Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζωδία της ημέρας (18/11)

ΚΡΙΟΣ

Μην έχεις… λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Αν ξεκινήσεις, θα τσακωθείς με όλους. Η σημερινή μέρα είναι περίεργη καθώς ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει κάθαρση μέσω μιας μεγάλης αλήθειας, οπότε περίμενε. Όλα θα σου αποκαλυφθούν χωρίς να το περιμένεις.  Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα. Αν είσαι αδέσμευτος σε επαγγελματική εκδήλωση θα κάνεις μια νέα γνωριμία. Προχώρα το.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας συνάδελφος ή φίλος σου θα ζητήσει τη βοήθειά σου. Να του τη δώσεις γιατί αργότερα θα ωφεληθείς πολύ από αυτόν. Επίσης θα σου αποκαλύψει μια αλήθεια που δεν γνώριζες και θα προφυλαχθείς από έναν εχθρό. Θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μια παρεξήγηση. Ανανεώνετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία με μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ακούς τις γνώμες τρίτων που θέλουν να παραμείνεις στάσιμος. Μια επαγγελματική ευκαιρία που σου δίνεται πρέπει να την αρπάξεις, αλλιώς κινδυνεύεις να σε προλάβουν άλλοι. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος πλησιάζεις περισσότερο το ταίρι σου και περνάτε μια ρομαντική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος ζήτα απαντήσεις από πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Ίσως η απάντησή του δεν σε ικανοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνεσαι επαγγελματικά σε πρόσωπα που δεν τα γνωρίζεις καλά. Κάποιος θα προσπαθήσει να σου βάλει μια… τρικλοποδιά. Ευτυχώς ένας φίλος ή συνεργάτης σου θα προλάβει το κακό. Εξήγησε με ηρεμία στο ταίρι σου ότι το παρελθόν έχει μείνει πίσω και δεν δεσμεύει το παρόν. Μόνο έτσι θα πάτε μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με αποφασιστικότητα.

ΛΕΩΝ

Συνεργάσου, αλλιώς ανταγωνιστές σου θα σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Οι συνεργάτες σου έχουν κουραστεί με την έπαρσή σου και στο δείχνουν. Επιτέλους άνοιξε τα μάτια σου και διόρθωσε τη συμπεριφορά σου. Άλλωστε τους χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Μην πιέσεις καταστάσεις γιατί θα φοβηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου, οπότε μην αγχώνεσαι και κυρίως μην αγχώνεις τους συνεργάτες σου ή τα δικά σου πρόσωπα. Μια αλήθεια που θα έρθει στο φως για συνεργάτη σου θα σε κλονίσει, αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου νιώθει μοναξιά. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Να εξετάσεις καλά τι σου υπόσχονται αυτοί που σε προσεγγίζουν. Εμπιστεύσου πρόσωπα που γνωρίζεις τη φερεγγυότητά τους, ειδικά τώρα που θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, το οποίο όμως το προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στα συναισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος μην παίξεις σε δύο ταμπλό γιατί θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε νέα γνωριμία. Προχώρα αργά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα συνεργασία σε προβληματίζει γιατί δεν σου δίνουν μεγάλο περιθώριο χρόνου για να απαντήσεις. Πράξε σύμφωνα με τη διαίσθησή σου και την εμπειρία σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα σου ζητήσει λίγο χρόνο. Μην κλειστείς στο «καβούκι» σου. Ηρέμησε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να αρχίσεις κάτι καινούργιο εδώ και καιρό και πρέπει να βρεις ικανούς «συμμάχους» για την υλοποίησή του. Θα το ξεκινήσεις σύντομα και θα έχεις και επιτυχία. Πρόσεξε μόνο ποιους και ποιες θα εμπιστευθείς, γιατί κάποιος συνεργάτης σου… μιλάει πολύ. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις άστοχες υποθέσεις και χαλάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα φλερτάρεις και βγαίνει κάτι καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι οργανωτικός και αυτό βοηθάει να αντιμετωπίσεις την κάθε αναποδιά. Έτσι θα χρειαστεί να βάλεις μπροστά ένα «εφεδρικό» σχέδιο καθώς θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα στη δουλειά, πιθανότατα για μια επισκευή. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και θα γίνει ανανέωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Είναι πολύ κοντά κάτι καλό που θα σε ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν ακούς κανέναν και θα το μετανιώσεις. Κάνε καινούργιο προγραμματισμό γιατί έχεις πολλά έξοδα. Δεν είναι ώρα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Θα πικραθείς από την προδοσία ενός φίλου ή συνεργάτη, αλλά ευτυχώς δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος άκου τις συμβουλές που σου δίνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Πρόσεξε πολύ μια καινούργια γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρόσεχε τους «αυλοκόλακες» που κινούνται γύρω σου. Μην είσαι ευαίσθητος και ρομαντικός στη δουλειά γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευθούν. Με τον  Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ξεκαθαρίσει κάτι που νόμιζες ότι ήταν αλλιώς. Οι «μάσκες» πέφτουν για το καλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο, κάτι προκύπτει, αλλά δεν θα είναι για πολύ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!