Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της εβδομάδας (06-11/11)

 

ΚΡΙΟΣ

Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε επενδύσεις και σε αγορές σου, γιατί αν κάνεις λάθη, δεν θα μπορέσεις να τα διορθώσεις. Κάποιες φιλίες σου θα δοκιμαστούν, αλλά είναι καλύτερα γιατί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο! Άλλωστε, θέλεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά, σε σέβονται και σε υπολογίζουν. Δεν θα έχεις και πολύ διάθεση ν’ ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, καθώς έχεις απογοητευθεί και τα βλέπεις όλα μαύρα. Ευτυχώς έχεις επαγγελματικές επιτυχίες και αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση. Θα καβγαδίσεις με το ταίρι σου για ασήμαντη αφορμή. Πρόσεξε γιατί έχει έτοιμη τη βαλίτσα του. Αν φύγει, δεν θα μπορέσεις να το μεταπείσεις. Γι’ αυτό ηρέμησε. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε, αν το έχεις ανάγκη, αλλά πρόσεχε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο να σε χτυπάει «κατακούτελα» την ερχομένη Τρίτη, περίμενε αλλαγές, ανατροπές, αλλά και ρήξεις σε επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα. Οπλίσου με υπομονή και επιμονή για να δεχτείς τις αλλαγές, καθώς για εσένα το να ξεβολεύεσαι είναι το χειρότερό σου. Δεν είναι όμως πάντα για κακό. Θα διαπιστώσεις ότι θα έχεις νέες ευκαιρίες για ανέλιξη. Μέχρι και τα μέσα του μήνα, καθώς θα βάλλεσαι αστρολογικά, πρόσεξε τι λες, πού το λες και μην ξοδεύεις ασύστολα. Στα συναισθηματικά σου πρόσεξε γιατί, αν τσακωθείς με το ταίρι σου, ένας χωρισμός θα είναι πιθανότατα οριστικός. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σχέση, θα έχεις ευκαιρίες, αλλά δύσκολα θα καταλάβεις αν το πρόσωπο που σε πλησιάζει είναι ειλικρινές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι μια εβδομάδα πολύ κουραστική για εσένα, με αρκετά νεύρα. Χρειάζεται να δείξεις προσοχή σε λάθη, παρανοήσεις και έριδες, γιατί θα σου στοιχίσουν στη δουλειά ή θα εκνευρίσουν πρόσωπα που αγαπάς. Στα επαγγελματικά σου κάποιες ανακατατάξεις θα σε αγχώσουν, αλλά αν δουλέψεις σκληρά, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Θα είσαι μέσα στα νεύρα και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα συναισθηματικά σου θέματα. Ηρέμησε και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, γιατί θα σπάσει το σχοινί. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς για να ξεχαστείς. Θα υπάρξει ευκαιρία για μια καλή γνωριμία, αρκεί να μη μείνεις στις λεπτομέρειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα φροντίσεις τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σου θέματα. Η εβδομάδα που έρχεται σου υπενθυμίζει ότι είναι καιρός να βγεις μπροστά για να κάνεις πράξη τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Μπορεί κάποια πρόσωπα από τον κοινωνικό σου περίγυρο να σε στενοχωρήσουν μέσα στην εβδομάδα, αλλά εσύ πρέπει να τραβήξεις μπροστά και να μη δώσεις συνέχεια σε διαμάχες και ίντριγκες. Στα συναισθηματικά σου ο έρωτας καλά κρατεί και δυναμώνει μέσα από τις δοκιμασίες. Είσαι τυχερός αν έχεις ταίρι. Αν δεν έχεις, θα βρεις άτομο που θα σου προσφέρει ερωτική επιβεβαίωση και ικανοποίηση. Έτσι, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις, γιατί αν δεν είσαι καλά στα ερωτικά σου, τότε πάνε πίσω και τα επαγγελματικά.

 

