Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (01/11)

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος σε όψη με τον Ποσειδώνα σε κάνει να μην ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα και να νιώθεις ότι το παρελθόν μπορεί να… επανέλθει με καλύτερες προοπτικές. Καιρός να προχωρήσεις παρακάτω. Τα fake news μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη στη δουλειά σου, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαγγελματικές επαφές σου.

 

TAΥΡΟΣ

Θα νιώσεις μετέωρος στη δουλειά μέχρι να ισορροπήσει το πράγμα, καθώς κάποιοι γνωρίζουν καλά από αξίες και θα φροντίσουν να σου δηλώσουν την παρουσία τους με τον καλύτερο τρόπο. Να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Μην τάζεις όταν δεν μπορείς να είσαι συνεπής, γιατί θα χαλάσεις φιλίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ο «ρετρό» τρόπος ζωής δεν σου πάει, αυτόν τον καιρό τον υιοθετείς. Θέλεις να είσαι κοντά στην οικογένειά σου και θα… πετάξεις το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους στα επαγγελματικά σου. Έτσι όμως δεν σώζεσαι και θα το βρεις μπροστά σου, οπότε ανάλαβε τις ευθύνες σου. Το ίδιο κάνε και στην προσωπική σου ζωή!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά θα ξεφύγεις σε μια αγκαλιά. Το παρασκήνιο οργιάζει αλλά καλύτερα να μην μπλεχτείς σε μια διαμάχη. Αν το κάνεις και ζημιωμένος θα βρεθείς και έναν φίλο ή «σύμμαχο» θα χάσεις. Το ίδιο κάνεις και στη σχέση σου. Κράτα χαμηλούς τόνους. Αν υπάρξει νέα γνωριμία, μη βιαστείς να προχωρήσεις γιατί κάτι κρύβει.

 

ΛΕΩΝ

Θα είσαι ευάλωτος στο να πάρεις μια σοβαρή απόφαση στη δουλειά ή στα συναισθηματικά σου. Μην αγχώνεσαι και άσε τη μέρα να περάσει. Κάποια πράγματα που φαίνονται σωστά, σύντομα θα καταλάβεις πως είναι μια «φούσκα» που θα σκάσει. Μη δανείσεις χρήματα και μάλιστα σε πρόσωπο που εμπιστεύεσαι πολύ στη δουλειά. Επίσης, φρόντισε να μην αφεθείς συναισθηματικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια συνεργασία θα «ναυαγήσει» αλλά μη στεναχωρηθείς γιατί ίσως είναι για καλό. Υπάρχει παρασκήνιο πίσω από όλο αυτό και ίσως κάποιοι θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά για να χάσεις χρήματα. Στην προσωπική σου ζωή ζήσε τις όμορφες στιγμές και μη γίνεσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος μην αφεθείς σε κάτι καινούργιο πριν το ψάξεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα επιστρέψεις σε κάτι παλιό είτε στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. Θα βρεθείς σε θέση αδυναμίας και η κρίση σου θα είναι θολή. Φταίει ο Ήλιος σε όψη με τον Ποσειδώνα που σε κάνει να μην μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Συναισθηματικά έχεις μια… τρικυμία, που χρειάζεται ηρεμία για να τη λύσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ανατροπή στα επαγγελματικά σου θα σε κλονίσει, αλλά φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Χρειάζεται προσοχή στα εργασιακά σου, όπου δεν είναι να εμπιστεύεσαι άνθρωπο, ακόμα και στενούς σου συνεργάτες. Στα αισθηματικά σου τα νεύρα σου θα προκαλέσουν καβγά, ενώ αν ψάχνεσαι για κάτι καινούργιο, μην πλάθεις όνειρα για μονιμότητα. Ζήσε το και όπου βγει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αναζητήσεις δεσμούς από το παρελθόν και φίλους που έχεις νοσταλγήσει. Πρόσεξε όμως γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν και κάποιος θα θελήσει να «παίξει» μαζί σου, ειδικά στα επαγγελματικά σου. Επίσης, στα αισθηματικά σου ένα πρόσωπο κινείται συμφεροντολογικά. Μπορεί να αναβληθεί μια νομική υπόθεση. Είναι για καλό. Μην απογοητεύεσαι και ρίξου στη δουλειά για να ξεχαστείς. Μην εκνευρίζεσαι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά γιατί φρόντισες να τα βάλεις σε μια σειρά. Φαίνεται όμως να δημιουργούνται ίντριγκες που καλό είναι να τις αποφύγεις. Προχώρα ήρεμα για να μη χάσεις ό,τι κέρδισες με κόπο. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, οπότε καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν ψάχνεις κάτι καινούργιο, δεν είναι κατάλληλη μέρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνε νέο προγραμματισμό παντού και στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου, οπότε πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι. Θα υπάρξει αναμπουμπούλα στη δουλειά αλλά θα καταφέρεις να ισορροπήσεις. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θέλει προσοχή. Στα αισθηματικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση και μην προκαλείς καβγάδες, ενώ αν έρθει νέα γνωριμία προχώρησε διερευνητικά. Μην αφήσεις να δοθούν λάθος εντυπώσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιοι μπορεί σήμερα να εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά. Μην εμπιστεύεσαι και μη σκορπάς χρήμα αριστερά-δεξιά γιατί θα σου λείψουν. Σε ό,τι σου λένε να είσαι ψύχραιμος. Επίσης, κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Εμπιστεύσου μόνο το δικό σου ένστικτο. Στα αισθηματικά μη χαλιέσαι με λεπτομέρειες και αν αρχίσεις κάτι καινούργιο, μην κάνεις ζήλιες.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time  την 1η  Νοεμβρίου  2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!