Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (03/11)

 

ΚΡΙΟΣ

Αναποδιές σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και τα βάζεις με όλους. Oι συνεργάτες σου είναι έξαλλοι με εσένα. Πρόσεξε γιατί θα αρνηθούν να σε βοηθήσουν αν συνεχίσεις αυτή τη στάση. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει κι αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία «ναυαγεί» γρήγορα. Προχώρα μπροστά χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να μάθεις ποιοι είναι πραγματικοί συνεργάτες ή φίλοι και να κινηθείς ανάλογα. Μην παρακαλάς κανέναν να μείνει δίπλα σου και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις, έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου αριστερά-δεξιά. Υπάρχουν επικίνδυνοι ανταγωνιστές που καραδοκούν να σου πάρουν την… μπουκιά από το στόμα. Πρόσεχε. Μια οικονομική προσφορά σού αναπτερώνει το ηθικό. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ θέλεις να είστε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύψεις σε επανασύνδεση. Θα πληγωθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια οικονομική συμφωνία δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο φαίνεται. Να προσέξεις μήπως κάποιος συνεργάτης σου σε ξεγελάσει. Ευτυχώς ένας καλός φίλος θα σου «ανοίξει τα μάτια». Κοίτα να προφυλαχτείς από κουτσομπολιά. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με τη ζήλια σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις. Θα πελαγώσεις.

 

ΛΕΩΝ

Στηρίξου σε παλιούς συνεργάτες σου. Δεν τα ξέρεις όλα, οπότε κατέβα από το… καλάμι σου. Με ομαδική δουλειά θα καταφέρεις να κερδίσεις κάτι που βολιδοσκοπούσες εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος μια φλογερή νύχτα είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος σου χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε μόνο αν έχεις κλείσει την πόρτα στην παλιά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή, ειδικά αν έχεις ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό νέο επαγγελματικό σχέδιο. Προσπάθησε να τα βγάλεις πέρα κάνοντας έναν καλύτερο προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι ευκολόπιστος. Ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν σπεύσεις να διακανονίσεις τα χρέη σου θα πελαγώσεις. Λύσεις υπάρχουν και θα τις βρεις. Οι συνεργάτες σου είναι δίπλα σου. Μην τους απογοητεύσεις. Μην κάνεις έξοδα εντυπωσιασμού. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από πρόσωπο του εργασιακού περιβάλλοντός σου. Μην παίξεις σε διπλό ταμπλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος συνεργάτης σου δεν βλέπει με καλό μάτι την άνοδό σου. Χρησιμοποίησε τους δυνατούς συμμάχους που έχεις και κατατρόπωσε τον! Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις επανασύνδεση με πρόσωπο που επιστρέφει. Αν δεν έχει κλείσει ο κύκλος, δώσε του μια ευκαιρία αλλιώς προχώρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ακούς αυτούς που σου λένε κολακείες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου για ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο που θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή. Μην ανακοινώσεις σε κανέναν τίποτα πριν το βάλεις σε έναν καλό δρόμο. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το όμως σαν παιχνίδι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποκάλυψη ενός μυστικού στη δουλειά θα σε ταρακουνήσει. Μην τσακωθείς, αλλά πάρε τα μέτρα σου γιατί έχεις αρχίσει και κάνεις πολλούς εχθρούς που σε διαβάλλουν. Αν είσαι δεσμευμένος μη γίνεσαι κτητικός, αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μην αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες ή περάσεις το πρόσωπο από κόσκινο με τις ερωτήσεις σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ώστε να έχεις κέρδη από ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Το έκανες όμως πριν λίγο καιρό και πρέπει να επιμείνεις. Μην τα εγκαταλείψεις τώρα αλλά ούτε να είσαι υπεραισιόδοξος γιατί χρειάζεται πολλή δουλειά. Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος μίλα στο πρόσωπο που θέλεις.

 

ΙΧΘΥEΣ

Ακολούθησε το δρόμο που ξέρεις και μην μπλέκεις σε δουλειές που δεν γνωρίζεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να στρώνουν. Ρίξου στη δουλειά και άσε τις γνώμες και τις κρίσεις για τους άλλους. Να μην ανοίγεσαι σε νέους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα σε ενθουσιάσει νέα γνωριμία.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας On time στις 3 Νοεμβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!