Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (07/11)

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια σχετικά δύσκολη ημέρα όπου όλα σου φταίνε. Μην ξεσπάς στους άλλους ενώ γνωρίζεις ότι τα δικά σου λάθη πληρώνεις. Θα έχεις και μια ανατροπή σχεδίων αλλά είναι προσωρινή. Μίλα με το ταίρι σου για κάτι που σε ενοχλεί αλλά μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση φέρνει νέο έρωτα, αλλά όχι για πολύ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να ζυγίσεις καλά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις για κάτι καινούργιο. Αν το εξετάσεις καλά θα δεις ότι κάποιοι είναι μόνο λόγια. Μη διακινδυνεύσεις την καλή επαγγελματική σου θέση. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ό,τι σου προσφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Bάλε τους δικούς σου όρους σε μια καινούργια συνεργασία αν δεν θέλεις να διαπιστώσεις αργότερα ότι εσύ είσαι ο ριγμένος της παρέας. Η επαγγελματική πρόταση είναι καλή, αν προσέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία. Μην ενθουσιάζεσαι γιατί ενδεχομένως υπάρχει συμφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια συζήτηση που θα ξεκινήσει αδιάφορα θα καταλήξει σε καλή συνεργασία. Οι συνεργάτες σου είναι δίπλα σου, οπότε μην τους απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Αν δεν το κάνεις δεν θα καταλάβεις αν το πεδίο είναι ελεύθερο και θα βασανίζεσαι, χωρίς αντίκρισμα.

 

ΛΕΩΝ

Μπορεί να πηγαίνεις καλά στα οικονομικά σου αλλά πρέπει να κρατάς και «πισινή». Η έπαρση δεν βοηθάει και οι συνεργάτες σου θα σε απομονώσουν αν συνεχίσεις αυτή την τακτική. Κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει, ειδικά τώρα που θέλεις να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ανατροπή δεν θα την αποφύγεις, αλλά, ευτυχώς, με την ψυχραιμία σου θα βρεις νέα πηγή εσόδων. Το Internet θα αποδειχτεί σωτήριο. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Εξέτασε σε βάθος μια οικονομική προσφορά και από πού προέρχεται. Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καβγά. Αν είσαι ελεύθερος ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην πείθεσαι με πυροτεχνήματα αλλά με πράξεις και μην αποκλείεις παλιούς συνεργάτες σου επειδή σου λένε τα σωστά και δεν σε αφήνουν να πάρεις τώρα ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα γιατί θα επανέρθουν. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις «λιμάνι», αλλά παίζεις αριστερά-δεξιά. Επικεντρώσου σ’ έναν στόχο και μακριά από επανασύνδεση. Δεν θα πετύχει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κλειστείς στο «καβούκι» σου γιατί το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις ξαφνικά στη δουλειά θα γίνει πολύ μεγάλο για να το ξεπεράσεις αργότερα. Εμπιστεύσου συνεργάτες που σου έχουν δείξει ότι πραγματικά θέλουν να σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις ακόμα αρκετή δουλειά για να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Επιπλέον, δεν είναι καιρός να ανοίξεις νέα επαγγελματικά «μέτωπα». Δούλεψε στα ήδη υπάρχοντα. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή. Θα το καταφέρεις με ένα ταξιδάκι. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις. Διάλεξε με σύνεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι οργανωτικός και αυτό θα σε βοηθήσει στο να μην κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Ήδη πας πολύ καλά στη δουλειά σου και αυτό φαίνεται στα οικονομικά σου. Συνέχισε με τον προγραμματισμό που έχεις βάλει. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για υποθέσεις άλλων. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσηλώσου στη δουλειά. Νομίζεις ότι όλα μπορούν να γίνουν ως διά μαγείας αλλά δεν είναι έτσι. Μην κάνεις λάθη του παρελθόντος και μην αφήνεις τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο για να κάνεις ταξιδάκια. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μην «επενδύεις» αμέσως σε μια νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά γιατί τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή. Έχεις αρχίσει να ξοδεύεις αρκετά και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου δοθεί. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και είσαι δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Ontime στις 7 Νοεμβρίου 2022

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!