μάτι άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κάνει πολλά έξοδα, γιατί επένδυσες σε ευκαιρίες που φαίνεται ότι δεν απέδωσαν αμέσως. Μην απελπίζεσαι, γιατί σιγά σιγά θα δεις καλυτέρευση στα οικονομικά σου, ενώ σήμερα ένας παλιός συνεργάτης σού ρίχνει την ιδέα. Μελέτησέ την και προχώρησέ το. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε απογειώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σου είναι ασταθή και είσαι μέσα στα νεύρα. Πρόσεξε, γιατί δεν σου φταίνε οι άλλοι είτε είναι συνεργάτες είτε σύντροφος. Εξάλλου, έχεις κάνει καλό κουμάντο, οπότε η ζημιά δεν είναι μεγάλη. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό την καλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προσεγγίσεις ένα ξεχωριστό άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή και πρέπει να κάνεις ένα νέο προγραμματισμό. Ευτυχώς θα το καταλάβεις ότι χωρίς αυτό δεν θα καταφέρεις να ανακάμψεις. Δουλεύεις αρκετά και έχεις αφήσει για λίγο στην άκρη την υπεραισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται ξαφνικός έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξοδεύεις αρκετά χρήματα, γιατί θέλεις να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα χαρούμενα. Το ίδιο κάνεις και με τους συνεργάτες σου που «πίνουν νερό στο όνομά σου», αλλά ταυτόχρονα αδειάζει το πορτοφόλι σου. Φρόντισε να κρατάς μέτρο σε όλο αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις γκρίνιες και τους καβγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήνεσαι σε «εύκολες» σχέσεις.

Δημοσιεύτηκε από την έντυπη OnTime 22/11/2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!