Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (21/11)

KΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου να επιβληθείς σήμερα στις συνεργάτες σου θα είναι έντονη, οπότε προσπάθησε να τη μετριάσεις για να μη συγκρουστείς με αυτούς. Άκουσέ τους και θα καταλάβεις ότι κάπου έχουν δίκιο. Αν είσαι δεσμευμένος άφησε την καχυποψία σου στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος μη φοβάσαι να προχωρήσεις σε σχέση, αν έρθει κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη που έχεις σε πράγματα της δουλειάς σου θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις. Θα έχεις σήμερα πολλή όρεξη για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μέσα από το εργασιακό περιβάλλον προκύπτει έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να σου δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις σε εργασιακά ή προσωπικά θέματα. Θα νιώθεις ότι όλοι θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου ή να σου βάλουν τρικλοποδιές. Ηρέμησε και δες καθαρά. Αν είσαι δεσμευμένος να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία για όμορφη, μακροχρόνια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πέσεις ψυχολογικά, αλλά από το απόγευμα και μετά θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που θα επηρεάσει τις επιλογές σου. Αν και θα θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, τα επαγγελματικά σου θέματα δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος απόφυγε ένα πρόσωπο που επιστρέφει.

ΛΕΩΝ

Κατάλαβες ότι πρέπει να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι πολύ θετικό για τα επαγγελματικά σου. Οι συνεργάτες σου θα είναι «σύμμαχοι» σε μια καινούργια ιδέα σου. Θα έχεις επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα προκύψει μέσα από μια ξαφνική έξοδο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι κατασταλαγμένος και αυτό σε βοηθάει στα επαγγελματικά σου θέματα, παρότι σήμερα μια αναποδιά θα σε αναστατώσει. Να εμπιστευθείς το ένστικτο και την εμπειρία σου και όλα θα πάνε καλά. Θα χαρείς κάποιες κοινωνικές σου υποχρεώσεις μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία θα σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις αφήσει επαγγελματικές εκκρεμότητες και πρέπει να τις φροντίσεις γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Σκέψου με ψύχραιμο τρόπο πώς θα προχωρήσεις, αλλά μην κάνεις τώρα ένα νέο άνοιγμα. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα συνεργασία όχι μόνο σε χαροποιεί, αλλά σου δίνει και οικονομική λύση. Πιθανώς ένα οικονομικό θέμα να έρθει στο προσκήνιο, αλλά να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και έναν καλό συνεργάτη σου. Οι εξελίξεις, αν φερθείς ψύχραιμα, θα σε δικαιώσουν. Αν είσαι δεσμευμένος είναι καιρός να μιλήσεις ξεκάθαρα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει ευτυχής κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ημέρα κάθαρσης αλλά και λύτρωσης για εσένα, καθώς παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες για τη ζωή σου. Πρόσεξε μόνο γιατί γύρω σου κινούνται «αυλοκόλακες» και μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μη γίνεσαι καχύποπτος με το ταίρι σου, αλλά φέρσου τρυφερά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να διαλέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεξε γιατί δεν είναι όλοι τόσο καλοί όσο φαίνονται. Κάποιοι συνεργάτες σου θα θελήσουν να σε παραπλανήσουν σε ένα εργασιακό θέμα, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Μην προχωρήσεις τώρα σε κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου. Δεν έχεις δίκιο. Αν είσαι αδέσμευτος μην εμπιστευθείς πρόσωπο με την πρώτη ματιά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι καχύποπτος με τους γύρω σου και δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις ένταση που θα δημιουργηθεί στη δουλειά. Θα προκύψει πρόβλημα σε μια εμπορική συμφωνία σου, ενώ και η επικοινωνία δεν θα είναι καλή. Κράτα χαμηλούς τόνους. Αν είσαι δεσμευμένος άφησε το ταίρι σου να σε ηρεμήσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις ζήτηση και γίνεται συζήτηση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ενταθούν σήμερα οι ανασφάλειές σου. Χρησιμοποιείς αλαζονικό τρόπο στη δουλειά και αυτό δεν θα αρέσει στους συνεργάτες σου. Μην το παρακάνεις και αν συνεργαστείς με ομαδικό πνεύμα θα έχεις επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και ζήστε τις στιγμές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις νέα γνωριμία, αλλά κράτα μικρό καλάθι.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Ontime στις 21 Νοεμβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!