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος της Τρίτης σε βάζει στα πολύ δύσκολα, καθώς θα βρεθείς σε ένα κομβικό σημείο όπου γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου. Είναι γεγονός ότι στην έκλειψη θα ταρακουνηθείς σε όλους τους τομείς, αλλά δεν πρέπει να φοβηθείς. Άλλωστε έχεις τσαγανό και είσαι αποφασιστικός. Πρόσεξε τα οικονομικά σου γιατί θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψεις. Μείνε ψύχραιμος ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις. Μην απογοητεύεσαι από την αργοπορία. Μην πιέζεις το ταίρι σου, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Αν είσαι αδέσμευτος θα ξανανιώσεις μέσα από τον έρωτα, καθώς θα έρθει κάτι δυνατό. Μην το φοβηθείς αλλά ζήσ’ το και όσο πάει. Άλλωστε τα αισθήματα δεν φυλακίζονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για πολλά θέματα στη ζωή σου. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, καθώς μόνο αν απαλλαγείς από τα… βαρίδια, θα προχωρήσεις μπροστά. Έστω κι αν αφήσεις κάτι πίσω, ακόμα κι αν αυτό σε αγχώνει, αντιλαμβάνεσαι πως εξελίσσεσαι κι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν θα σου λείψει το στρες, αλλά θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία μια οικονομική συμφωνία. Να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις. Το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό, κι είναι κάτι που το θέλει πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πάρει απόφαση να μη μείνεις πολύ μόνος. Έτσι κατεβάζεις τον πήχη των απαιτήσεών σου. Μη δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά δες αν αυτός ο άνθρωπος ταιριάζει στην καθημερινότητά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι ανησυχίες σου θα είναι κυρίως στα οικονομικά σου, ενώ δεν θα σου λείψουν και κάποιοι υπαρξιακοί προβληματισμοί. Θα καταλάβεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα και θα θελήσεις να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου. Θα τρώγεσαι αρκετά με… τα ρούχα σου μέσα στην εβδομάδα, καθώς τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν ακόμα, αλλά δείξε υπομονή στις οικονομικές πιέσεις που θα δεχτείς. Με σύνεση και ηρεμία θα τα καταφέρεις. Στα συναισθηματικά σου θα φταις αν προκληθεί καβγάς. Δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα και το ταίρι σου έχει παράπονα. Πρόσεξε γιατί θα καταλάβει αν το έχεις δίπορτο. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και κάνεις και κάποιο ταξιδάκι που σε αναζωογονεί. Θα περάσεις υπέροχα, ενώ θα «γεμίσεις τις μπαταρίες σου», που τόσο το έχεις ανάγκη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αλλάξουν πολλά μέσα σου με αυτή την πανσέληνο, που σε επηρεάζει άμεσα. Θα δεχτείς ισχυρούς κλυδωνισμούς στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή, αλλά θα τα βγάλεις πέρα. Θα αλλάξεις συνήθειες, τρόπο ζωής, σπίτι ή ακόμα και εργασία, και όλες αυτές οι αλλαγές θα παίξουν πολύ με την ψυχολογία σου. Είσαι όμως δυνατός και θα τα καταφέρεις να ανταποκριθείς, αν δεν σε πιάσει η μεμψιμοιρία σου και η διάθεση να κρυφτείς στο «καβούκι» σου. Θα ρίξεις όλο το βάρος σου στη δουλειά, οπότε περίμενε παράπονα από το ταίρι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα δοκιμαστεί, γι’ αυτό πρόσεξε. Αν είσαι αδέσμευτος θα αναζητήσεις συντροφικότητα, αγάπη και ζεστασιά σε μια καινούργια αγκαλιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσέξεις έναν καβγά με συνεργάτη ή με το σύντροφό σου γιατί ό,τι συμβεί δεν θα είναι αναστρέψιμο. Θα δυσκολευτείς στα οικονομικά και θα έχεις μεγάλο άγχος. Θα μπορέσεις όμως να βρεις λύσεις, γιατί η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να μη βάλεις «μαύρες πλερέζες» αλλά να το παλέψεις. Πρόσεξε γιατί μέσα στην εβδομάδα ο αυθορμητισμός σου θα σε οδηγήσει σε λάθη στη δουλειά. Να παραμείνεις επιφυλακτικός στις οικονομικές σου δοσοληψίες και προσπάθησε να κάνεις κάποιο διακανονισμό για τα χρέη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και αυτό θα το κουράσει. Φρόντισέ το με στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ένα ταξίδι σου θα ανακαλύψεις ξανά τον έρωτα που θα σε χτυπήσει κατακούτελα. Ακολούθησέ τον με πάθος και θα ζήσεις πρωτόγνωρες στιγμές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις από σκληρή δουλειά και αυτό σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Μπορεί κάποια σχέδιά σου να «ναυαγήσουν» και να απογοητευθείς, αλλά έτσι θα μείνει χώρος για να κάνεις προσπάθειες σε κάτι καινούργιο. Οι φίλοι και το ταίρι σου θα είναι στο πλευρό σου και σου συμπαραστέκονται στο κάθε σου βήμα! Να αποφύγεις το δανεισμό ή τον οικονομικό συνεταιρισμό, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις έναν καλό συνεργάτη και «σύμμαχο». Θα υπάρξει καθυστέρηση και στασιμότητα στην εργασία την εβδομάδα που έρχεται, αλλά αν βάλεις μπροστά το εναλλακτικό σχέδιο που έχεις πάντα, θα τα καταφέρεις. Πρόσεξε τη συναισθηματική σου ζωή. Μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτάκι θα υπάρξει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνε υπομονή, «επιστράτευσε» το χιούμορ σου και, πανσέληνος είναι, θα περάσει! Θα ξεκουνηθείς λόγω αλλαγών απ’ όλα αυτά που θεωρούσες σίγουρα. Οι πιέσεις στα επαγγελματικά σου δεν θα λείψουν και θα κληθείς μέσα στην εβδομάδα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις! Οι φίλοι σου θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου, γι’ αυτό θα το ρίξεις και λίγο έξω. Θα έχεις μια ανατροπή σε οικονομική συμφωνία, αλλά ένας συνεργάτης σου θα σου δώσει λύση. Κάνε υπομονή κι αν είσαι δεσμευμένος μην επαναστατείς και αντιδράς, γιατί το ταίρι σου πληγώνεται. Αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις αρκετά γιατί αναζητάς «λιμανάκι», αλλά τελικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με το χαρακτήρα σου, καθώς θέλεις ελευθερία και οι κολλητές σχέσεις, σου προκαλούν «αλλεργία».

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη στη δουλειά σου. Θα γίνεις λίγο οξύθυμος, καθώς οι εξελίξεις θα είναι αργές και θα σε εκνευρίσουν. Ηρέμησε και ακολούθησε το… ρεύμα και την τύχη που θα σου χαμογελάει. Οι μετακινήσεις θα σου φέρουν οφέλη, ενώ ένα πρόσφατο σχέδιό σου αρχίζει να υλοποιείται. Θα είσαι πιο προστατευμένος από τα άλλα ζώδια στα οικονομικά σου, αλλά να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έγγραφα, επαφές, συζητήσεις και άσκοπες σπατάλες. Θα κάνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, αλλά μην ακούς τρίτα πρόσωπα. Συναισθηματικά θα ανανεώσεις τους όρκους αγάπης με το ταίρι σου κι ένα ταξίδι θα σας αναζωογονήσει, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια διαφορετική γνωριμία που θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προχώρησέ το.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας On time του Σαββατοκύριακου στις 5-6 Νοεμβρίου 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!