Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (04/11)

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο για τα οικονομικά σου. Αν δεν βιάζεσαι, είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Θα αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και θα κοιτάξεις σήμερα στο βάθος της ψυχής σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θα δυσαρεστηθεί από την τάση σου για ανεξαρτησία ενώ αν είσαι αδέσμευτος πρόσεχε να μην εξαπατηθείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν ανατροπές είτε θετικές είτε αρνητικές! Να παραμείνεις ψύχραιμος γιατί αλλιώς θα χάσεις πολύτιμους «συμμάχους» μέσα από το χώρο της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για ν’ ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ και οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος θα βρεις νέους ερωτικούς στόχους.

 

ΔΙΔΥΜΟI

Μην εμπλακείς σε οικονομικούς ανταγωνισμούς. Κοίτα τη δουλειά σου και πώς θα καταφέρεις να «μπαλώσεις» οικονομικές «πληγές». Θα τα καταφέρεις, αλλά μόνο αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου ανανεώνεται και γίνεται πιο «παιχνιδιάρικη». Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από τη δουλειά σού κλείνει ερωτικά το μάτι. Σκέψου το καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η ιδανική μέρα για να κάνεις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Μόνο μην είσαι παράλογος στις απαιτήσεις σου γιατί θα χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Μη φερθείς εγωιστικά και άκουσε έναν καλό συνάδελφό σου. Αν είσαι δεσμευμένος κάνε ένα ταξίδι με το ταίρι σου για ανανέωση. Αν είσαι ελεύθερος ένα τηλεφώνημα ή μια είδηση θα σου φέρει μεγάλη χαρά.

 

ΛΕΩΝ

Θα έχεις προτάσεις για νέες συμφωνίες στη δουλειά. Αν και φαίνεται ότι θα είναι προσοδοφόρες, καλύτερα να ελέγξεις τα ψιλά γράμματα γιατί ίσως να υπάρχει πρόθεση εκμετάλλευσης. Εξασφάλισε τις εγγυήσεις και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος θα ζήσεις παθιασμένες στιγμές ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια γοητευτική αύρα και θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σου αρέσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που επικρατούν. Οι συνάδελφοι ή οι συνεταίροι σου δεν αντέχουν άλλο να τους βγάζεις απέξω. Πρόσεξε. Σήμερα σε απασχολούν οι ερωτικές σου σχέσεις και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις τάση για καβγά. Ηρέμησε και αγκάλιασε το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε ένα καινούργιο πρόσωπο.

 

ΖΥΓΟΣ

Μη στερείσαι πράγματα που αγαπάς για λόγους οικονομίας ή για να καλύψεις ανάγκες αγαπημένων προσώπων. Καλά γεγονότα στη δουλειά θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής. Στα αισθηματικά σου τα πας θαυμάσια αρκεί να μην επικρίνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα προκύψει ειδύλλιο μέσα από μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Κάνε το αν είσαι σίγουρος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βγεις επιτέλους από το «καβούκι» σου και θα καλοπεράσεις μέσα από ερωτικές δραστηριότητες, εξόδους, ψυχαγωγία, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες! Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να μην ξοδεύεις χρήματα χωρίς λόγο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει αφοσίωση, ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται μια γνωριμία και σε απογειώνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αγχωθείς γιατί θα υπάρξουν έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, οπότε με μια ψύχραιμη διαχείριση θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Άλλωστε, σύντομα θα έρθει μια καλή οικονομική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος θα εξομαλύνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς σε επανασύνδεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πετυχαίνεις άψογες σχέσεις με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου κι έτσι θα έχεις και επαγγελματική επιτυχία. Το πορτοφόλι σου γεμίζει κι εσύ νιώθεις να σου φεύγει μεγάλο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος μια συζήτηση με το ταίρι σου θα έχει άριστα αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος μια συνάντηση φέρνει κεραυνοβόλο έρωτα. Μη φοβηθείς και αρχίσεις τις αναβολές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις διακυμάνσεις στη δουλειά ενώ δεν έχεις και ιδιαίτερη διάθεση σήμερα. Βάζεις όμως το κεφάλι κάτω και δουλεύεις γιατί αν αφήσεις κάποια πράγματα πίσω, μετά θα αγχωθείς. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο σου εκδηλώνει το ενδιαφέρον του. Να αποφασίσεις γρήγορα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το έχεις παρακάνει με τα έξοδα και καλά σου λένε οι συνεργάτες σου να… μαζέψεις το χέρι σου. Εσύ όμως θέλεις να προβάλεις την εικόνα σου και να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα που αγαπάς. Κάνε το αλλά με σωστό προϋπολογισμό. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις πάθος και ερωτισμό στη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος ρίχνεις παντού τα… βέλη σου.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Ontime στις 4 Νοεμβρίου 2022

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!