Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (08/11)

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού να μη σε επηρεάζει, αλλά όλο και μια ταραχή θα την πάρεις, πιθανότατα στα επαγγελματικά σου, που θα ανακαλύψεις ότι ένας συνεργάτης σου δεν είναι τόσο έμπιστος. Προχώρα και μην κάνεις τώρα ξεκαθαρίσματα. Στα συναισθηματικά σου μην έχεις νεύρα, ενώ αν βολιδοσκοπείς ένα ταίρι, τα μηνύματα είναι ευνοϊκά, αλλά πρόσεχε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος θα σε χτυπήσει κατακούτελα ως ζώδιο του Σταθερού Σταυρού, οπότε να περιμένεις αναμπουμπούλα. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις πράγματα που τα θεωρούσες δεδομένα, κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Στα επαγγελματικά σου ν’ αποφύγεις μια διένεξη. Επίλεξε τον ήρεμο τρόπο συνεννόησης. Στην προσωπική σου ζωή δείξε τρυφερότητα, ενώ στους ελεύθερους ένα νέο ταίρι υπόσχεται σταθερότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η παρόρμηση στα επαγγελματικά σου γιατί θα πέσεις σε λάθη που δεν θα διορθώνονται. Να ακούσεις τους συνεργάτες σου και να αποφύγεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις ανούσιους καβγάδες, ενώ αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ και κατακτήσεις. Μάλλον δεν είσαι όμως έτοιμος για σχέση, οπότε διασκέδασέ το.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεξε να μην τσακωθείς με συνάδελφό σου γιατί θα χάσεις έναν ισχυρό σύμμαχο. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή και χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό. Θα δώσεις μεγάλη σημασία στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό, αλλά μην πιέζεις καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Η ανατρεπτική Πανσέληνος θα σου δείξει ότι έκανες λάθη κι έχεις απομακρύνει από κοντά σου άτομα και αυτό σου στοίχισε στη δουλειά σου. Θα εξακολουθήσεις να έχεις προβλήματα γιατί δεν συνεργάζεσαι αρμονικά με συναδέλφους ή συνεταίρους σου. Το ταίρι σου σε προειδοποιεί και σου δείχνει αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις νέες γνωριμίες για να διαλέξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει αγχωμένο για επαγγελματικά θέματα. Ηρέμησε γιατί μόνο έτσι θα βρεις λύσεις. Μια επαγγελματική πρόταση πρέπει να την ψάξεις καλά πριν πεις το «ναι». Στα αισθηματικά σου μην κατακρίνεις συνεχώς το ταίρι σου γιατί είναι στο «τσακ» να σου κουνήσει το μαντίλι, ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται νέος έρωτας αλλά χωρίς διάρκεια.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην ξεφύγεις σήμερα κάνοντας παράλογα έξοδα για την καλοπέρασή σου και γι’ αυτούς που αγαπάς. Θα το μετανιώσεις αργότερα που θα σου λείψουν. Χρειάζεται να προσπαθήσεις ακόμα στα επαγγελματικά σου και να ανοιχτείς σε νέες πηγές εσόδων. Ίσως σε αυτό σε βοηθήσει το διαδίκτυο. Το ταίρι σου ξεχειλίζει πάθος, ενώ αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις το μεγάλο έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

H Πανσέληνος σε κάνει ακόμα πιο αγχώδη. Θα κλειστείς στον εαυτό σου και δεν θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου στη δουλειά. Άλλα θα σου λένε κι άλλα θα καταλαβαίνεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέξεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα. Στα αισθηματικά σου μην παρασύρεσαι σε εντάσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος κάνεις βήματα για επανασύνδεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου είναι σε ευαίσθητη καμπή και θέλουν προσοχή. Ρίξου στη δουλειά γιατί τελευταία βαριέσαι και παρατάς πράγματα στην τύχη τους. Καλή είναι η αισιοδοξία αλλά πρέπει να «τρέξεις» διάφορες επαγγελματικές υποθέσεις και κυρίως να μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν. Μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου. Δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό κι έτσι θα περάσεις την Πανσέληνο ξώφαλτσα και χωρίς απώλειες. Εξάλλου έχεις και εφεδρικό σχέδιο δράσης και ξέρεις πώς να χειρίζεσαι απώλειες στη δουλειά. Να προσέξεις έναν διπρόσωπο συνεργάτη σου. Αν δεν έχεις ταίρι ένα άτομο σου αποκαλύπτεται. Ακολούθησέ το, αν σου αρέσει, αλλά να μην αναλωθείς αν δεν είναι ελεύθερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεξε να μην τσακωθείς στη δουλειά γιατί η Πανσέληνος σε «χτυπάει» και τα νεύρα σου θα είναι στο… ταβάνι! Να δεις τα πράγματα με την αισιόδοξη πλευρά που συνήθως τα αντιμετωπίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε καβγά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ρίξεις τα… δίχτυα σου σε πολλές μεριές, χωρίς κάτι ουσιαστικό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά πας καλά αλλά χρειάζεσαι νέο προγραμματισμό. Ό,τι κι αν διαπιστώσεις μείνε ψύχραιμος. Θα νιώσεις προδομένος από έναν συνεργάτη ή φίλο, αλλά μην αφήσεις πίσω τη δουλειά. Συνέχισε και πρόσεχε τα νώτα σου. Στα αισθηματικά, μην είσαι ζηλιάρης ενώ αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρεις πρόσωπο για σχέση. Δες το σαν παιχνίδι.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Ontime στις 8 Νοεμβρίου 2022

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!